26

Анонимен

преди 4 седмици

КАТО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ РУСКИТЕ РАКЕТИ,ЗАСТРАХОВКА ДОМ НЕ ВАЖИ,НО С КОЛАТА МОЖЕМ ДА ИЗБЯГАМЕ НАДАЛЕЧ ПО ПЪТИЩА ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ...

25

Разбира се,че е

преди 4 седмици

Така,заради некадърно каращи о..л..гофрени които се оправдават не те видях няма как да не застраховаш кола над 10-15 хил.лв.А дома има по-малка вероятност да му стане нещо.ПТПта от некадърни шофьори са много и е време те да си поемат щетите на потърпевшите,че застраховката обикновените нищо почти не поемат но плащаш!!!

24

Анонимен

преди 4 седмици

Някой ти удря колата и всичко е документирано,снимано и надлежно оформено документално, автомобилът е застрахован и се почва носене от девет кладенеца вода, само и единствено тези мошеници да не платят. Представяте ли си застраховка на имущество пострадало от пожар, какво чудо ще е.

23

Застраховател

преди 4 седмици

Застраховката е ДОБРОВОЛЕН АКТ. ДОБРОВОЛЕН. Ако искаш си застраховай и у*я да не се изтърка или катерицата да не се износи. Застрахователя на малдивите си бара топките и му е през дедовия.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Новата мода :Застраховка на с-ици и джуки !

21

Анонимен

преди 4 седмици

БЪЛГАРИНЪТ Е НОМАД ПО ПРОИЗХОД, ЗА НЕГО НАЙ-ВАЖЕН Е КОНЯТ, ДНЕС КОЛАТА. ШАТРАТА Е ВТОРОСТЕПЕННО ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА НАРОД ПРЕПИТАВАЩ СЕ ОТ ВОЙНА И ГРАБЕЖ.

20

Тиква

преди 4 седмици

Според мен, всички застраховки Държавно изнудване,представете колко "бизнесмени , депутати" остават без пари от въздуха,на Филипините застраховки на коли ,по твое желание ,важно да имаш видео регистратор,аз лично нямам нито една катастрофа с колата,а всяка година 550 лева заминават за колата,за зеления стикер.

19

до 18

преди 4 седмици

това е още от 90-те ....народа как не го зацепи толкова години не ми е ясно ...

18

Анонимен

преди 4 седмици

Застрахователи са само мутри от СОК и ВИС като Трактора дето го гръмнаха :)))

17

бг до жалка картинка

преди 4 седмици

пълно с Идио***ти които не разбират какво се случва изобщо !

16

Тенгри КАН

преди 4 седмици

ЗАЩОТО у БГ е пълно с ***, които не разбират какво се случва !

15

Хахахахахахахахахаха

преди 4 седмици

Каското е за новите автомобили, които са на лизинг. Онези, които го застраховат "доброволно" са доста малко :) Хайде стига изкривявахте данните. Иначе българите за това после по телевизорЪТ вият "държавата да помогне". Ама за простотията лек няма.

14

невярно твърдение

преди 4 седмици

не сме държавата с най-много собственост на жилища. Обикновено по това най-лесно се познават манипулаторите - подхвълят неверни твърдения.

13

до 12

преди 4 седмици

До Тенгри кану БГ е така в белите държави не е така !

12

Тенгри кан

преди 4 седмици

Застраховката на колата е задължителен държавен рекет на дръжавните мутри, иначе, никой не би я плащал;))) Хранят се едни хора с дебели вратове и техните мутреси, които после с тези пари, отиват и си праат жуки, цици, дупета и т.н.;))) Тяхната дейностс е състои в тва, гат дой времето за плащане на застраховката,д а ти звънат по телефона, за да ти напомнат, да не забрайш да я платиш!;))) Ами, ако не я платиш, кво? Колата на трупчета, вътре кокошки да снасят и толкова;))))

11

Анонимен

преди 4 седмици

Колата се застрахова, защото е задължително, не защото е по-важна от дома. Голямо изказване от страна на госпожата.А дома всеки би си го застраховал, ако му остават пари в излишък, ама за съжаление с тези заплати по хиляда лева кое по-напред.И сега само интелигентите да не почнат изказвания от рода на ит специалистите и тн, които вземали по три-четири хиляди. Защото масово хората живеят около прага на бедността - и това се вижда по дрехите, обувките, покупките в хранителни магазини, дори и тн

10

Анонимен

преди 4 седмици

И защо ЛИ , не се застраховаме ?Застрахователите са едни ''плащачи'' ,... майка плаче , все изникват някакви ''КЛАУЗИ'' , при които не отговаряш на изискването ИМ . А ПОСЛЕ НЯМА И НА КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ , СВИНСКИ ЧЕРВА СА !!!АЙДЕ , НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ !

9

КИНГ АФРИКА

преди 4 седмици

До Кинг Африкажелезбетонса старите сгради ! много от сградите не са железобетон .....

8

Кинг Африка

преди 4 седмици

Жилищата в България в градовете няма за какво да се застраховат. Те са вечни - железобетон. Колите ако не е задължително , изобщо няма да се застраховат. Застраховката е все едно да пълниш гушата на пеликаните.

7

Анонимен

преди 4 седмици

и тези ли имат "асоциация"... вече всичко що иска да щави нещо прави асоциация