1054

Анонимен

преди 3 седмици

То страшно ще стане, когато Русия свали червените линии, поради които не атакува легитимни обекти на НАТО в англоговорящата част предимно

1053

randomIT

преди 3 седмици

Ще падат бомби над рашките, нямам търпение да изчезнат от картата, само заемат място!

1052

НАШАТА МОЛИТВА

преди 3 седмици

О СВЕТИ МИХАИЛЕ,НАПРАВИ ТАКА ЩОТО РУСКИТЕ РАКЕТИ ДА УДАРЯТ САМО ТАЗИ ДЕТО РАСТЕ НО НЕ СТАРЕЕ, ТА ДА ОЦЕЛЕЕМ... БЛАГОДАРЯ СВЕТИ МИХАИЛЕ И СВЕЩ ЗАПАЛИХ!!!

1051

Анонимен

преди 3 седмици

Щом Путин смени Шойгу с икономист, означава, че голяма война няма да има! Няма да има голяма война, Путин смени военния с икономист и ще си вземе от цирея Украйна каквото му се полага и трябва да контролира този цирей Украйна, да не се разрастне и бъде заплаха в бъдеще за Европа и да се реанимира нацизма. Аре радвайте се, ще търгувате, вместо да воювате, НАТО да се изтегли от приграничните държави с Русия и не дразни или провокира Русия!

1050

Анонимен

преди 3 седмици

Щом Путин смени Шойгу с икономист, означава, че голяма война няма да има! Няма да има война, Путин смени военния с икономист.

1049

Анонимен

преди 3 седмици

Спасението е едно на 9 юни с бюлетина 12 за Възраждане да изметем всички Евро гей атлантици от парламента и властта.Съд затвор за Мутрата , Кирчо и Кокорчо, Дебелян Пеевски и Доган .Въстановяване на връзките с най развитите държави в света от Брикс начело с Русия и Китай и издигане на държавата в друга орбита.Другото значи мор за народа .

1048

Анонимен

преди 3 седмици

Накрая Украйна ще си изпросят това Путин да използва куфарчето си.

1047

Анонимен

преди 3 седмици

Е сега вече на нато ще му се разкаже играта. Жалко, че и ние сме пак от женската страна. Който си мисли, че братушките потдържат най- големия ядрен потенциал на планетата "просто така" се лъже. Ще изпепелят джендърорастите, но и ние ще пострадаме заради политиката на националните ни предатели.

1046

Рендето

преди 3 седмици

"""""България остава твърдо ангажирана да подкрепя Украйна.... """ ------- От къв зор Бг трябва да се ангажира в регионален конфликт, за държава, която дори не е членка на НАТО??? Кога най-сетне ще имаме национално ориеантиран елит вместо тези жалки и дребни марионетки, и ще имаме ли въобще такъв???

1045

Анонимен

преди 3 седмици

Неразбирам тоя пуешки възторг-все пак това е поредната крачка до ядрена воина.на практика разбирам ти си с всел своето занапред само болести ,няма секс,алкохол,положителни емоции ,има сивота и само болка.Но ти имаш поколение,близки които сега са в началото и ти искаш да заложиш тяхното бъдеще за да придобиеш нещо като увереност -живях правилно,виновни са другите които никога не са ме разбирали

1044

Анонимен

преди 3 седмици

Путин каза така: "Всяка изпратена от запада ракета, ще им я върна обратно"! Браво!

1043

Анонимен

преди 3 седмици

Виждам на снимката две карикатури. Гледайте Русия да не свали червените линии и ние да не станем легитимна цел. Че сме застанали точно по средата на ритащи се катъри.

1042

Пян_Гъ

преди 4 седмици

"Лидер на най-голяма партия е с прякор Тиквата, лидер на всички останали е с прякор прасето, а за глава на Правителството [...] един с фамия Главчев." -- Аре ся сериозно! Ти кого предлагаш? И другите са такива, че и по-зле. За да не са, трябва да знаят КАК И КОГА: 1 Ще си върнем Македония и беломорска Тракия, Косово, южна Албания; 2 Ще ребългаризираме Румъния и Молдова; 3 Ще станем поне 10 млн.; 4 Ще имаме силна армия и въобще НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!!! И понеже нямаме, приказките ти са ала-бала...

1041

Деди

преди 4 седмици

Абе Главчо с Главчото нейдин, защо и ти служебна кратуно дъвчиш в устата си тази дъвка за помощта, спрягана и повтаряня на фалшив глас - "да подкрепя Украйна толкова дълго, колкото е необходимо"! А можеш ли да обясниш бе, главчо нейдин това "колкото е необходимо"? Просто си един Папагал и нищо повече, камо ли служ. минпред!

1040

Анонимен

преди 4 седмици

само да не паднат червените линии на Русия, че тогава ако ще и от 60 държави да е съюза ще има световна официална парична единица - рубла

1039

Главанаци

преди 4 седмици

А вие какво очаквахте? Лидер на най-голяма партия е с прякор Тиквата, лидер на всички останали е с прякор прасето, а за глава на Правителството тия двамата са сложили един с фамия Главчев.

1038

Анонимен

преди 4 седмици

Безумцииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии!

1037

НАРОДА

преди 4 седмици

ТАЯ НОВИНА ОБЯВЕНА В СОФИЯ ПРАВИ СОФИЯ МИШЕНА НА ЯДРЕНА АТАКА! ЧЕСТИТО НА МАЛО.МНИЦИТЕ!

1036

Язека

преди 4 седмици

За тези дето не помнят, Тодор Живков е човекът, пръв предложил страните от Варшавския пакт да вкарат войските си в Чехословакия през 1968г, за задушаване на демократичните промени. Направил го е, за да бъде пръв, дори преди СССР, от прекалено слагачество. Точно така днешните български политици, повечето от които са си бивши соцкадри, се слагат на САЩ и НАТО и тук от престараване и *** на подметки се предлага ескалиране на конфликта с Русия.

1035

Мда

преди 4 седмици

Оох, майко... жива да не бях!Човекът с изтекъл мандат щял да сваля... НАТО освен гащите друго не мож свали, като гледам вече са паднали - нема пушкала, нема джепане и тук дойде време за месните щурмове, ама нещо нарочените се дърпат...