205

анонимен

преди 3 седмици

Германците най много трябва да внимават какви ги вършат!

204

Анонимен

преди 3 седмици

4 дена по късно разрешиха... ние за ден ще го направим...

203

Паню Баирски

преди 4 седмици

Шолц е страхливец!

202

Коко

преди 4 седмици

Абе червен плазмодии що поне не прочетеш мемоарите на маршал жуков където той признава че хитлер буквално е размазал непобедимата червена армия през 1941г.и без огромната военна и храни май са щели да обърнат хода на войната на албанския празник.Но немския национал социализъм и руския болшевизъм са еднакво зло.Едно се утече в канала какво ще кажете за другото след като това нападение над Украйна е пето по ред от както цар путин се възкачи на трона

201

Треньор по бокс

преди 4 седмици

Хохлы, что с хлЕБАЛОМ?))))))

200

Анонимен

преди 4 седмици

Хаха...дойчовците не искат пак руски танкове да трополят по улиците на Берлин,хаха :) Още им държи влага,1е този път няма да има самолети с храна после,ще има само Кинжали и Искандери!Хахаха,дърпай спирачката шолц,на онези зад океана им е лесно(и те ще го дъвчат,ама по-късно)

199

Парата свърши

преди 4 седмици

То за бежанци ли бяха,то за укри ли не бяха!!! Сега има доста народ в Германия,който иска да спрът да раздават парите им събирани от данъци за укропитеци и талибани!!!НЕЗНАМ ЕС ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ КАК ИЗНАГЛЯ И ИЗТЪПЯ С ТАЗИ ХИБРИДНА ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ???

198

Коко

преди 4 седмици

Най голямата наглост е как тук русофилите представят руския разбойник за жертва и мислят че мнозинството сме безгръбначни червеи като тях.И ако ги питаш ако в къщата ти напиша да влиза разбойник ти ще го молиш на колене да не прави пакости.Жалки сте

197

УМЕН

преди 4 седмици

Щом и на олигофренясалият тъпунгерел Шолц взеха да му светкат червените лампички значи войната скоро ще приключи.

196

Хектор

преди 4 седмици

Големият немски политик Ханс Дитрих Геншер е казъл много ясно следната мисъл: По добре американци да те окупират отколкото руснаци да те освободят. И българската поговорка: Къде е стъпил руски ботуш трева не никне. Руснаците са като скакалците след тях само глад, мор, корупция, проституция,алкохолизъм и престъпления. Китай, Русия и Иран са най вредните държави в света.

195

Пепи

преди 4 седмици

Социалиста и канцлер Шолц е една мижитурка която го командва жена му. Точно такива като него които дават малко оръжия с които украйнците едва се защитават. Немските социалисти и комунисти взимат страната на психопата и убиец гнома Путин един професионален лъжец обучен от Кгб как да лъже и манипулира хората особено тъпите руснаци. Целия свободен свят намрази руските сатрапи и убийци за водената от тях кървава война. Надминаха по жестокост и хитлеристите. Господ забавя, но не забравя. Ще има възме

194

Ахил

преди 4 седмици

Русия трябва да бъде наказана за това, че с военни методи окупира територии на една независима и суверенна държава Украйна. А Путин и обкръжението му трябва да бъдат арестувани и осъдени в международния съд В Хага за извършените военни престъпления и избиването на невинни жени, деца и стари хора. За превръщането на половин Украйна в развалини с руските бомби и ракети получавани от Иран, Северна Корея и Китай. Русия и руснаците са по жестоки от хитлериска Германия. Тези окупатори не заслужават ми

193

Анонимен

преди 4 седмици

Браво Шолц добро решение, следваща стъпка сядане на масата за преговори за мир, че светът най вече Европа се вириса на мизерия от всякаде.

192

Руски Мечки

преди 4 седмици

"Имайки предвид, че Украйна не е член на НАТО, какво би попречило на Москва са хвърля ядрени ракети в Киев, също както направиха американците през ВСВ?"Те дори и без ядрени оръжия я правят леш Украйна.

191

Хахаха

преди 4 седмици

"Шолц се опитва колкото е възможно по дълго да отложи войната на НАТО с тези гадове руснаците ,но колкото и да се отлага война ще има и НАТО ще победи или земята ще изчезне веднъж завинаги след ядрената война"Самите Кравари казаха, че Украйна в просто играчка и те при никакво положение война не искат. Т.е. война с Русия. Иначе с Йемен, Сирия, Джибути, Мадагаскар, Еритея и т.н. винаги са готови.

190

Запознат

преди 4 седмици

Шолц може да е зависим от краварите, но не е глупав като нашите мижитурки. Парата е хубаво нещо, но трябва да си жив за да я харчиш.

189

неизбежно е

преди 4 седмици

Шолц се опитва колкото е възможно по дълго да отложи войната на НАТО с тези гадове руснаците ,но колкото и да се отлага война ще има и НАТО ще победи или земята ще изчезне веднъж завинаги след ядрената война

188

Анонимен

преди 4 седмици

Абе хора, какво ги слушате политиците, те си говорят каквото им падне, обаче какво се случва решават само военните, а те до сега не са дали и знак че ще направят някакви отстъпки на укрите.

187

Анонимен

преди 4 седмици

Не само това ами и парите на германците свършиха и тая помощ последна за тая година, за догодина неясно, че то и избори идват.

186

ГжегошБженчешчикевич

преди 4 седмици

Ще започнат да усещат жегата. И не само Шолц.