23

Анонимен

преди 4 седмици

Ружа е от Ромски пройзход и всичко и е позволено със една дума човек на Сорос. Затова че тия драсканици са излишни.

22

Дет съ вика

преди 4 седмици

,,И ние сме дали нещо на света!"

21

Иво Недялков

преди 4 седмици

Ружето си е мома на място, бизнесдама, та дрънка. Инвеститорите да пият една студена вода, да не ги жалим, откъдето дошли, там и заминали (кинтите).

20

Веска

преди 4 седмици

МЕДЖИДИЕВА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ КТБ БРАТЯ МАРГИНИ МАДЖО И МНОГО ДРУГИ АЙДУЦИ ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ НАШИ ПАРИ ЗА ТОВА НИЕ БАВНО СИ ОТИВАМЕ...

19

Анонимен

преди 4 седмици

Със какво може да се похвали евроатлантическа България ? С автомобили , космонавти или технологии ? Естествено ние сме номер едно при мошениците :) Ружа е номер едно после са мошеника кокорчо от Лондон ,мошеника с фотошопа от Харвард и мошеника хипер мулти успешен милионер дето иска 9 000 лева заплата докато Тръмп се отказа от заплатата си . При евроатлантическа България развихме мошеници на световно ниво . Ценности .

18

Ружа

преди 4 седмици

В Русия съм !В Русия съм !

17

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 15.....'шмугат" се викаш....в държава се шмугат....ееее ми и тя се шмугнала кой знае колко живот и е останало.....Абе що не си станал професор някъде че да се гордея с теб

16

Анонимен

преди 4 седмици

Всички пътища , на всички пари от Европа , отиват в САЩ !!!!!нАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА нато-ТО ?

15

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 6 - "Галевите" изобщо не си бяха в България. Ангел Христов се шмугна нелеглано, защото му беше ясно, че му остават седмици да живее. Арестът му беше безсмилсен, даже и потенциално опасен - ако беше починал в следствения, щяхме да слушаме конспирации и до днес, а вероятно и след 20 години, подобно на приказките за Иво Карамански и Георги Илиев.

14

Анонимен

преди 4 седмици

ФЪФ Бг само престъпниците са богатите , те плащат на чадърите си от държ. апарат ,... И ВСИЧКО Е ТОЧНО .Гласувайте пак за тях !!!!

13

Анонимен

преди 4 седмици

Да 12 - "Некъф Пенхайс в Дубай" стрива повече от НДК и Софийски взети заедно ...

12

#уанкойн

преди 4 седмици

батко, тая има цяла сграда за над 5 милки в евро на пл.Славейков, в центъра на София, България, Европейски съюз ... и никой нищо не прави по въпроса, а тия за се загрижили за някъв пентхаус в Дубай и защо били допуснали сделката :))) хахаха

11

OOO (67 007

преди 4 седмици

SINGAPUR...

10

Анонимен

преди 4 седмици

Добре че ФЪФ Бг настъпи ''атлантизЪмЪ '' , за да забогатее Ружка .

9

Ситуация

преди 4 седмици

Ружа е вкарвала парите в швейцарски банки, но за момент си представете да ги вкара тук и тогава да я "хванат". Къде остават милярдите по нейните активи - непотърсени...;) аааа.ааааа;))От цялата работа ЕЦБ намаза. И една Швейцарска частна банка. Никой друг. Умело ползване на лостове за манипулация и почти перфектно отиграно.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Американците усетят ли че някой ИМА ПАРИ повечко , веднага измислят номера , как да им ги откраднат ! То не бе Магнитски , парите от Венецуела за България , уж били ''мръсни'' , след което ги изпират в сащ ... Сега ошушкаха и ЕС да платят войната им с/у Русия .. АВЕ --- ИНТЕРЕСИ !За нас пак остават , галошите /цървулЕтЕ /.

7

Дарк

преди 4 седмици

Слава на България!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Ружето в е България бе! Най левашката държава.... :))) Както Гелевите. В тая "дръж-Ава" полиция няма, съд не съществува, лесно се сличаваш с местното туземно население ако не си миеш лицето сутрин

5

Пич виждам че си зле

преди 4 седмици

За да получиш по-точен и актуален брой на офшорните зони, може да се консултираш със специализирани икономически изследователски институции или международни регулатори като Международния валутен фонд (МВФ) или Банката за международни разплащания (БМР), които периодично публикуват доклади и индекси свързани с офшорната финансова дейност. Не е само Дубай. Където има много пари има укриване на данъци. Данъци укриват големите, не данъкоплатеца - бачкатора. Той плаща за да живее.

4

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 седмици

Убита преди 5 години в Гърция на една Яхта.....