97

Анонимен

преди 4 седмици

МАлко талибани за пушечно месо и без това създават проблеми и на истока и на Запада.:))

96

Пояснявам

преди 4 седмици

Талибаните смачкаха САЩ и НАТОто в родината. Магарета с Калашников срещу невидими Ф 35. Смех брато!

95

Лошо иде демокради

преди 4 седмици

Талибаните са жестоки.

94

Петър

преди 4 седмици

Хитлер е трябвало да избие Евреито до един.

93

Дон Кикот

преди 4 седмици

Може и канибалите от Гвинея дето са изяли чичото на Байдън да поканят.

92

MNENIE

преди 4 седмици

Талибаните са Благородни Хора - борят се са Родината си Афганистан - Русия си призна Грешката . А Банкеритеот Лондон и Ню Йорк са ограбили Милиарди хора .За Критиците - Как го приемате - Аз съм Пенсионер , и Банката ми Удържа 7 лева при превод на Пенсията МИ > НОИ . Дали сме работили заедно за Моята Пенсия ?

91

Пантев

преди 4 седмици

Тази среща се прави единствено с цел привличане на талибаните във войната с Украйна, естествено на страната на " миролюбива, справедлива и ... изстрадала " Русия ,която по всичко личи вече опира да чадата на Аллах...

90

аноним

преди 4 седмици

В тая Русия останаха ли православни,или тайно са сменили вярата ,за да се доказват на тия ,,приятели''?Не напразно активисти на ислямските държави посещават Москва и се учат да правят статистика по руски модел!За това и светът се напълни с лъжи!

89

анонимен

преди 4 седмици

След това ще търсят виновните за Крокус и тъй подобни и, разбира се, ще ги намерят я в Таджикистан, я в Украйна, но никак сред новите си приятели ИГИЛ и талибаните. Освен да им честитим на братушките такава дружба, друго не ни остава. Язък за заблуденият им народ.

88

Анонимен

преди 4 седмици

Отдавна са му резнали чурито на дрогаря Путин. Ама вече го и вазелинисват изотзадзе.

87

Анонимен

преди 4 седмици

Путин ще договаря пещера където да избяга и да се скрие дълбоко в афганистанските планини, че бункера му вече е на прицел отвсякъде

86

Е,бравос

преди 4 седмици

Талибаните са известни производители! На ***,на шалвари,на опиум ! Ще падне договаряне на този форум ! Остава и Путин да бъде почетен гост, а талибаните да му подарят летящо килимче и пендара от пещерата на Али Баба!

85

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Путин и отбора му пак надиграха мучащите!Американците колко години "сеяха демокрация" в Афганистан ,изхарчиха повече от 2 трилиона хартия зелена,а след това зарязаха цялата си военная техника и си плюха на петите!А руснаците с един подпис решиха въпроса за сътрудничество!Браво!

84

Анонимен

преди 4 седмици

Руското дъно е бездънно. Винаги може да се падне и по-ниско. Путин е събрал около себе си цялата световна сгган.

83

Гаргарин

преди 4 седмици

Вече си го представям Путин с чал-*** в най-скоро време.

82

Рендето

преди 4 седмици

И кой каза, че краварите могат да водят преговори с талибаните, а Русия не може?

81

Йово

преди 4 седмици

Това не е много добра новина за САЩ и ВБ. Талибаните са врагове на базираната с офис в Лондон ИД Хорасан която пое отговорност за атентата в Москова да няма някоя бомба в офиса на ИД Хорасан в Лондон от атентатор самоубиец от типа талибан, че отиде им на британците съюзник от ИД!

80

Анонимен

преди 4 седмици

И до талибаните опряха. Скоро ще ги пращат в Украйна, където ще влизат в бой с боен вик - С нами, Аллах!

79

Анонимен

преди 4 седмици

къф икономически форум бре - тоз *** няма на краката си, ходи с хавлия увита на главата и не се е бръснал от 20 години, икономика ще ми правят - глей го само как държи химикалката - ми той не мое я държа като хората и се чуди кво да праи с нея, тръгнали на икономически форум да одят и туй са учените на другаря - божкее, божкее - не напразно 4 години не могат да спечелят войната в Украйна - неграмотници

78

рашките остава

преди 4 седмици

да им продадат ракетни и ядрени технологии и с Ким ще си направят клуб по ракетомоделизъм! На краварите ще им се изправят и космите по дирниците тогава! :):):)