33

Бай Хой

преди 4 седмици

На концерта имало десетки българи?!? Глупости! От близо 70 000 в Усче парк българите бяхме поне 10 000. И това само единия ден. На Калотина чакахме близо 4 ч. на влизане. Пак сте неподготвени.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Европейските ценности ,голем ЕС ,геьове ,еднополови бракове ,джендсри и кви ли не ))то ако беше останала пп на власт щеха да приемат всички тия ценности на ЕС ))))

31

ИдеалистЪ

преди 4 седмици

Виновен до доказване на противното, нали така, г-да либерали? Дясно е новото ляво и обратното?

30

Анонимен

преди 4 седмици

съд до дупка за тоя изверг, то си му личи по физиономията колко е сбъркан

29

Анонимен

преди 4 седмици

Велики!

28

Николай

преди 4 седмици

Хайде пак писъци и страдания. Кога е да се хвалят как спали с някой известен - нямат спиране. Кога е да измъкнат полза - въх бях 17 годишна. Пък после рев и сополи - малка бях, излъгах се...

27

Анонимен

преди 4 седмици

Съдели го??? Аз на Тил бих му направил с.в.ирка без колебание.

26

Ужас

преди 4 седмици

Тоя е вампос бе, я глей ко се е ококорил...разни сатаноси са се пръкнали по Земята.

25

Ddt

преди 4 седмици

След като се изплющяла зад сцената, продължила живота си на монахиня.

24

бла,бла

преди 4 седмици

Ама как ги принуждава "към секс", опира им пистолет или на сила? Щото ако не, не ги принуждава към нищо. Примерно, ако гей иска да ме праска отзад и ми каже "ще получиш работата само ако те оправя", той принуждава ли ме или ако се съглася, сам си вземам решението? Питам и отговор не искам.

23

Бате Иво

преди 4 седмици

Това ми напомня на случая как спах с една 35 годишна два пъти и после тя ми се разсърди, че не съм искал да се женя за нея, а вече и било време да се жени! Все едно аз съм виновен, че е спала с 101 човека преди това?! Как това, че съм спал с нея било едва ли не злоупотреба, а тя имала сериозни намерения! Та и при Линдеман същото! Все едно са очаквали да се ожени за тях, само защото са си отворили краката! Всички мъже обичат леки жени, но няма мъж, който да иска такава жена за съпруга!

22

Анонимен

преди 4 седмици

До 20 - То и царпето каза, *** за 800 дни България ще отиде ехееее ... Напреде напреде, а то ...

21

Анонимен

преди 4 седмици

Ама тя е жена? Нали бяха гей банда?

20

Йо

преди 4 седмици

Като жена го казвам - това е абсурдно! Сама се навиваш да правиш секс с някой, който е известен, а после ревеш и подавал жалба. Защо?!

19

Евразин Алахакбаров

преди 4 седмици

До Анонимен18тъкър карлсън каза че епстейн се е самоубил

18

Муахаха

преди 4 седмици

Еваларка! само Грозните и Дебелите (e разбира се и фригидните и импотентните) - ги е Яд!!

17

Анонимен

преди 4 седмици

някой да му е идвало на акъла че са ги дрогирали и напивали и после са им се изреждали и издевателствали над тях. цялата група и монтажистите на сцената сигурно след тях.

16

Анонимен

преди 4 седмици

В англоезичните социални медии е пълно със словоизлинията на 40-50-60 годишни кр.нти. Сами си признават, че на младини не са подбирали, но, видиш ли, за това били виновни мъжете. Те не си затваряли крачката, въргаляли се с когото падне, ама иначе много чисти. Други ги осквернили, възползвали се, чак морал четат, прееаните мрви.

15

Анонимен

преди 4 седмици

И защо да не са на турне? Защото някаква т.и.н.я. много искала "с извьестьен". И сега се сетила, че може да изчопли някое и друго млионче. Яаааа си взимай дозата или по-добре опъни въжето, да освободиш света и най-вече Тил от присъствието си!

14

IQ 3.14

преди 4 седмици

то на запад е модерно като не могат да разделат парите да се елефсънват. по ми е интересно дали тил ше го тричат за договора с руското МО и за римските партита с вечно кривия лепс