25

Хахаха

преди 4 седмици

И кво ни интересува Сев. Корея какво изстрелва? САЩ като имат проблем да организират една демократизация там и готово..ааа забравих! Те нападат само държави които нямат военен потенциал.

24

Приятелство

преди 4 седмици

и взаимопомощ! Това трябва на народите! :)

23

Само така!

преди 4 седмици

Руснаците да помогнат на всички желаещи и да ги оставят сами да си избират целите! Па да видим НАТО как ще приеме намека!

22

Аноним

преди 4 седмици

И това ли правят ,,Демократичните,, шпионират нон стоп какво правят другитекакво лошо има Русия да помага на когото реши..как няма проблем Атлантиците да помагат на Украйнапък проблем Русия да помага на С.К.

21

Боби

преди 4 седмици

До чичо Гошо Естествено че ще го направи. САЩ практически с действията си и лично и в състава на НАТО практически блокираха работата на ООН. Защо другите да спазват правилата като Главния Демократ и Бабаит не ги спазва?

20

Боби

преди 4 седмици

За какво му е на Ким дори и допотопен шпионски сателит? Трябва му да знае къде се намира Ю Корейския и САЩ флот в морето. Преди такава информация можеше да се сдобие или от Китай/РФ или от агенти. Когато СКорея има надеждна информация къде е флота на САЩ, Кимчо има начини лесно да го унищожи - от залпово изстрелване на дори допотопни крилати ракети до прицелно изстрелване на тактически противокорабни балистични ракети(с атомен заряд). Когато САЩ флот е АУТ ЮКорея минимум ще седне да преговаря.

19

чичо Гошо

преди 4 седмици

До Христо ХристовСеверна Корея по принцип нямат право да развиват балистични технологии, но го правят от години в разрез с няколко резолюции, издадени от Съвета за сигурност към ООН. Които трябва да се спазват, ако членуваш в ООН. Под тези резолюции се е подписала и самата Русия (като член на тоя съвет), но сега вместо да следи спазването на резолюциите - те даже им пращат ракетни инженери, за да им изнесат сателита в орбита. Срещу, разбира се, щедра артилерийска подкрепа от страна на Ким.

18

ИВАН

преди 4 седмици

ИЗИСКВАТ СЕ МНОГО ГОЛЕМИ ТОПКИ ОТ КИМ, ЗА ДА КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯ И УНИЩОЖИ США! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДАЛИ НАШ ПОЛИТИК ИЛИ ДРУГ БИ СИ ГО ПОЗВОЛИЛ ДА ГО КАЖЕ! НИЕ ЗАБРАВИХМЕ КАК США И ОНИЯ РИЖАВИТЕ НИ БОМБАНДИРАХА 2РАТА СВЕТОВНА, НО КИМ НЕ Е ЗАБРАВИЛ КАК СЪЩИТЕ СА ПУСКАЛИ БОМБИ НАД ПХЕНЯН!

17

Striker

преди 4 седмици

Забавни са. Това е все едно да извикаш съседа пияндур, да ти помогне да откажеш алкохола:)))

16

Българин

преди 4 седмици

А кимчо кога ще го изстреляте? Право в космоса без връщане, да се куртулишат сънародниците му. Вържете и путин на ракета, да цакат там сантасе и да ни оставят на мира

15

Геле

преди 4 седмици

Изглежда, че специалистите не са помогнаи много защото ракетата вчера се взриви по време на полета.

14

Kоstas Linke

преди 4 седмици

СЛАВА НА СССР 2 = НОВА РОССИЯ...СЛАВА НА КНДР = ОБЕДИНЕНА..., А ЮГА = ГОРЯЩ И ПЛАМТЯЩ В ЯДРЕНА 100 МЕГАТОННКА МЕГА-ГЪБА .

13

До 16

преди 4 седмици

То се вижда кой го гази истериката. Защо пищош?

12

До 12

преди 4 седмици

Много фантастика гледаш

11

До Анонимен 3

преди 4 седмици

Глупости, Корейската война е разпалена от САЩ, а първи започват военните действия от Юга, които са смазани преди да се намеси САЩ. Там спретват едно от най-страшните кланета в историята на човечеството - клането в Синчон, извършено от американски пехотинци. След като във войната се намесва и СССР, американското настъпление е спряно, особено след жестоките загуби във въздуха и страната е разделена на две.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Няма лошо, само така

9

Анонимен

преди 4 седмици

Единствената държава, в която измират от глад хиляди, годишно! Като СССР след революцията!

8

Анонимен

преди 4 седмици

Хехе били шпионски спътници, че на краварите какви са спътниците снимат слънчевия вятър ли.

7

До 1

преди 4 седмици

Не САЩ, руснаците го направиха, този концлагер!

6

Анонимен

преди 4 седмици

И защо две страни санкционирани от САЩ и лакеи да не си помагат?