157

Близък народ ли?

преди 4 месеца

До Пешко....Че кой "близък" народ ще говори за "Бугарскиот окупатор", кой "близък" народ ще кара учениците си да пишат съчинения на тема "Мъчениците от Сурдулица" и как "Лошите ***" са избивали хора без и грам да каже за безчинствата на четите на Коста Пекиняц и другите Сръбски войводи в Поморавието? Да не говорим пък за Македония и геноцида над Македонските Българи, че ще ни трябват тонове мастило!

156

Пешко

преди 4 месеца

Сърбите са ясни ама не разбирам защо малка България само се меси в подобни неща? Сега още повече ще ни мразят а са ни близък народ. Не може ли да се правим на хитри? Можеше да се въздържим на гласуването. Ама голям мерак да им извадим кирливите ризи. Не са само те. Геноциди в дадени моменти от историята са извършвали поне 50% от европейските държави.

155

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да пишете за помаците те са си наши братя,защищават си вярата въпреки вашите злодеяния и нечовешки набези!Ние си ги обичаме и уважаваме и вече косъм няма да дадем да падне от главите им! Свърши се с вашия злодейски покровител,сибирските негод...ници и никаквици!Затова и вдигате врява срещу героична Украйна!Вече няма да можете да колите и бесите безнаказано!Аскера всичко записва в тефтера и на всичките някой ден ще им счупи празните кра...туни!

154

Анонимен

преди 4 месеца

Радко Младич , Радован Караджич и Аркан национални герои на Сърбия

153

СЪРБИЯ Е

преди 4 месеца

ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

152

Защото

преди 4 месеца

Цял свят разбра за сръбския ГЕНОЦИД

151

Анонимен

преди 4 месеца

А в Газа има ли геноцид или само в Германия.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбите имат югославски рефлекс да ги ухажват от две страни и да си вдигат цената. Това, обаче е нереалистично вече и освен да се изолират друго няма да стане. Проблемът е наш, че сме изоставили Македония и нямаме там едно радио или телевизия и един вестник та нещо да се чуе и за нас... голяма наша грешка. Когато да влизаме в Ес гърците тук имаха телевизия и 4-5 банки! Така се прави!

149

Динко

преди 4 месеца

До Зозо - А украинците колко българи и хора от други народи в Украйна преди това избиха? Колко православни свещеници избесиха? Колко руснаци разстреляха?

148

Зозо

преди 4 месеца

До Щерю... А при новият геноцид в Украйна колко цивилни изби Путин?

147

Щерю

преди 4 месеца

При геноцида от 1995 г. в Сребреница са избити 8 000 босненци от сърбите. При геноцида в Газа са избити 38 000 палестинци от юдеите. В отговор САЩ бомбардираха Сърбия. Но САЩ - АБСОЛЮТНО НИЩО не направиха на Израел. Толкова за "демокрацията"! Двойният й аршин е видим и за слепите! Победа на юдео-ционизма - това е тя...

146

Фашист гаден

преди 4 месеца

До Болни шовинистиКога словенците са се били? Техния луд премиер тогава предзвика разпада на Югославия. От тях се започна, но излязоха сухи от конфликта. Без военни действия.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Много удобно се пропуска причината сърбите да изтребят всички годни да носят оръжие в Сребренеца. По споразумение анклава е трябвало да бъде демилитаризиран. Какво са правели две босненски армии там? Ааа, ходели са "на гости" на цивилните в съседните сръбски селища по Коледа и са атакували сръбската армия в гръб. Като видели босненците, че сърбите идват са изтеглили само офицерите, а войниците сърби ги яли. Скрили се сред цивилние и по горите. Жени,деца и старци не са закачани. Та кой е виновен?

144

Болни шовинисти

преди 4 месеца

Това са сърбите! С всички се биха, Словения, Хърватска, Босна, Косово после Запада им виновен като на руснаците

143

Анонимен

преди 4 месеца

обяснявам за неродените тогава (99% от тролчетата барабар със списващия...) сребреница стана щото *** карабини направиха нещо подобно на Батак....ама сърбите не са като нас да гледат и да викат "браво! много добре ми режеш гърлото..."!!!!!

142

християнин

преди 4 месеца

Ще реатират братята сърби,и с право.Обезумелите мюсюлмани в бившата СФРЮ/славяви,но приели исляма/,създаваха много големи проблеми.И крайно време е,оглупялия наш християнски свят,да си отговори на простия въпрос,защо в целия свят все има проблеми с мюсюлманите?Независимо,че досега страхливо нашия полит-елит мълчи,не смее да говори по този въпрос.Пред очите ни арабо-африкански мюсюлмани взривяват из Европа и убиват християни.И пак мълчим.Аз лично вече не мога да мълча.

141

???

преди 4 месеца

Защо толкова много мразите сърбите, бе??Те са ни най-близкия народ на Балканите, въпреки войните, които сме водили с тях!!Или предпочитате албанската мафия..........и хората на Хашим Тачи- Змията............мафиот и търговец на дрога, оръжие и човешки органи???

140

Здрав разум

преди 4 месеца

Каквото и да се пише,..има факти.....Преди 1989г. ЮГОСЛАВИЯ бе една от най влиятелните необвързани страни в света, но поради надменността и арогантността на сръбските комунисти сега сърбия е една малка държавица,без море и заобиколена от държави членки на нато и скоро и на ЕС.

139

Анонимен

преди 4 месеца

,Ами кво да правят горките ...

138

тъпете србе

преди 4 месеца

се върнаха с два века назад заради безплодните съвети на монголоидните рушкиФашизоиди. Братята американци за няколко дни/нощи ги върнаха на земята в реалността.