100

Анонимен

преди 4 седмици

НИКОГА НЕ СЛАГАМ ХОРАТА ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ !ВИЖТЕ МЛАДЕЖИ С ТЕНИСКИ КАК ПРАВЯТ ДАРЕНИЯ!ЕДНИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ МИГЛИ,ДЖУКИ И ЦИЦИ,ДРУГИ КЪДЕ ЩЕ УЧАТ И КАКВО ЩЕ УЧАТ!ЕДНИ ВЕЧЕ СА ПРИЕТИ!ЕДНИ УЧАТ И РАБОТЯТ!ДРУГИ ТЪРСЯТ ПЛАТЕЖЕСПОСОБНИ ЧИЧКОВЦИ!АЗ СЪМ ЗАВЪРШИЛА ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ И ТОГОВА И СЕГА ИМА КАРИКАТУРИ!ПРОСТО ПРАЗНУВАХМЕ БЕЗ ПИЯНСКИ ИСТОРИИ!НИЕ НЕ БЯХМЕ ПОСЕЩАВАЛИ РЕСТОРАНТИ И ДИСКОТЕКИ!САМО С РОДИТЕЛИТЕ НА ПРАЗНИЦИ !

99

Анонимен

преди 4 седмици

Срам ме е ,че съм Българка

98

Анонимен

преди 4 седмици

Такава простотия като в бедна България няма, родители потъват в заеми, а ачитуриенти изглеждащи смешно, без маниери и обноски в лукс облекло, крещящи напоркани до козирка щрещят, следва бизмислен университет, да не забравяме шлянето в 12 клас на 19 г. възрастни вече, чийто родителите им ходят на родителска среща. Следват 5 г. безредие и деградация по кръчмите никъде по света няма такова чудо, като Студентски град, по света студентските средища са с денонощни библиотеки, а не дискотеки и кръчми.

97

Анонимен

преди 1 месец

"Сега и абитурентите ли ви пречат? САЩ ви пречи, Великобритания, Украйна.....сега и децата ви пречат! На крив х... вълната му пречила!" - Сегашните балове пречат на децата ми, а не на мен. Искаю да станат хора, а не материалистични и самовлюбени бохеми, което е малконтрудно, когато цялото общество им казва, че трябва да са върлите пропадняци.

96

Анонимен

преди 1 месец

"А кой колко ще се излага и колко пари ще хвърля, сам си решава, колко и дали ще зароби родителите си в заеми. " - Подобно от оше ие доведе до моралното рязложение и социалната деградация през 90-те.

95

Анонимен

преди 1 месец

Много е хубаво да има бал, но вида в който се прави при нас е ужасен.

94

Анонимен

преди 1 месец

алкохол и евване. това ни е реалността. големите бабаити бизнесмени си водят женките при порко меката манивела да ги ръчка с вибраторя инак нема еврофондове батенца. и на него му го забиват отзадзе де, и той милият началници има и трябад а го държат с нещо, та плебса само копира псевдо елитчето.

93

До 89

преди 1 месец

А бре байно, не помниш ли, че преди няколко години по телевизията показаха как маалата изпраща първата мома от някаква голяма ромска фамилия, която е успяла да завърши средно образование? Баща й беше поръчал за целта истинска каляска, а пред тази каляска вървеше голям ромски оркестър. След каляската с абитуриентката пък шестваше цялата маала като манифестация от времето на соца.

92

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87 Там абитуриентските изцепки са бетер нашите, но кой да им каже това на някои? Има обаче едно нещо, което ми харесва в руските абитуриентски балове. Ако са в голям град, който се намира на морски, океански или речен бряг (имам предвид голяма река), в нощта на бала се появява кораб с алени платна. Това е символ на сбъднатата мечта, има книга с такова заглавие "Корабът с алените платна".

91

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 58 Не си ли спомняш, че самият бал беше в голяма зала, където се събираха абитуриентите от всички гимназии в някой от столичните райони. Не на следващата, а на по-следващата вечер всеки клас отделно отиваше на ресторант заедно с класната си ръководителка. През по-ранния етап на социализма организацията е била друга - всяка гимназия ангажирала отделен ресторант за абитуриентския си бал. Тогава всеки абитуриент е отивал до ресторанта с автомобил.

90

Кючек Париж

преди 1 месец

Чалга номер едно. Чалга пример за всичко. Чалгария не иска прогресса, а само деградация, пайнерчета или плешивия няма да ви излъже. Децата не са виновни че им налагат да копират по жалкият начин модел поведения да празнуват завършване на среднето си образование по много странен начин.

89

До Анонимен 72

преди 1 месец

В кой свят си живял? По-рано всеки абитуриент е отивал до расторанта с автомобил. Но после било взето решение да отиват първо в училищния двор. Там да ги качвали на автобуси, за да ги откарат до зала"България", зала "Универсиада" или зала "Фестивална". Говоря за София. В малките градове и през соца, и днес е имало традиция абитуриентите да отиват най-напред в училището, а после пешком да минават по главната улица, отивайки към ресторанта. Един вид, абитуриентско шествие.

88

Анонимен

преди 1 месец

Вижте какъв цирк е парламента и не се чудете на цирка по време на абитуриентските балове. Както е казано рибата се вмирисва от главата.

87

Анонимен

преди 1 месец

Всичко добро се дължи на Русия, ама кое е че не се сещам?

86

Анонимен

преди 1 месец

копират само простотиите от запада и си мислят, че са голямата работа!!много са далеч от реалността обаче-заблудени оФце!

85

Анонимен

преди 1 месец

Какво ви пречат баловете? Ако се прочете статията се вижда, че все пак имат бал, просто по-късно. В много държави имат-Щатите, Англия. А кой колко ще се излага и колко пари ще хвърля, сам си решава, колко и дали ще зароби родителите си в заеми. Моят клас празнува с екскурзия до Гърция. Едната вечер таверна и дискотека. Да не забравяме, че децата са плод на възпитанието или родителското безсилие.

84

Анонимен

преди 1 месец

Ти турчин ли си да говориш така за нас? Ако си такъв, ето на 200 километра я великата ти родина Турция, за която 1000 лева е висока заплата! Никой не ви спира, вървете! Но ако си тук, се дръж с уважение към нас! И към избор, който сам си направил!

83

Анонимен

преди 1 месец

въпроса е, че нямат никакъв вкус и стават смешни с тия таралясници и кичозни облекла! от тия балони съвсем са изтрЕщяли, ха ха !

82

до 79

преди 1 месец

До Анонимен,не пречи българската про сто тия не ти ли е ясно,вместо да се зас ра ми те се хвалите с нея и като добавим и чудовищната ви алчност,ето ти български портрет,защо смятате,че имате право да давате акъл на другите народи,които ви хрантутят,но на вас никой не може да ви даде акъл,веднага скачате като ощипани,няма друга такава наглост като вашата,наистина си вярвате,че сте богове и че само вие имате право да живеете,нещастници

81

Анонимен

преди 1 месец

Преди абитурентките бяха зализани и станаха партийни секретари с морал, като Нинова и Мая!