52

Алекс

преди 4 седмици

Такъв дзвер като водачката на джипа да не ти е вкъщи.

51

СУФ

преди 4 седмици

А някой предложи ли на дундата да й сипе бензин или да й даде пари за гориво? Може да й е свършило горивото.

50

Не можеш

преди 4 седмици

да удряш кола, когато в нея има Човек.. Момичето с джипа е слязло на нивото на агресорката, когато УДРЯ КОЛА С ЧОВЕК. Ако нарушителката беше получила инфаркт от стрес, щеше да е ОПИТ ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО? Е двете обществено полезен труд сред бедни хора и деца, и психолог. Чакал съм "девойче" на вход на подземен гараж над 40 минути, търсил съм го на адрес, помогнаха съседи разпознали колата. То се хили в хавлията, мъж ли търсеше, не разбрах. Направих забележка и дотам. ЦърВулани, сеЛтащина!

49

Анонимен

преди 4 седмици

чук чук яйчице...

48

Велес

преди 4 седмици

Ей за такива случаи трябва психотест! И тапията да се заслужи!

47

Анонимен

преди 4 седмици

Отнемане на книжки пожизнено и на двете + глоба. Психически не са добре. Намат място на пътя с кола и двете. Дебат няма. Следващият.

46

Не виждам

преди 4 седмици

правилност в поведението и на двете. Но, по-мъдрият отстъпва. Един път, два пъти, накрая и двете ще разберат, че поведението им е недопустимо. Пожеланието ми е да го осъзнаят с добро. Препоръката ми е и двете на психотерапия. Няма нищо лошо да признаеш, че имаш проблем. Агресията, злобата, самонадеяност, подлост, инат, съсипват носителите им. Има една хубава арабска поговорка: "Ако искаш да отмъщаваш, изкопай два гроба. Единият за себе си".

45

Анонимен

преди 4 седмици

До Факт: "И в НЮ Йорк няма къде и за това..." - ти ще ми сравняваш Голямата ябълка със София?! Брато!!!

44

Баш Психаря

преди 4 седмици

Жените стават все по-агресивни на пътя, на какво се дължи? Ако отговоря директно, сигурно ще бъде постът ми изтрит. Та ще опитам по-меко. Винаги, ама абсолютно винаги, агресията се свързва с някакъв комплекс, т.е. нещо лиспва. При жените най-често това е любов вкъщи в психо-емоционален план, а във физически план - липсва това, което дават по някои канали след 23 часа. Толкова е просто. При мъжа най-често причината е липса на истинска реализация в живота, т.е. липса на характер и дисциплина.

43

Факт

преди 4 седмици

Нормален дан в русофилското гето.

42

1

преди 4 седмици

Много правилна постъпка от жената с черния автомобил! Видно е, че червения умишлено не иска да се премести от нарушението, което извършва!

41

Koko

преди 4 седмици

Тойота Корола- изключително здрава кола- абсолютно никакви щети!

40

ДНМ

преди 4 седмици

*** с жипо агресира хахаха она е с предимство на секъде и требе да има поне 20метра свободно место около нея ! кво ли щеше да стане ако в другата кола беше некой мъж :)

39

българина

преди 4 седмици

на такава й палиш колата, сама ще дойде веднага.... така никога повече няма да запрети паркинг с 20 коли

38

Анонимен

преди 4 седмици

Точно заради такива карам или сутрин рано или само когато имам спешна работа, за жалост пиещите кафе и избягалите от обедна почивка преобладават и вече човек никаква работа не може да си свърши без да се изнервя.

37

Анонимен

преди 4 седмици

До Ели, няма културен начин. Един тутманик ми беше блокирал колата за 40 минути. Бях спряла на "синя зона" с пуснат смс. Звъннах на 112, на общината и видиш ли точно в този ден паякът бил на ремонт. Тутманикът беше отишъл да пие кафе :) И спрял само за 2 минути. И седиш и чакаш поредния нагляр да си мръдне зад никът и да те освободи. Ей за това иде реч. Бой докато му посинеят зъбите на това нагло племе! Няма цивилизован начин за справяне с безмозъчни!

36

Ели

преди 4 седмици

Допълнение: беше и предложено на тази от червената кола, ако тя не може да маневрира, друг да премести колата. Тя бе пожела и нарочно стоеше.

35

Ели

преди 4 седмици

Червената Тойота запуши умишлено паркинга за много време сигурно над 40-50 минути. Не искаше да се мръдне и никой не можеше да излезе или влезе. Полицията беше извикана, но както се вижда не дойде. Много ми е интересно какъв в културният начин да се справим с дebили като тази в червената Тойота? Ами ако имаше спешен случай и някой трябваше бързо да излезе?! Дивашко е, но съм на страната на жената с черната кола. Аман от откaчaлки!

34

Анонимен

преди 4 седмици

Гледам в коментарите масово говорите за "кифли".... ама тутманиците не са по-добре. По-често чуваме за техни изцепки май :)

33

Анонимен

преди 4 седмици

До А, то да е само София..... Навсякъде са. Лошото е, че са толкова опростачени... че дори не разбират какви ги вършат. 99% от хората в България са абсолютни им бе ци ли!