69

ясно

преди 4 седмици

да размаха пръст и да го навре в македонския***

68

Реалист

преди 4 седмици

С.Македония няма да влезе в ЕС скоро, ако изобщо.

67

Политиканот

преди 4 седмици

как Сев. македония да бъде приета във ЕС когато половината депутати от С.М. са представители на албанските мафиотски кланове.Който пусне макетата в ЕС ще направи голема беля.Тия каквото и да правят,където и да отидат,само скандали и разправии.А пък едни такива хрисими,умни добронамерени....направо да се разплачеш от умиление.Вън от чадъра,и да си се оправят сами.

66

Фяфъ

преди 1 месец

На никой, дори на Русия, не му пука дали Македония ще се обърне към Русия, Бразилия или Буркина Фасо. Македония носи само негативи на този, който се опита да я интегрира при себе си. Македония е независима държава, ако има проблем с албанците да си го решава сама.

65

ДА

преди 1 месец

Тогава трябва да направите само едно нещо. Въпреки че се казва Северна Македония, въпреки че има обща история с България, нека върви напред в ЕС. В противен случай никой на Балканите няма да спечели, ако тази страна се обърне към Русия и ако албанците тръгнат към екстремизъм с подкрепата на талибаните.

64

Фяфъ

преди 1 месец

Несъгласието между Македония и България няма да се разреши чрез втренчваме в миналото. Всички страни много добре го познават. Истината е, че Македония би донесла само негативи на България тъй като поне от 20 години е фалирала пълноценно. Това е и основната причина поради, която Сърбия нямаше нищо против Македония да се отдели от нея.България няма никакъв сериозен интерес да интегрира фалирали територии като Македония например.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Къде са комунисти в 1878 когато в Берлин Македония се дава на Турция. Твоите приятели от НАТО са.

62

Анонимен

преди 1 месец

Защо всички се занимаваме със старите части на България. Време е да им кажем , че от нас няма да има подкрепа , както и от Гърция. И да се сложи край на това лицемерие и фалшиви подписи. С договори нищо не се прави. Договора може да не се спази , може да се смени и тн. Истината е че те сами теябяа да осъзнаят какви са и как се държат. Ако немогат... никой неможе да им помогне. Следователно им забранете да влизат на територията на ЕС. Иначе каква файда ? Всеки против нашия съюз няма работа там.

61

Енчо Планински

преди 1 месец

Македония, ако стане част от Албания може да проговори на албански. Ако стане част от Гърция може да проговори на гръцки. Най-вероятно ще стане част от Сърбия и ще продължи да говори на български там. България няма потребност да интегрира фалирали територии като Македония.

60

ДА

преди 1 месец

До Анонимен 56.Не се побърквайте, че един ден Северна Македония ще бъде част от България. Дори и да се докаже, че славянското население има български произход, дори и със сменено име, тоест АСНОМ Македония, то не може да бъде отменено. Това би създало конфликти на Балканите, които биха имали далечни последици.Ne se

59

Фъця

преди 1 месец

Фалиралата Гърция дава акъл на фалиралата Македония.

58

Цъ

преди 1 месец

Македония не иска да влиза в ЕС, тъй че изобщо не се интересува от заплахите на Гърция.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 60 ама много си бавно раз ви ваш!

56

Фъця

преди 1 месец

Гърция е синоним на банкрут.

55

Цъфи

преди 1 месец

Нито Гърция, нито Македония са фактор в международните отношения, че някой да им обръща внимание.

54

Ъ

преди 1 месец

Най-глупавата държава в ЕС, Гърция,тръгнала да дава акъл на най-глупавата държава извън ЕС, Македония.

53

Анонимен

преди 1 месец

само къртене, за разлика от Рундьо този е НАТО-вец и нещата в икономиката и сигурността им се случват дори и в конфронтация с Турция? - за тях има ф35 за ердоганя няма, а и 6 АФ е там, не е в Египет или Бурса

52

Анонимен

преди 1 месец

Нашите комунисти предадоха МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ! ПИЯНИЦАТА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТОВА РУСНАЦИТЕ ГО ОТРОВИХА!

51

Македонец

преди 1 месец

- Мицотакис, ти когато си дърпаш пишллето, гледай да не го скъсаш!

50

Алекс

преди 1 месец

Браво на Мицотакис.Гордана е новобранец,но лека полека старите пушки ще въведат ред и дисциплина.Новоизлюпената северномакедонска президентка да слуша внимателно и старателно да изпълнява казаното от Мицотакис.Иначе ще я тресне ново гръцко вето,а в Гърция си нямат Про100 Киро,който да го вдигне.