16

Анонимен

преди 3 месеца

Пътуват до работа и обратно.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До 13 - те земите ги върнаха, ама като внук на моя дядо, като се върнах на село от града, единственото знание което имах е да ям кокошки, патки, пуйки, овце, крави като си ги купувах по магазина. В училише ме учеха, че на телефона мога да си купя всичко. Сега на село като съм, не знам нито как кокошките, пуйките, овцете, свинете, кравите орат земите? Пиша в търсачката: "Как петел оре земята" и няма никаква информация! Пише, че с волове. Но аз нямам! Ти знаеш ли как се оре с телефон и компутер?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Toчно пък лятото чакайте да пътуват в страната. Тряббва съвсем да са изтъпяли.

13

Анонимен

преди 3 месеца

През агенции може да се измери но ако човек пътува с кола как го засичат?

12

просто си мързелив!

преди 3 месеца

До Анонимен 9 Голям мързел си и здраво послъгваш. Земите отдавна ги върнаха на хората. Това, че на теб не ти се работи земята е съвсем друг въпрос. Няма нужда да лъжеш за Текезетата. Върнаха още преди 25-30 години земите!

11

ами да!

преди 3 месеца

Пътуват те българите! Да, по-често е! Основно защото от малките населени места отиват сутрин в по-големите градове на работа, а вечер се връщат обратно в своите селца и малки градчета. Защото при тях няма поминък. Всичко е концентрирано в 5-6 по-големи града на страната.

10

Оня

преди 3 месеца

След 10г няма да има и толкова.Тъжна картинка тъмно бъдеще.

9

айде нЕма нуЖда

преди 3 месеца

Влезеш в болница, често излизаш с краката напред, отпътувал за оня свят.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Отговор до 8 ..... Не ми треба на село жена ми да ражда деца. Земите на дедовците ни ги отнеха в ТКЗС-то и сега немаме земя и с какво да отглеждаме много кокошки, пуйки, патки, овце, крави, биволици, за да можем да заплождаме булките и те да раждат деца и тези деца да има с какво да ги раниме! Нема с какво да раниме децата си на село без земя!

7

Анонимен

преди 3 месеца

До 7Ти с лъжливи гумички ли тормозиш жена си?-:( Ясно.щом и с нея " ползваш",скоро родител едва ли ще станеш!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Почти на всеки десет дни пътувам с колело от село до града, да продам две щайги яйца и след това с парите купувам от аптеката десет презерватива и един шоколат от магазина и се прибирам при булката в къщи и тя ми се кара и вика: - Че трябвал съм да купя десет шоколада и десет презерватива. А аз и отговарям: - Петелът ми каза: - Че Кокошките снасят толкова яйца колкото са ни нужни презервативи за десет дни, за да не раждаш деца, че, ако родиш деца, няма да остане една жива кокошка, да снася яйца!

5

Анонимен

преди 3 месеца

След изборите ще има още няколко пътника към Ващ и Канада . А няколко месеца по късно когато руският братски освободителен ботуш стъпи на родна земя тогава ще отпътуват малко повече

4

Анонимен

преди 3 месеца

От Каспичан до Шумен пътуваме само :)))

3

Анонимен

преди 3 месеца

Е да де, докато стигнат до Гърция и Турция, минават през територията на Бг.:))

2

Някой си

преди 3 месеца

Моля??? " Пътували сме", ама " Основно в страната"?? Камелия! Ти Бъзикаш ли се кво???-:(

1

Анонимен

преди 3 месеца

О да повярвах ви, сега питайте тези 2,500,000 българи живеещи извън България.