73

Аман от разбирачи

преди 3 месеца

ЗА!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е, че нищо няма да направят. Чисто и просто ще сформират комисийки, организации и какви ли не други да правят проучвания, статистики, форумчета с ясната цел да заграбят милиони. Накрая ще обявят труимфално, че забраната ще влезне след 2040 г. и всичко е точно.

71

Анонимен

преди 3 месеца

В обобщение, коментарите по-долу са: Тези от ЕС само забрани въвеждат, колко са зле - обаче съм много съгласен с тази забрана. С други думи, много е лошо в ЕС, ама това лято ще ходя в Гърция на почивка и ще гласувам за излизане от ЕС.

70

евала

преди 3 месеца

Най-накрая нещо умно да измислят тия ...

69

32335445

преди 3 месеца

Пълна забрана за ползване на смартфони за деца до 8-ми клас и забрана за носене на телефони в училище до 12-ти клас. Яки глоби за родителите при нарушение. За спокойствието и комуникацията за достатъчни гривните и часовниците с GPS, които могат да се свързват с няколко заложени номера "мама", "тате" и тн.

68

Анонимен

преди 3 месеца

този ЕС само забрани забрани по зле от СССР стана....

67

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

Идея: Ка ще ги спрете? И сега родители правят акаунти на децата си :) Или като правите краставици?

66

Фед Красивия

преди 3 месеца

Те щото кат минат 15 и ще продължат без да го ползват?Всички кифли почват от 16 та до 76!!! Значи фейса не може, pornhub може.Ах,бедна Европо!!!

65

ебаси ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 3 месеца

Е що спират прогреса?!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Евро бюрократите постоянно измислят някакви безполезни глууупости. Факт. Но защо ние тичаме да им изпълняваме прищевките?

63

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименДобре са си зомбираните като теб. Като не ти харесва ай в Русия, бегай

62

Анонимен

преди 3 месеца

Макаренко трябва да се прилага и децата ще са в правия път.

61

Анонимен

преди 3 месеца

В демократичните страни, демокрацията се налага чрез налагане на забрани. За сега само за децата до 15 г. , а след това и за другите.

60

Нещо

преди 3 месеца

не схванах как точно ще работи тази забрана. Фейс ще ми изпише "Потвърждавате ли, че имате 15 години", аз ще чукна "Да" и дотам. Те си измили ръцете и аз доволен. 12-годишно не могат да го съдят за грешна информация. Премиерите с такива ди.вотии ли се занимават вече!?!

59

иван

преди 3 месеца

И кога забраните са работели? Наркотиците същи са забранени, цигарите за под 18 също...и какъв е резултата? Възпитание и работа на родителите с децата трябва ама нали мама иска време за инстаграма затова по-добре забрана.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Ето Ви и друга добра идея - да се закрият всичките четири Американски бази в България и на тяхно място да се построят четири нови бази - Руски

57

Анонимен

преди 3 месеца

Абе чудих се тая Демокрация за която се борехме и скачахме в началото на 90 те на какво все повече ми заприлича и вече се сетих, на Комунизма бе, демокрацията си в чист Комунизъм след както се премахнат всичките положителни страни на Комунизма

56

Анонимен

преди 3 месеца

Точно това щях да пиша и аз. Само някакви скапaни, вкиcнати 60+ годишни нещастници искат забрана за всичко, че им е скапан животът.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Тука само дърти небинари ли коментират. Мине не мине време, чуят за някакви забрани и с двете ръце, двата крака вътре. puuuuuuke

54

Анонимен

преди 3 месеца

Подкрепям. И да се глобяват родители, които оставят малките си деца с ТикТок. Не можете да си представите колко ги увреждате, дори да са съвсем малки не е безвредно. Неслучайно има ютюб за деца, защото на разумните хора им е ясно, че не може едно 3-6 годишно дете да се остави да гледа платени "инфлуенсърки" да рекламират скрито ОФ или да обсъждат размери и това децата да го гледат. Нека да забранят ФБ за под 14 или 15, телефоните в у-ще и да опазим всякак децата от простотията наоколо.