9

До 3 и 5

преди 4 седмици

"Хм..." много ясно е доловил причините за пожара. "Не разбирам" се пита защо не са съборили старата катедрала, за да построят на нейното място нова? Ами защото веднага са щяли да скочат множество правозащитни организации и да настояват на това място да се вдигне джамия с най-високото минаре в Европа, защото в противен случай чистачите на парижките улици и общите работници може да се натъжат заради това, че в Европа християнската религия е по-почитана от тяхната.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Тази катедрала се счита за "сърцето на Европа". Много неща в нея са уникални. Затова я пазеха като очите си и не може и дума да става да я събарят, за да изградят на нейнто място нещо ново.

7

Анонимен

преди 4 седмици

то не остана кьорав християнин у франкестаня особено у клоаката париш. гледайте кво ще става по време на улимпядата.

6

Яко баце, яко !!!!

преди 4 седмици

Ние бедните *** , дето заради чуждопоклоничеството което явно е вече национална черта, особенно сред младите, също сме дали пари за тоя измикярски френски кръст. Виж може да не знем кои са Бенковски Раковски, Ботев и левски, но знаем кой е френския футболен национал - африканеца М'бапе. Е кажете сега, как да не се радва и ликува чуждопклоническата ми мизерна дущичка !!!

5

Не разбирам!

преди 4 седмици

Не разбирам! Защо франсетата не събориха катедралата без покрив? А потрошиха милиони евро да я поправят? Тя е средновековна църква. Можеха на нейно място нещо по-ново и по-малко да построят. В днешно време хората не хукват да се молят всеки ден в катедралата, както е било през Средновековието. Заети са с динамичното ежедневие, просто нямат време за молитви.

4

наивни франки

преди 1 месец

за подпалвача африканец Издигнаха кръста на катедралата Нотр Дам за да го канонизират

3

Хм...

преди 1 месец

И все още не се знае как Катедрала - еблематичен, световноизвестен исторически паметник, в центъра на Париж, с денонощна охрана и десетки камери за наблюдение и датчици за пожар... изведнъж изгоря? Строител си бил забравил фаса??? Обикновенно ако тоя фас не е поставен върху бидон с бензин така и ще си угасне. Най-много да остави тъмно петънце върху пода. Въпреки че при ремонтни работи на такъв обект пушенето е абсолютно забранено. И изведнАж - пожар в центъра на Париж. Мнооого съмнителна работа.

2

Скоро

преди 1 месец

Черните пак ще го подпалят.

1

.

преди 1 месец

Lidl отново ще го свалят , ако ползват снимки на катедралата на своя опаковка , да не се обиждат мюслитатя ... Любопитно как германците могат за една секунда да стигнат от Хитлер до най най меките китки у еффропата.