27

Анонимен

преди 3 месеца

Ами,подпалиха я,после кой бе ,как и защо....Не се чудете

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ми на нас американците кога ще ни разрешат да се изкажем по въпроса? :(

25

VladTepes

преди 3 месеца

Нужна е единна палестинска държава с некапиталистически път на развитие по заветите на Арафат. Израел трябва да осигурява ток и вода безплатно, ЕС и САЩ да осигуряват помощи, които да отиват в личните сметки на лидерите.

24

аноним

преди 3 месеца

Международен цирк на смешници!!!

23

а

преди 3 месеца

Да не бързаме да обвиняваме за всичко Израел.В момента се разкрива,че пожарът,изгорил доста хора,е предизвикан от бомби и припаси,скрити в палатките на същите тия,предназначени да бъдат насочвани към Израел.Тия терористи поставят невинните хора на пътя на войната,за да предпазват тях!А и на повечето от тия,,невинни'' им е наредено да останат,за да се използват като стена!Води се война срещу чудовища-не хора!!!!

22

аноним

преди 3 месеца

Гледам видеото,обиколило света преди дни,с 5-те израелски момичета.Тия 5 жени,изнасилвани многократно и малтретирани като секс робини на отвратителни,мръсни,зли мъже-презрени от света.Как е възможно тази малка страна-Израел да живее мирно,когато умът на други държави е зает единствено с мисли как да ги унищожи?

21

1-3

преди 3 месеца

Светът много бързо забрави как въоръжени мъже изпитваха огромно удоволствие да убиват хора на музик,фестивал,да колят хора във фермерски села,и да товарят ужасени жени и деца в камиони за да ги отведат в Газа.Беше толкова гадно! Виждаха се тълпи на 7.10.-от хора които аплодираха по улиците,докато се опитваха да линчуват завързани заложници,изведени пред тях.,,Цивилни ги ритаха и си правеха селфи с телата на мъртвите.Най-гадното и отвратително нещо,виждано от света! И ако това е каузата им-нямам

20

аноним

преди 3 месеца

Израел води война,която не са искали,и се опитват да защитят бъдещето си!Тия,които си живеят в мир и спокойствие,не разбират,че именно Израел обезпечава тяхното спокойно съществуване-с кръвта на своите войници!!!А всяко нараняване на цивилни в Газа е военно престъпление на терористите,защото ги използват като жив щит,като военна тактика,за да получат съчувствие ,и крокодилски сълзи от международната общност!

19

Игра на полове

преди 3 месеца

Нали се сещате, че това е под командата на сащ. Така накрая и те ще признаят Палестина, но първо нека са други, значително по- малки и ,,независими" държави.

18

Хамас

преди 3 месеца

Браво на Норвегия Ирландия и Испания !! Свобода за Палестина

17

Анонимен

преди 3 месеца

Представям си поредното недоразумение- Палестина. Нагли араби, населили християнски земи, населявани от юдеи 3000г. пр. н. е., разцепват Йерусалим на 2. Стандартът на живот- стряскаща разлика. Диваците араби- функционално неграмотни, с доход 20 пъти под този на средния израелец. Повече нямаме какво да кажем, освен че араби и израелци живеят в пълен синхрон, но разни тероряги крайни ислямисти, криещи се зад жени и деца, правят постоянни провокации. Като човек, прекарал 15 години в Израел казвам.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Посолството им е разрешили, имало е срещи.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Зелю ЖелеФ чак пък масон не беше, но пък идеалист комсомолец, без грам какъвто и да да било управленски опит, със сигурност. Даже и Македония призна.

14

Муахаха

преди 3 месеца

Вазното е, че Зелю-Масона призна 1991 Ционистките Терористи и Окупатори за Държава - Израел! обаче, явно добри Шекели са му дали!!

13

до 9

преди 3 месеца

сащ, франция и израел достойни?!?!? а наведените самураи дето на 6-ти август не смеят да кажат кой им е изравнил два града със земята няма и да ги коментирам даже....

12

Анонимен

преди 3 месеца

до 1, ние сме признали Палестина още през 1988 година, както и цяла Източна Европа, Палестина има посланик в България, а ние имаме консулска служба в Рамала, Западния бряг

11

Анонимен

преди 3 месеца

Време е са започне бързото ликвидиране на държавата Израел

10

до до 6

преди 3 месеца

Да слагаш в словосъчетание достойна държава и сащ,франция и израел е достатъчно всички да си направят извода за умственият ти капацитет....

9

до 6

преди 3 месеца

прав е човекът. Шизофреник и турска подлогга си ти, Ердоган е продължител на политиката на Турция, не признава и геноцида над арменците, няма значение, че не е по негово време. ТУРЦИЯ Е БОКЛУШШШШКА ДЪРЖАВА И НИКОГА НЕ Е БИЛА И НЯМА ДА БЪДЕ ДОСТОЙНА ДЪРЖАВА КАТО САЩ, ФРАНЦИЯ, ЯПОНИЯ, ИЗРАЕЛ

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ердоган е голям политик само в очите на изключително неграмотните и мизерни жтели на България - турците и турските циганнни в България. Всеки нормален и образован човек е видял каква политическа просттттутка е ислямския анадолски диктатор.