30

МесоЯд

преди 4 седмици

Супер изглежда! 100% и на Вкус е Супер, а не като Соевото Млеко на Куиър НеБиНарНите от Брюксел!

29

Пенсионер

преди 4 седмици

До как се прави 28 Пуска става само от домашно месо. Никой не купува месо и пикочен мехур , да си прави пуска.

28

как се прави

преди 4 седмици

Месният специалитет се прави от БЪЛГАРСКО МЕСО което отдавна липсва.

27

Анонимен

преди 1 месец

В Ябълково не правят ли оцета?

26

до 24

преди 1 месец

Попрочел си нещо за шотландския хагис, ама не си чел достатъчно. Няма нищо общо с дриб-сармата, която пък е турски ястие.

25

61

преди 1 месец

Който има контакт може да си пъха пръстите в него. Ти внимавай да не изгориш твоите на пещерния огън.

24

до 24

преди 1 месец

И като се събуди - печката на шест, пръстите в контакта и Гойко Митич на прозореца

23

Анонимен

преди 1 месец

В БГ могат да се опитат едни от най-гнусните и най-нездравословни деликатеси. Особено по селата. Доколкото са останали.

22

Анонимен

преди 1 месец

Мерси, ама аз пик ня не ям.

21

до 20

преди 1 месец

Уникални храни има навсякъде по света. Ама явно е си излизал от селото си и си мислиш, че то е върхът на сладоледа.

20

61

преди 1 месец

Да, хайде да плюем на уникалните Български храни и да превъзнасяме западни "деликатеси" като стриди с изглед и вкус на ***, или мухлясали сирена и подобни. Жив да беше Добри Войников да напише "Криворазбраната цивилизация - Reloaded"

19

Анонимен

преди 1 месец

А бе друго си е в пикочния мехур. На ГанYо това му харесва.

18

До 1 и 9

преди 1 месец

Поинтересувай се как се произвеждат най-скъпите колбаси в Западна Европа. В какво мислиш, че ги пълнят?

17

Пенсионер

преди 1 месец

В Първомай съм ял такава пуска.Страхотно е.Пикочния мехур трябва са се измие и изкисне в оцет , ако не, мирише леко на урина.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 По традиция всеки колбас е бил правен като месото се пълни в животинско черво. Затова червата предварително са били обръщани откъм опаката им страна, за да ги измият добре. Същото е и с пикочния мехур. Днес колбасите, приготвени в черво са деликатес и са рядкост, затова на етикетите им пише, че "опаковката е ядлива".

15

Домуз паша

преди 1 месец

Този "деликатес" сигурно е наследство от турското присъствие.

14

Анонимен

преди 1 месец

Четох до пикочния мехур.

13

Анонимен

преди 1 месец

В България можеш да опиташ всякакви гнусотии. Особено в Южна България.

12

Мдаааа

преди 1 месец

В България можеш да опиташ всякакви гнусотии. Особено в Южна Бълу.

11

Анонимен

преди 1 месец

Деликатесът има много тънък вкус на пик ня. И много върви с пръжки и шкембе-чорбасъ. Най-европейското мезе.