11

Сата НАТО

преди 4 седмици

Глобалното затопляне на климата води и до повече и по-интензивна турболенция.

10

61

преди 4 седмици

"слабоумно водени полети с булгарише пилоти." ... Българските пилоти са едни от най-добрите в света. Начина по който захождат и кацат меко в бурно време е несравним.

9

Анонимен

преди 4 седмици

Е добре де, каква е тая турболенция. Кой я прави.

8

Алекс

преди 4 седмици

След случката на сингапурския самолет,да пътуваш без колан е доста глупаво изпълнение.Стюардесите няма как да са с колани,но пострадалите пътници сами са си виновни.

7

ХЕХЕ 2

преди 4 седмици

Боинг имат страхотни проблеми последните години - не се качвайте на новите им самолети осбоено на МАКС серията ....

6

Анонимен

преди 4 седмици

Пак боинг. Ако бях боинг, щеше да ме е срам.

5

Анонимен

преди 4 седмици

ползвайте коланите, те не са за украса!!!

4

Анонимен

преди 4 седмици

Закопчавайте коланите и не се правете на мъже. Аз лично откопчавам колана само ако ми се наложи да ида до тоалетната. В останалото време съм притегнат. Преди време една тинейджърка беше до мен в самолета и не можеше да си намери място, приказваше с приятелка през един ред на висок глас, беше се разпищолила на седалката до мен. Внезапна турболенция, тупна на пътеката и си удари главата в съседната седалка. След това се мирна и се закопча.

3

бг смешки 2

преди 4 седмици

българина голям всезнайко - не знае какво е станало точно но веднага дава оценки и присъди ! страхотия ....

2

Анонимен

преди 4 седмици

Катар Еруейс пилоти са местни!!!Преди много години летях редовно с тях и с Емирейтс но тогава командири бяха ВИНАГИ англичани от Бритиш или австралийци. В мига който установих че капитан на полет беше жълтур а втори пилот катарец и ДО там с тези авиокомпании.Не е виновно времето а начина на водене на полета. Проблеми има и с лоукостите в Европа. И тук ще стават салатлъци защото оилотите са НЕКАДЪРНИ !!Вече имах няколко изключително слабоумно водени полети с булгарише пилоти.

1

Анонимен

преди 4 седмици

А какво е "Дванадет" ? И защо Боинг не се бори за намаляване влиянието на турбуленцията върху самолета ? Само Боинг изглежда страдат от тая болест критично.