Супер изглежда! 100% и на Вкус е Супер, а не като Соевото Млеко на Куиър НеБиНарНите от Брюксел!
До как се прави 28 Пуска става само от домашно месо. Никой не купува месо и пикочен мехур , да си прави пуска.
Попрочел си нещо за шотландския хагис, ама не си чел достатъчно. Няма нищо общо с дриб-сармата, която пък е турски ястие.
Който има контакт може да си пъха пръстите в него. Ти внимавай да не изгориш твоите на пещерния огън.
В БГ могат да се опитат едни от най-гнусните и най-нездравословни деликатеси. Особено по селата. Доколкото са останали.
Уникални храни има навсякъде по света. Ама явно е си излизал от селото си и си мислиш, че то е върхът на сладоледа.
Да, хайде да плюем на уникалните Български храни и да превъзнасяме западни "деликатеси" като стриди с изглед и вкус на ***, или мухлясали сирена и подобни. Жив да беше Добри Войников да напише "Криворазбраната цивилизация - Reloaded"
Поинтересувай се как се произвеждат най-скъпите колбаси в Западна Европа. В какво мислиш, че ги пълнят?
В Първомай съм ял такава пуска.Страхотно е.Пикочния мехур трябва са се измие и изкисне в оцет , ако не, мирише леко на урина.
До Анонимен 14 По традиция всеки колбас е бил правен като месото се пълни в животинско черво. Затова червата предварително са били обръщани откъм опаката им страна, за да ги измият добре. Същото е и с пикочния мехур. Днес колбасите, приготвени в черво са деликатес и са рядкост, затова на етикетите им пише, че "опаковката е ядлива".
Деликатесът има много тънък вкус на пик ня. И много върви с пръжки и шкембе-чорбасъ. Най-европейското мезе.
В село Ябълково честваха деня на легендарната пуска