148

Аз

преди 4 седмици

До анонимен 161 Не коментирай текстове, които не си прочел. Чл. 5 от устава на НАТО касае САМО страните-членки на съюза. Намеса във военните действия на територията на страна-членка е с упражняване на свободен избор на друга страна да изпрати войски. Не ако някой им НАРЕДИ. Иначе съм солидарен с теб, че изпращането на военни части от други държави в Укр. ще изостри военния конфликт и ще го прехвърли (евентуално) на териториите на "помагачите".

147

Анонимен

преди 4 седмици

Този в ролята на какъв изявява мнения? И защо не е на фронта да защитава родината си?

146

Истина ви казвам!

преди 4 седмици

Хитлер не е успял да изкара българската армия срещу Русия та тия ли?

145

АК-47

преди 4 седмици

Първият военен който ми връчи автомат за да ме праща в чужда държава , ще е първият който ще падне в боя, след това тръгвам за София на лов за депутатчета

144

Анонимен

преди 4 седмици

тоя сма5рдялник е завършил съветска академия после американска и ако талибаните кацнат у нас ще се строи пръв за обрязване пред джамията- марш в украйна

143

Анонимен

преди 4 седмици

ние ви пускаме и без разрешение евроатлантически по8длоги краваршингтонски - да се изчисти българия от смр7адта ви

142

Анонимен

преди 4 седмици

По-доллен лъжец от този няма ! Защо премълчава за член 5 от устава на нато , който задължава страните членки да пращат аскер там, където им кажат еврейте от сащ ?

141

Железният Феликс

преди 4 седмици

Този човек като му гледам визията и излъчването, ми прилича на умен, широкоскроен, спокоен демократ-родолюбец и радетел за добруването. Вдъхва ми доверие. Говори меко и спокойно. Чувствам се защитен и сигурен, всеки път когато го гледам. Защитени са моите човешки права и ценности в ЕС и съм благодарен, че такива Защитници има Майка България. Преди време имахме един президент който говореше меко и спокойно, но беше твърд. Тогава се чувствах Мега Защитен. Върнете го обратно!

140

Вълканов

преди 4 седмици

Господин Тагарев, без значение е какво мислите Вие и какво мислят обикновенните граждани. Член 5 на НАТО ни задължава, ако страна от, НАТО е в конфликт с Русия, останалите солидарно да и помогнем.

139

Анонимен

преди 4 седмици

Тя и другарката Нинова преди две години се кълнеше, че не продаваме или изпращаме оръжия и оборудване на Украйна, ама после се оказа друго.

138

Асан

преди 4 седмици

Тагара бил изкарал много паре тия години! Купил си е Остров! Има и параходче! Малей - министер на войнъта да си!

137

Анонимен

преди 4 седмици

Магаренко е ВЕЛИК!!!! Най - голямото МАГАРЕ от всичките по света!

136

aZ-ът

преди 4 седмици

Господ Гледа !!! Гледа и пише !! Оная другата мрacница Елисавета Белобрадова (Летящата Козила) четох оня ден се оперирала от рак на гласните струни. Страшно е човек да си го помисли дори!!! На никой не го желая !!! Просто казвам - има Господ, Господ гледа и пише. И накрая на всеки от нас - му се носи сметката за плащане.

135

aZ-ът

преди 4 седмици

Кирияк Стефчо и Гошо Обтатното на Острото са щастливи. Най-после някой по-мразен и с по-смешен прякор от техния. Няма в българската история българин (или литературен герой) който да е наричан с чуждестранно именце. Тоя красавчик Тагаренко е първият.

134

Хюго Бос

преди 4 седмици

Много мразя военни, учили в СССР, писали дипломни работи за ЧА, завършили в СССР да ме учат на европейски и натовски ценности.

133

Хюго Бос

преди 4 седмици

Да се чете, Обмисляме изпращане на войници". Някой вярва ли на тези лъжци?

132

Даскал Кольо

преди 4 седмици

Този *** още ли се изхожда по въпросите?

131

Анонимен

преди 4 седмици

Тагарев, ти си работил за Украйна и работиш за Украйна, нямаш работа в българския парламент, предател!

130

НЯКОЙ

преди 4 седмици

Трябва да се знае, че този е хибриден евроатлантик защото е завършил Военна академия в Русия, затова и не трябва да му се дава думата.

129

Анонимен

преди 4 седмици

Абе тия касапи у натото докат не затрият не само украина като държава а и народа дето живее там нема да мирнат. Какво толко са ги намразили украинците и у америката и тука всички т0леp***стни държави не ми е ясно.