179

Анонимен

преди 4 седмици

30 години европата и америката врещят непрекъснато колко страшна и лоша е русия и строят бази по границите и прехвърлят воиски и оръжия за да са в "безопастност" от голямата лоша мечка ... пък той Путин бил пароноичния.

178

Анонимен

преди 4 седмици

>>>> Пенсионера нададе боен РЕВ като УранГотан. Изправи своя ревнал Боздуган и държейки го в ръце запуши тоз Космически Вулкан. Замириса на Изгоряло Човешко месо. Започна Маймунски, Нечовечен Кекс. Къде ли не? На клонки от Презервативи. На връх от Презервативи и Подвръзки, върху шишенце от Йодна Тинктура. >>>>>

177

Анонимен

преди 4 седмици

Пенсионер влиза в аптека. Притеснено се оглежда. отива до аптекарката, и снижавайки се към нея, й казва тихо: "Довечера имам интимна среща с комунистка. Моля препоръчайте ми нещо, което да ме направи сигурен" Тя му се усмихва съучастнически и му подава кутийка с кондоми с червени фигурки сърп и чук още от времето на Ленин и Сталин. Той гледа недоумяващо. Тя, смятайки, че трябва да му обясни съдържанието на опаковката - я разкъсва и развива един презерватив. >>>>>

176

Реалист

преди 4 седмици

На челото на Путин пише САТАНА!

175

Анонимен

преди 4 седмици

Нищо ново, да не би американския президент да няма бункер в Белия дом, ама все Путин гледате.

174

Анонимен

преди 4 седмици

Ега ти простотиите тука! Прочетох началото: "Тайни бункери на Путин", и после: Дойче веле пише за тях! Ми те много "тайни" тези тайни бункери бе! Е ако не Ви е срам да целувате така четирибуквията на господарите си, поне малко уважение към професията си нямате ли??? Е затова забраняват руските медии - Да четем и да вярваме на такива небивалици, и то - Толкова нескопосано измислени. На дядо Сорос май му свършват милиардите, щом неможе да си позволи вече даже кадърни лъжци- пропагандатори!

173

Анонимен

преди 4 седмици

Щом Путин смени Шойгу с икономист, означава, че голяма война няма да има! Няма да има война. Путин смени военния с икономист.

172

Алекса

преди 4 седмици

Ей Соросоидчета нали беше умрял бре ? А сега го начуква на Зеления наркоман и на Натото !

171

шмatka

преди 4 седмици

Тази глупост колко време ще виси тук?

170

Анонимен

преди 4 седмици

Не знам за Путин, но в Украйна корупцията е с колосални размери, те практически крадат от всичко. Интересното е, че бюджета на арктическата им експедиция за 2024г е 11.6млн$. Само за изхранването на учените са предвидени няколкостотин бутилки вино, уиски, шампанско, 4кг хайвер и т.н. или момчетата са решили да пируват по време на чума или тези пари ще бъдат откраднати, защото шефа на програмата е бившият зам. командир на терористичната Айдар, Евгений Дикий.

169

пияница мистик

преди 4 седмици

До Путин е...=== За да върне СССР (Съюз на съветските социалистически републики) Трябва да върне всички бивши республики към Мордор. Виждаме обаче, че за 3 години с една Украйна не може да се оправи. Единствените сигурни са му Чечня и Беларус. Нищо друго товарищ :)))

168

пияница мистик

преди 4 седмици

Бункерният плъx Джуджанка по времето на Ковид пандемията се беше облякъл с космически скафандър....американско производство :)))

167

Анонимен

преди 4 седмици

Пак бла бла бла. Разкажете сега за страховете на нелегитимния Зе, когто вече никой не аплодира и става все по-самотен и нежелан гост.

166

Путин е...

преди 4 седмици

...оцелял в КГБ и е станал първи сред вълци, това така калява, че не можеш да се страхуваш от нищо и никого. Пък и ако върне ссср, ще стане велик и се запише в историята!

165

Учтив

преди 4 седмици

До анонименКакви братушки бе, те са обявили всички за врагове!

164

Въпросче

преди 4 седмици

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

163

Анонимен

преди 4 седмици

От снимката виждам, че кървавото бункерно джудже пак е прекалило с ботокса.

162

Анонимен

преди 4 седмици

Путин: "Мястото на всеки истински мъж е в бункера, само страхливците излизат навън". Копейките: "Браво! Да живей..." овации...

161

Анонимен

преди 4 седмици

Путин: "истинските мъже се крият в бункери". Следват овации от тълпата копейки.

160

Анонимен

преди 4 седмици

Путин мъжествено се крие в бункера...