24

Кредит Suiss

преди 3 месеца

Сметките не излизат, с най-ниската мин. работна заплата сме в Евросъюза-933,00 лв. приблизително 476 евро, най-ниска часова ставка, средна раб. заплата е най-ниска и успяват някои да спестяват в депозити? Храните са ни по-скъпи от повечето страни, т,е. още по-ниска покупателна способност! А депозити се увеличават? Нови модели на скъпи коли масово са по пътя /без лизингови и на фирми/. Обяснението е само едно, а то е???

23

Кредит и барака

преди 3 месеца

Ипотечни кредити, хипер застрояване и бум! А после тишина.

22

Давай, давай...

преди 3 месеца

Голяма работа ! Един път се живее! Взимайте ....бежанците ще ги връщат .А и като върнат казармата и ви пратят на война ....p.s.БНБ , да не се занимава с глупости .Не да сече дрънкулки ( юбилейни монети ) за тръгнали да си спасяват парите от инфлацията

21

Бойко Борисов

преди 3 месеца

130 милиарда депозити в левчета...Преди година в отчета на Епъл имаха 200 милиарда доларчета на каса свободни, само една големичка фирма в Щатите, толко сме богати и биг босовете и мишоците в БГ.Че и акъл ръсим на цял свят.Да ама никой не знае колко вилички с басейнчета, мазета със златни кюлчета и офшорки имаме.

20

@@@

преди 3 месеца

130 милиарда депозити в левчета...Преди година в отчета на Епъл имаха 200 милиарда доларчета на каса свободни, само една големичка фирма в Щатите, толко сме богати и биг босовете и мишоците в БГ.Че и акъл ръсим на цял свят.

19

Плоскоземец

преди 3 месеца

Внимавайте как ще гласувате, че иначе отувам отдолу на Плоската Земя и ще трябва да си работите сами!

18

Новозеландец

преди 3 месеца

Бих си шута отдавна , някви колектори лицензирани викат дължиш 100 бона Райфайзен те прехвърли , казах им няма ли давност ? Викат не в България са още законите от турско, просто по нови . Снимах се на плажа в Нова Зеландия и казах на колектора да си наеме ЧСИ и да ми блокират заплатата хахаха. Поздрави Окланд, Ню Лунн, Нова Зеландия.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата се финансира в лева на 3% и в евро на 55% а банките раздават на *** и Пульо ипотечни на 2.5 % и в евро и в лева?!Каква е тая снъркана държава уеее?!?!?!

16

Йелоу!

преди 3 месеца

Харчете като за последнооооо! Идва ядрената катастрофа! Бай ви Дън и Кировистичния Кокорчизъм ще Ви обслужат! Да ги пазите да не загинат!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Аз всяка година от банките вземам кредит по 100 хиляди лева, сменям си името, ЕГН-ето, местожителството и така преживявам без им да връщам и една стотинка!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е българската данъчна система да стане като немската, френската, холандската и т.н.Там доходите до 20хил евро на година са без данък но над 40-50 хил се облагат с 40-60%.Така трябва да стане и в Бг.Всички ще живеем по-добре а луксозните лимузини по улиците на София рязко ще изчезнат.

13

Трифон

преди 3 месеца

И аз се кредитирах за да не си сменя работата тази година, че не у хубяво всяка.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Парата днес света владей и който я нема, зле живей и всеки ден, като мен, изяжда по едно яйце на ден, с което бия доктора от мен, понеже по магазините 1/3 от това което купуваме и ядем е за поддържане на нашия живот, а 2/3 от това което купуваме и ядем е да поддържаме живота на докторите.

11

морски

преди 3 месеца

Къде са крадени от нас пари, виждам в бетонирането на брега. През Сезона пък, перат милиони в обектите стари и нови.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Dомакинствата и НТООД (нетърговски организации, обслужващи домакинства) включва например политическите партии като ГЕРБ и ДПС. Включва и синдикатите като Подкрепа и КНСБ. Включва и всякакви клубове - спортни, културни, като например ЦСКА и Левски. Включва читалищата и едноличните търговци и т.н. Накрая влючва и домакинствата, които може да имат примерно 1-2 милиарда депозити от тези 82,3 милиарда.

9

Анонимен

преди 3 месеца

До парите са в крадците Ти не си ли българин? Или си просто лилЯв продажник?

8

парите са в крадците

преди 3 месеца

Държавата е окрадена и разбита. Толкова си могат българите, за жалост !

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен (1) Няма нужда от проверки. Просто копираме френската данъчна система и за 10-15 години всички богаташи в Бг стават просяци.Разни програмистчета горят като факли. Тези с по 20 апартамента ще се скъсат за има-няма 3-4 години.Просто е и ще стане.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Споко, скоро ще им приберат всичко и от банките и имотите. Кой е инвестирал в тухли ще изгори!!

5

Хюго Бос

преди 3 месеца

Много се извинявам, но голяма част от депозитите се държат от една шепа хора.