34

питам

преди 4 седмици

украйна не е ли измислица на комунистите? до преди техния кървав преврат през 1917 г. нямало е такава държава.

33

Анонимен

преди 4 седмици

РАДЕВ БИЛ В ШВЕЙЦАРИЯ ? ЖАЛКО ЗА КОМАНДИРОВЪЧНИТЕ ! ДА БЯХА ИЗПРАТИЛИ ВМЕСТО НЕГО БАБА МАРА ПУШКАТА, КОЯТО СЕ ПАЗИ ОТ БАНДИТИ С 2 КУЧЕТА ВЪЛКОДАВИ И 2 ДУЛА ! ВЪВ ВСЯКА ШВЕЙЦАРСКА КЪЩА ИМА ПИРАМИДА С НАЙ МАЛКО 4 ДУЛА, ОТ КОИТО ПОНЕ 1 СНАЙПЕР ! ТАКА СЕ ПАЗИ МИР, Радеееееев ! ТАКА СЕ ПАЗИ МИР ОТ БАНДИТИ ! ДА ЗНАЯТ, ЧЕ АКО НАПАДНАТ ЩЕ СТАНАТ НА КУЧЕШКА ХРАНА !

32

Анонимен

преди 4 седмици

160 делегации, а 80 представители?

31

Анонимен

преди 4 седмици

До Точен 14Нали обявиха Путин за престъпник, и да го поканят няма да отиде. Любопитно как, когато каубоите изтребиха стотици хиляди иракчани и после казаха опа грешка нищо не се случи а сега глей да видиш. Т!0лер***ския съюз изобщо не са убедителни, нито са безпристрастни нито някакъв символ на каквато и да било справедливост.

30

Чичо Гошо

преди 4 седмици

*** /списвачите на тази глупост /не се ли уморихте да пишете главозамайващи глупости!Откровено се забавлявам с вашите новини...

29

Бгг

преди 4 седмици

Не се споменава другата версия, че молът се е използвал като склад за оръжие. Защо???

28

Анонимен

преди 4 седмици

Без Русия е възможно да се правят такива конференции само ако първо бъде изгонена руската армия от територията на Украйна. Иначе ще си говорят празни приказки. Не съм русофил и няма да гласувам за Възраждане. Даже не съм и фен на Путин. Единственото, което съм, е реалист. Къде се е чуло и видяло война да приключи с условия поставени от губещия? Няма такъв филм. Ако Украйна иска да поставя условия, да победи първо. Ако не, ще трябва да се съобразява с руските.

27

бай Гошо

преди 4 седмици

да де, ама преди да изгуби 80% от територията си, т.нар. Укриана ще изгуби такава част от армията си, нал тъй? В определен момент нещата така ще се ускорят в дадената посока, че нищо няма да може да ги спре. Защо ли? - Ярс ще отговори

26

Анонимен

преди 4 седмици

Хаха, русия не отстъпвала територии...хахахаха. От началото на войната колко отстъпи и колко още ще отстъпи, идея си нямат мucupките

25

Анонимен

преди 4 седмици

А СЕГА СЕ ГОВОРИ НЕЩО СЪМНИТЕЛНО ЗА СУПЕРМАРКЕТА. КАК ПРИ ТАЯ "МОГИЛИЗАЦИЯ" ВЪВ УКРАЙНА, КОГАТО ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ДА ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА, А СЕ ДВИЖАТ САМО ТУК ТАМ ПО ВЪЗРАСТНИ, МАГАЗИНЪТ ЩЕ Е "ПЪЛЕН" СЪС НАРОД.

24

Хи хи

преди 4 седмици

Нас териториите на украйна ни вълнуват толкова колкото териториите на Папуа Нова Гвинея, т.е. -изобщо не ни вълнуват.

23

Анонимен

преди 4 седмици

"Зеленски призова Байдън и Си Дзипин да присъстват на срещата за мир" - Зеленски е нелегитимен президент към момента и по този начин иска да се легитимира пред света. Никаква среща за мир няма да е това, а единствено легитимация отвън на нелегитимната му власт. Си и дори Байдън много добре разбират това и няма да присъстват!

22

а

преди 4 седмици

КОЙ беше зеленски и кой е президент на Украйна? Сирски като главнокомандеащ трябва да преговаря за мир

21

Анонимен

преди 4 седмици

Хе,голем смях ,шефа на НАТО сутринта каза че. Украйна си върнала полиеината от завзетите градове от Русия ,тая Столтенберг голям лъжец бря

20

Дрън дрън

преди 4 седмици

Украйна държала ...!!! Единственото за което може да "държи" Украйна е да не се разпадне. Руснаците го казаха: преливате от пусто в празно! Без нас, нашето бъдеще не може да решавате! Пък вий си правете конференции... щом така ви влече...и ви се иска...

19

Путинопикантропите

преди 4 седмици

Крадат територии от съседите си .Откраднаха 1/3 от Земята на Грузия - Абхазия и Осетия . сега Грузинците са си заложили за цел връщането на тези територи и влизане в Европейския Съюз . Руските фашисти откраднаха 20% от Молдова и там държат 25000 - войници. Путинските фашисти продължават да крадат от територията на Украйна.

18

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 13 - Разбрал е зелникът всичко, ама не го устройва мирът. Настъпи ли мир, него мир не го чака, така че войната го устройва. Разрушена Украйна и милиони избити и пръснати по света, едва ли ще венцехвалят клоуна.

17

Коце Копея

преди 4 седмици

Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

16

Анонимен

преди 4 седмици

А най-неприятното за България е че про-путинската военна пропаганда върви с пълна сила, особено в този сайт.

15

кухи лейки

преди 4 седмици

войната за мир била много кървава ако се включели много оръжия.... я па ти?!