65

Бунгар

преди 4 месеца

Viva Makedonia! Да живее Македония! Защо македонците в България когато произнасят тези думи ги уволняват от работа и непрекъснато ги тормозят,че не са това за което те се мислят.Кой по добре от мен знае аз какъв съм???

64

Анонимен

преди 4 месеца

Бабата е санилна и не помни, че наруши Преславски договор. Ако смята така да президенства, по-добре да се оттегли, докато е време.

63

Вуте

преди 4 месеца

Северна Македония или Източна Албания, това ще е въпроса там след 10-15 години

62

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51 Гооолем Генчо си! Да знаеш! Ататюрк обявява, че Турция е последната държава освободила се от Османската империя. Е, турците, турци ли са или османлии? Гърците също са били в Османската империя! Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина, Хърватия и Румъния. Тунис и Алжир са един народ в две държави. Имат обща история и не си я делят. Ама то още от царица Дидона са наследили мъдростта!

61

Значи ,

преди 4 месеца

...ние в Македония ще си плюеме и насаждаме омраза на децата още от детската градина ,ама вие не ни обръщайте внимание! Навън ние ще сме по-ниски от тревата! И не забравяйте, че Гоце и Александър Македонски са първи братовчеди! Още братя Миладинова са го описали това!

60

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ

преди 4 месеца

Горгана, в ПРЕСПАС АГРЕМАНОС ----- ИМА 4 ТОЧКИ ЗА ИМЕТО ВИ...И ТОЙ Е ПАН -МЕГА-ВАЛИДЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ--ГОВОРИМО, ПИСМЕНО, ЕЛЕКТРОННО ОТ --- 1.ВСЕКИ ЧЛЕН НА АДМИНИСТРАЦИЯТА ВИ..2. ОТ ВСЕКИ ФИРОМ, ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНА и ДЪРЖАВНО-ПЛАТЕНА СТРУКТУРА :: от чистачка на градина и училище, до член на Борд на Държавна Фирма....ЗА БАЙ ШИЛЕ и БАЙ МИЛЕНКО от УЛИЦАТА, които работят на пазара и в магазина--НЕ ВАЖИ...САМО ТЕ МОГАТ ДА СИ ГОВОРЯТ и ПИШАТ = КАКВОТО ИМ ИЗМИСЛИ БОЛНАТА ФЕНТЪЗИ ГЛАВА...НО НЕ И ТИ, Гардано .

59

татар-шегаджия

преди 4 месеца

Альоууу...БОБсмиляновска ...слагай наколенките и идвай в София да се изповядаш!!!!!Научи се да декламираш: "Аз съм българче..."

58

татар окупатор

преди 4 месеца

Комай БЮРМ ще е старото ново име на извънземните наследници на Алекс Макето....

57

Гордана

преди 4 месеца

БЮРМ бе заченат в Москва! Тито му е майка,Сталин е баща!

56

Жиката

преди 4 месеца

Може да се викат ,македонци ,но земята е Българска. Царство България ,не е преотстъпвана тази територия никому.

55

Гледащ

преди 4 месеца

Единствената опорка на братята македонци остана самоопределянето. Е, и ние тогава имаме право да ви определяме като народ с български корени, а историята в това отношение е категорична, колкото и да не им харесва на македонските историчари и политичари за които въпроса се свежда до "Е, какво толкова!?"...

54

Историк

преди 4 месеца

Македония ИМА, и това е провинция в Гърция. Административния и център и най голям град е бил в Гърция а етническите македонци ВСЕ ОЩЕ живеят в днешна Гърция , България и района на бивша Югославия която скоро се отдели в самостоятелна държава. До тогава територията им е била винаги в състава на Гръцката държава... на Българската държава....на Югославия. Дали потомците на тези македонци имат Изключителните права над Гръцката, Българската или Сръбската история е основата на днешните спорове.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Имаш право да се изразяваш както искаш, ама на маса у вас, пред приятели и познати. Когато си президент, имаш професионални задължения, правила и норми, които трябва да спазваш. Както всяка друга професия.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Турция е създадена преди 100 години. Дотогава е нямало такава държава! Националният им празник е деня на независимостта от османската империя/халифат. Сам си се издънил с глупавото си сравнение. Османци няма, а Осман е умрял преди повече от 600 години

51

Анонимен

преди 4 месеца

Северномънкедонците се опитват с евтини номера от селски Юго вечеринки да излъжат много по-хитрите гърци. Била подписала, ама просто 'се самоизразявала'. Само дето клетвата й като президент вече е невалидна международно, понеже държава Македония няма. И гърчолята ще го използват с кеф. То и да харесваш Хитлер или Сталин е твое право, ама когато си глава на държава, не става да се правиш на улава.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Има православна рая в Османската Империя и територии България и Македония!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли, че Османската Империя владее Българската територия повече време в сравнение с периода заедно на първото и второто Българско Царство? Македония е на 100% повече под Османско владеене , в сравнение с Българското. Това дава ли право на Турция да нарича Нас и Македонците, Турци или Османци? Дали Ние крадем историята на Османската Империя, като наричаме Българи хората живяли на територия на днешна България в Османската Империя? За ваши сведения тогава няма нито Македонци, нито Българи.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Българи има от 1908 година, когато е създадена националната държава България. Преди това има подобие на държави, но не и национални държави. До началото на 20- век няма нации, а държави на аристократи(императори) с население в дадена територия. Така , че преди това няма как да има Македонци или Българи, които да се самоопределят. Хората нямат право на самоопределение, а са част от завоевателите. Националното чувство се изгражда в края на 19 век. Тогава е измислено и наложено като пропаганда!!!

47

Папо

преди 4 месеца

Интересно е ,че излъгаха Гърция и видно нарушават Преспанското споразумение, за което им се радвам. Не е лесно да подхлъзнеш хитрите гърци. Но от друга страна ,какво пречи да впишат българите в Конституцията и след като ги пуснем в ЕС , отново да си променят Конституцията и да ни излъжат.

46

Капитанът

преди 4 месеца

Тук се иска търпение и твърдост. Вето докато не клекнат, игнориране и санкции. Така притиснати и обсадени от Гърция, Албания и България и неприети в ЕС , ще построят известно време в своята си въображаема крепост и накрая ще капитулират.