211

Анонимен

преди 4 седмици

ТУК ВЪВ ТБП-ДОЛИНАТА С АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ЩЕ ВИ Г_Р_У_Х_Т_Я ЗА ИСТИНАТА ВЪВ СВЕТА, А ВИЕ ХАПВАЙТЕ ОТ МОИТЕ Ш*О*П*А*Р*С*К*И Л-А_Й_Н-А!!! ГРУ-ГРУ,ГРУ-ГРУ!!!...

210

Анонимен

преди 4 седмици

Льохман догановски,не споменавай дори името на президента Радев. Когато той като командващ ВВС е пазил небето над Родината ни,ти пацулски къде си бил!? Пълните си разширените търбуси,пълните си сметките с пари засмукани от държавната хазна.С твоя сподвижник,трябва да си затворите плювалниците веднъж за винаги.Дебелият, Р.Радев е избран за президент на държавата ни с над два милиона и половина гласове,както за първия,така и за втория мандат.Ясно ли ти е,аланкоолу?

209

Барон Мюнхаузен

преди 4 седмици

Дебелянов да върви на фронта. Може пък да отслабне. Няма по голяма лакомия от него, за храна,за власт, за пари. Отврат.

208

Анонимен

преди 4 седмици

Пеевски смята, че демонстрира смелост като подхвърля реплики към президента, но всъщност демонстрира наглост, простащина високомерие. Това го виждат всички хора и не го понасят, но той не разбира. Ако той и Бойко спрат да ни се появяват, никой няма да пита за тях, ще ни олекне ако не ги виждаме.

207

Анонимен

преди 4 седмици

"противни cвиHи" написах, да поправя автоматичните филтри на жълтокафявника.

206

Анонимен

преди 4 седмици

Този и майчето му са противни *** изтървани от угояването.

205

Дарк

преди 4 седмици

Заглавието ме разсмя.Радев е избран за президент поне с пет пъти повече гласове отколкото има за цялото ДПС.В миналото са се били на турнири рицари срещу рицари.Като стане Пеевски президент тогава може да е срещу Радев.

204

ароматния пръч

преди 4 седмици

Президент Радев не плаши никого,а на база знанията си предупреждава,че няма военно решение на конфликта,(вероятно в смисъл,което да моди до победа над Русия).Президент Радев може и сега да пилотира самолет,а депутат Пеевски в най-добрия случай може да вдигне и управлява само балон с горещ въздух.Президент Радев греши само,че Русия ще сключи мир с прозападно правителство в Киев,с оглед добавката от Путин : "Не и със Зеленски",което е Ултиматум към Запада,но от три века те така си преговарят.

203

Анонимен

преди 4 седмици

А този плаши с пачки!

202

Иванов

преди 4 седмици

Всички тука забравят приказката ако искаш мир готви се за война това и правим щото оня в Кремъл и *** им само от война разбират дипломация за тях не съществува казах го много пъти пак ще го кажа само бързото разполагане на ядрени оръжие в Украйна ще накара режима в Москва да се спре

201

Иванов

преди 4 седмици

Ами шиши кой е виновен Радев да бъде избран за втори мандат хората само те можеха спокойно да гласуват за оня доцент предложен от герб все щеше да е по добър вариант а сега тия лунатик трябва още три години да го търпим да ръси глупости типичен плювналиев -2

200

Анонимен

преди 4 седмици

КОЙТО МУ Е МНОГО МИЛА УКРАЙНА СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ЗАПИШЕ ДОБРОВОЛЕЦ , СТИГА Е РЕВАЛО ОНОВА ПРОТИВНО ЕВРЕЙЧЕ.

199

Киро

преди 4 седмици

Няма морално право да плюе по президентът на България,политик който предаде вярата си за турски интереси,

198

Сата НАТО

преди 4 седмици

До контранастъплението....Така беше. Познат, полковник с академии, мисии и стаж стоеше и обясняваше на едно умнокрасиво пиш///е че, без въздушни превъзходство, без числено превъзходство, без предимство в нещо което кардинално да променя съотношение на сили и средства, нищо няма да излезе. -----////------ Такова нищо излезе, че руснаците още не могат да си върнат Роботине. Комунистическите овенни трябваше да бъдат масово изтребени, а не да лаят като Шивиков и Янев.

197

Анонимен

преди 4 седмици

Тоа шonap продържава да се взема насериозно ,сякаш другаря Магнитски не съществува ...

196

Дилянчо

преди 4 седмици

С тая грозна мутра, ти ни плашиш повече.

195

Анонимен

преди 4 седмици

Едно разбрахме - някакъв си "Закон Магнитски" е пълна бутафория. Един бозайник,който би трябвало да гледа света през прозорче 40/40 см върти на пръста си цяла държава.

194

Анонимен

преди 4 седмици

"Г-н Президента има много грехове към България,но е прав ,че мир не се постига с бясно въоръжаване .Все пак един генерал е добре да казва истината ,дори да рискува гнева на Феномена,който не пропусна да покаже какъв евроатлантик е .Не е ли нелепо някой ,който трепери от Магнитски да критикува остро държавния глава." - Чуждо мнение, но 1000% съгласен с него.

193

Хм

преди 4 седмици

Ако толкова държи хората да не се страхуват от война,то нека гласуват решение за неучастие в Парламента!Само че изнудването с Магнитски не позволява!

192

к.211 продължение

преди 4 седмици

От източноевропейските държави само БГ бълваше посочените боеприпаси и именно тя помогна на Украйна в първите 3 месеци.Министър на икономиката в кабинета Петков беше Нинова и тя лъжеше,че не е продала на Зеленски нито един снаряд и патрон.Вярно, боеприпасите се разтоварваха в Полша , Чехия, Словакия и Румъния,но крайната точка беше Украйна. За ТЕЦ-овете: упоритата съпротива беше от Възраждане и Подкрепа, а К.Н. се бореше през това време с инакомислещите и ги гонеше от БСП. Френкев лъже.