9

Анонимен

преди 4 седмици

Mnogo palatki sa unishtojeni izreil napredva sled mnogo teshka bitka

8

аноним

преди 4 седмици

Не наказано зло-поражда само зло!Да се прочистят светите земи от всякакви там-хамас,фатах,хизбула!

7

Българинъ

преди 4 седмици

А като им отговори заслужено Израел, ще има пак рев и сополи ислямистки...

6

Alow

преди 4 седмици

Коло изгодно и сега вече легитимно могат да смажат РАФА

5

Анонимен

преди 4 седмици

Гневния, ти глупав ли си ве? Какво да знаем? Ти ли умнико ще ни учиш? Целият регион е арабски и американците даже вече не могат да стъпят там. Колко население е Израел, знаеш ли ? 10 милилиона. От тях всеки пети е мюсулманин, защото са вземали територия. Колко милиона са арабските страни? Даже Турция вече не ги понася евреите.

4

И едните и другите

преди 4 седмици

Са еднакви

3

гневен мъж

преди 4 седмици

Нали знаете,че ако Израел ги подкарат арабите така,както арабите го направиха в началото на войната,един мюсюлманин няма да остане,и хамас няма да съществува.Защото Израел спазват стрикно повелята да не се вреди на цивилните,затова всичко става бавно.Въпреки,че арабите не заслужават това хуманно водене на война от страна на израел.Личното ми мнение е,че палестинците -античовеци не заслужават това хуманно израелско отношение.

2

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 1 - Хамас са анти-терористична организация, която се бие срещу еврейските терористи и терористичната им държава Израел.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Територията на ивицата Газа е по-малка от територията на град София, а територията на град Рафах е по-малка от територията на град Приморско. Странно е за толкова време да не са разчистили Рафах от терористите на Хамас.