46

Мда

преди 3 седмици

Население 6 445 481 - към 31.12.2023г. Около 1 200 000 до 19г.; около 1 700 000 на възраст 65+; студенти 190 513; безработни 152хил.; МВР - около 60 000; армия около 30хил. От оставащите да работят десетки хиляди са заети в областта на туризма; не по - малко от 500-600хил са разните малцинствени групи, чакащи на социално подпомагане..... Демек, има-няма милион и половина хранят около 5 милиона.

45

До 46

преди 4 седмици

Кое е по скъпо в София от едно село?Тока ли ?глобите на кат ли?хляба,водата ,лихвите ,таксите на банкоматите ,винетките ,прегледи ,лекарства ,бензин ?София еКенефа на България .

44

Анонимен

преди 4 седмици

Има директори на дирекции, които получават 1875 лв. Как живеят тези хора? Те са в София, а в София живота е доста по-скъп. Един случайно минаващ тpoл си докарва по няколко хиляди пишейки дивотии.

43

Анонимен

преди 4 седмици

Странни работи. Нали популистите твърдяха, че чиновниците били един милион, пък те били 131496. Популистите твърдяха, че политиците си назначавали почти цялата администрация, а назначили само 5124, т.е. нормална смяна на персонала, както навсякъде, където яма текучество.

42

Случаен минувач

преди 4 седмици

(продължение)Ох, само чантата му не се опитвай да вземеш! Ще изреве като мълния през юли и ще изчезне, ще се разтвори в пространството. Той без чантата е нищо. Чантата - тя му осигурява доход от 3 к месечно плюс бонуси, плюс възможност за уреждане на роднини...

41

Случаен минувач

преди 4 седмици

За Герб гласуват чантаджиите, хората с чанти. Около 300 000 са в цяла България. А уж от ППДБ щяха да намаляват държавните чиновници... Нищо не намалиха, всички герберски калинки са по местата си. На какво не е способен човекът с чанта, за да запази чантата си! Накарай го да коментира международното положение - ще говори с часове! Кажи му, че трябва да яде варени моркови - ще ги яде с килограми! Плесни му шамар - ще се ухили! Ами ако се опиташ да му вземеш чантата? (продължение)

40

Анонимен

преди 4 седмици

Данъците от всяка една работлива пчеличка се определят, разпределят и усвояват от цели ПЕТ (5) "Five" 'Fünf' търтея. Целта е да станат 10, по един за всеки пръст на караката на работещ човек.

39

Анонимен

преди 4 седмици

НЕ ХОДЕТЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ В ТУРЦИЯ, ВРЪЩАТ ВИ В КОВЧЕГ. ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖВА ТУРЦИЯ Е МЕНТЕ - ОТ ДРЕХИ, ХРАНИ, БОЛНИЦИ ДО ОТНОШЕНИЕ И ВСИЧКО. НЕ ХОДЕТЕ НА ПОЧИВКИ ТАМ, МРАЗЯТ ВИ , НО СА ЛИЦЕМЕРНИ

38

Анонимен

преди 4 седмици

Липсва информация за политическа свързаност. Мнооооого важна информация.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Докато има толкова много търкачи на държавни столове нищо няма да се промени! Важно е най-накрая този народ да прозре, че чиновникът е виновен за всичкото зло в тази страна! Не забравяйте, че политиците просто гласуват според сигнала, който им се подава. Истинското зло са държавните калинки, които ви слагат знаците по улицата... ама така, че все да сте в издънка... и измислят глобите.... и ви ги налагат.... и се държат гадно с вас.... и ви вземат пари от заслужените пенсии!Държани непрокопсаници

36

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 37, глупости! Като нямате представа що пишете? Чак пък толкова да сте пристрастени към лайкове.... изпаднала нация!

35

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен ИТ ги съкращават заради ИИ.

34

Анонимен

преди 4 седмици

Не бе, те не са чиновници, те са ИТ-та, ще правят електронното правителство, онова дето от почти 2 десетилетия се говори. А и все пак избори идват.

33

Анонимен

преди 4 седмици

Ооооо има промяна значи... За тези, които продължават да подкрепят ПП ще кажа, че те вероятно не са имали нужда от лекарства за инхалации. Два пъти управляват тия негодници и двата пъти в аптеките лекарства няма. И не ми слагайте минуси, защото наистина ги няма. Та търсейки лекарства за децата си мразЯ БЕЗПЛАТНО и лидерите на ПП (шарлатаните), но и тези които ги подкрепят.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Това са работещи, които не произвеждат нищо. Предимно са в тежест на икономиката и данъкоплатците. А у нас четирима вършат работа на един такъв от развитите страни.

31

България

преди 4 седмици

На всяка държава е нужна администрация. На антибългарите не им понася българския климат и България се чисти от тях. А най злобните да се гръмнат вкупом защото са напълно непотребни. А ИИ такъв четвъртит ще ви го начека че няма и да разберете откъде ви е дошло за това не си го пожелавайте.

30

Анонимен

преди 4 седмици

Гербаджийските калинки атакуват.

29

Ant

преди 4 седмици

Значи все пак администрацията се е увеличила защото не са уволнени процентно повече отколкото са назначени-според статията.А на нашите деца удържат по 700,800 лева данъци от частните фирми ,за да се нахрани администрацията първо и после се изтисква за пенсиите.

28

Случаен минувач

преди 4 седмици

Защо продължавате да назначавате чантаджии? Те гласуват за този, който ги е назначил. А това е основно Герб.

27

баба Пена

преди 4 седмици

Когато дъравния или общинки служител бъде запитан какво прави по време на работа - той качествено изрежда колко е претоварен сякаш е мъкнал цел ден дървени трупи метровки и ги е цепел на площада. 150хил е малък брой служители, бръже ттребе да назначат още 150хил баджанаци, лели, кумове, тъстове, балдъзи, ***, татки, бабки и дедки за да стане мармалада още по цветен