103

Away

преди 4 седмици

И аз не се учудвам че туризма по морето ни е на това ниво. После защо болшинството почива далеч от Черноморието? Аз за последно бях на нашето море преди16г.Тогава се зарекох че повече няма да стъпя там. Като гледам години по късно нещата съвсем са забатачени и нищо не съм изпуснал. Алкохол, дрога, наргилета, балони, малони...ами сори не е моят вкус. Въпрос на приоритети.

102

Търся работа

преди 4 седмици

Лепилар на 14г, с ромски произход и с голям опит търси работа по морето. Предлагам собствени найлонови торбички и Канцеларско лепило на разумни цени. Наемете ме за заведението си за да Дишат Свободно клиентите ви.

101

за духалки

преди 4 седмици

хит са наргилисти и балонеси

100

Анонимен

преди 4 седмици

нашия мутробизнесмен още си мисли че като плаща по 1000 лв на някой дори му прави услуга! Баровци, една баня в София отива на над 5к, само за труда на плочкаджията за седмица!

99

Анонимен

преди 1 месец

Непалците нема ли да ви помагат, или се отказаха да ви слугуват :)))

98

Анонимен

преди 1 месец

Откакто провинциалисти завзеха журналистиката в Бг стана многУ дУбре и България се превърна в Бантустан!!!

97

Анонимен

преди 1 месец

в българските кочини перални за парички укрити от данъци и дошли от чиста корупция и контрабанда. персонал не им требва само "гости". е сега ако се намери някоя камериерка да лющи тръби и да я ритат за 20 евро няколкото се излъгали наглосаксонеца няма да е зле. да идват булдозерите и барабар с перките да тикат боклюка към столицата на печенегите, а останалите да започнем на чисто.

96

Анонимен

преди 1 месец

Пешо, ти за каква жена би се оженил? - Паранормална! - Е как така? - Ами, като тая горе на снимката! Да изкарва пари сама и да пуши нормална негиле, без емоции и да ги продава лесно по хотелите, за да може и бизнеспотурите да имат пари!

95

Анонимен

преди 1 месец

У ТКЗС-то копачи с мотиката също няма :)))

94

Анонимен

преди 1 месец

Черно море балонеси наркотеси протитесси дро га реси бегайте далеко

93

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, нашите все реват за персонал по морето, а в Гърция от години се работят едни и същи хора през сезона и те са българи, сърби и др. Чудно как там искат да работят, а тук не искат. Работодателите тук не спазват никакви закони. Работата да е 8 часа, да има регламентирана почивка, да може да се вземе отпуск когато му се налага и да получи достойно заплащане, а не минимална заплата.

92

ЗАТВАРЯЙ

преди 1 месец

ТЕЗИ СРЕДИЩА НА НАРКОМАНИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕ-ПЛАЩАЧИ НА ДАНЪЦИ

91

манастира ляолин

преди 1 месец

по панелните квартали у секо второ мазе мешат амфет, пиян пешо громи балонесите на непонятен жаргон.

90

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен и аз така вика, като забухаем с преателе от балхаристан, като сварши ракия - сервитьорка, дай друга

89

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е точно!Нали това е целта!Дай на народа друга,алкохол,секс и спектакъл и си го върти на пръста:)

88

Анонимен

преди 1 месец

Та един цингурел у село, открадна, закла, одра, опече на шиш и изяде един катър, като закопа кокалите по морето с всички магарешки почести и ги затрупа с камъни. Комунцингурелата забогатя от кражба на катъри. Но времето лети, не прощава. Минали години комунцингурела умрял и го затрупали с камъни до катъра. След 100г. учени откриват човешки скелет прегърнал скелета на катър и една червена петолъчка. Ноходката я кръщават КатърКомунист от епохата на разврата след епохата на клатикуреца - Чалгата.

87

до 90

преди 1 месец

И аз не се Очудвам, ама ти защо не се Очудваш?!

86

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли глупрндери които да слугуват за тоя дето kлати гората?Ами няма и да има!!

85

Анонимен

преди 1 месец

Четейки статията не се очудвам че туризма ни е на толкова ниско ниво

84

читалище заря

преди 1 месец

тва че половината статия е написана на турски и е пълна с чуждици, и че райския газ (диазотен оксид) се използва свободно за 10000 неща, като почнеме от универсален анестетик и свършиме с ускорителите за двг (втч на самолети с бутални двигатели) не ни прави впечатление.