116

Ужас

преди 4 седмици

Малко ли индийци има тук че да внасяме още ?

115

Анонимен

преди 4 седмици

Вие с индийци работили ли сте?....

114

Анонимен

преди 4 седмици

Край на проблема България. Продаваме я.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Ми то убаво, ама с какво индустриаците ще им плащат? С купичка ориз ли? То е ако за един ориз те и в Дубай ще си намерят работа. Проблема на тия пишман индустралци е, че са бивши крадци или милиционери. Понеже те знаят как са получили първоначалния милион , те са много мнителни. Най големия страх на крадеца е да не го окрадат. Милиционера също е свикнал всичко наготово да му се дава, така че ще бъде интересно как точно ще им плащат. Щото вече и украинци не искат да работят за 1000лв по морето.

112

Анонимен

преди 4 седмици

Имаме вече безработни индийци.Нашите братя poмите едва ли ще ги посрещнат с добро новите.Не е логично да е за работна ръка. Сигурно искат да подменят населението на територията.Обаче няма страшно.Като си купят от по-евтините укро яйца,които са обогатени с обеднен уран ще са до там.Не са свикнали на радиация.

111

Анонимен

преди 4 седмици

Българска народна пословица - Юнак вино пие , ахмак лозе копае Юнаците са Васил Велев и глутницата олигарсиокрали в бандитската приватизация България. Глупакът (ахмак) е българина. Само че в днешни време ахмаците свършиха , остаряха и не могат да копаят лозе , а младите им теглиха една майна и не искат да го копаят. Какво се случва? Ами свършва виното и за юнака. И сега той , тариката юнак намислил да намира други ***, че иначе няма вино..

110

Анонимен

преди 4 седмици

А решението е просто - не работна ръка от Индия, а затвор и конфискация за такива индустриалци като Велев , Киро Белото и други, те са не повече от стотина. Щото нали, ако нямаш доказателство откъде му е първия милион (а всички българи знаят откъде им е) - значи имаме пране на пари, укриване на данъци , наркосделки и прочее. Все основания да станат булки в пандиза. И да видите как ще се намерят после и работници и то български . А дотогава - викайте си индусите , може и да ви помогнат ама надали

109

Анонимен

преди 4 седмици

Какви индийци , какви 5 лева бе нагли работодатели , отрочета на партийни другари? Има един бивш номенклатурчик сега се изживява като шеф на някаква си измислена индустриална камера Васил Велев - той е в основата на това. Преди време нагло заяви че българите били лоши зверчета че не искали да работят за трохите които т.н индустриалци им давали. Те пак да се радват, че не са хванали сопата, но индусите може и това да направят

108

Анонимен

преди 4 седмици

Йес сър, хау ар ю сър, ак ем ъндъ дъ уптър. И те така те ама да ги научат да фотосинтезират защото иначе и на тях заплатата ще им малее с тези цени

107

Libre comme air

преди 4 седмици

Нашата *** на нашето куче не дава...!!!Но на индийското ще даде...!!!Може и индианци от Амазонка да ввесат...!!!!

106

Анонимен

преди 4 седмици

Така се случи, че доста добре познавам индийците и техния стил на работа, на нашите робовладелци им е бедна фантазията какво ще им се случи, ако новите им работници се почувстват изиграни. ;) Е, тогава ще разберат кон боб яде ли.

105

Анонимен

преди 4 седмици

E нямаме ли достатъчно индийци?Мисля, че поне половин милион имаме.По-добре да изнасяме тези, които имаме, от колкото да внасяне още :)

104

Друг

преди 4 седмици

Квалифицирана работна ръка ? Тези който са с някакво образование в никакъв случай няма да напуднат страната си за да робуват в тъпата България!

103

Държавата ни

преди 4 седмици

Прави всичко възможно да ни изсели и избие!!!

102

Емигрант

преди 4 седмици

Принудихте ни да напуснем България, сега вкарвайте индийци, ника са ви честити!

101

Анонимен

преди 4 седмици

Има проблем с българите. Станаха алчни и живеят за мига и дрогата.

100

Анонимен

преди 4 седмици

Брей - брей ми да ни е честито . Дано и на тях и свикнем бързо с културата.

99

Анонимен

преди 4 седмици

Англия няма да е единствената страна в която пришълците с *** са повече от месните . Но на корумпираните алчни мутри не им пука.

98

аман

преди 4 седмици

Новината е половинчата. Кой е подписал въпросното споразумение? Парламата е в отпуск , а МС е временно управление. Винаги са важни детайлите, а претендиращите за званието журналист е хубаво освен диплома, да имат и умения.

97

Иван

преди 4 седмици

Има много лесен начин за справяне с проблема - видите ли, че във заведението ви обслужва сенчест елемент, просто ставате и си тръгвате.