6

Мен

преди 4 седмици

Безсмислено упражнение и тормоз над учители, родители и ученици. Щото и нула точки да изкарат пак минават в пети клас. Кому е нужно тогава? Една стъкмистика само. И осигуряване на заплатки на някой, който да я обработва и тълкува. И да измисля поредните неработещи стратегии. Ай сиктир.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Както има външно оценяване по математика след четвърти, след това след седми клас.е редно да има и при завършване на средно образование. Защо се счита за приемливо изпитите за средно образование да е възможно да са само в областта на език и литература????(Избирайки като единствен втори изпит английски мапример)

4

Едно време

преди 4 седмици

Имахме матури, но матури, не тестове, където играеш на тото, а да мислиш. Сега не знам колко пъти оценяват учениците и резултатът е повече от плачевен. Не е ли това начин за допълнително заплащане на учителите. Нещо е тотално сбъркано е цялото образование. След 30 години реформи това получихме. Така е във всички сфери, разруха и то тотална. Сега социално узряват след 30, а преди далеч по-рано

3

До 1

преди 4 седмици

Те с толкова почивни дни тия учители, за такава заплата няма такава работа. То е ваканция след ваканция. Да не говорим, че никъде по света няма лятна ваканция ъри месеца!!!

2

Анонимен

преди 4 седмици

НВО - то в четвърти клас накара началните учители да наблягат повечко на преподаването, защото резултатите от него на практика са оценка за тяхното преподаване.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Оставете децата на мира бре. На учителите не дадоха нищо за 24 май, а само изискват от тях. Депутати ще взимат хиляди лева без нищо да правят, а на учителите ще дават трохи.