193

фюрера

преди 4 седмици

Хората с основно образование се възхищават на Хитлер, който също е с основно образование. Търкулило се гърнето, че си намерило похлупака!

192

Анонимен

преди 4 седмици

Дойче Веле? Прочетете кои са!

191

Мда

преди 1 месец

Германия се пробужда, за съжаление твърде бавно! Въпреки всички щети от мулти-култито на Сорос.

190

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е потресен освен тези платени да са:)

189

Австрийски художник

преди 1 месец

Кръвта вода не става. Но дори да ставаше , цялото това "обогатяване на генофонда" с мързрливи , фанатизирани и агресивни индивиди ор азиятско-африканските пустини все някъде някога ще избие и тогава ще стане ясно , че нещата се повтарят непрекъснато , тайната е в равновесието.

188

Анонимен

преди 1 месец

Ако погледнат в Украйна, там тези жестове и лозунги не се загатват, а се приветстват.

187

И кое

преди 1 месец

му е расисткото?Че искат да си запазят културата,отношенията,спокойния живот?Да дойдат,но да се приспособят към тамошния живот.Но те идват с техния си примитивен начин и най- лошото е,че го налагат.И накъде ще тръгне такава държава?Надолу разбира се.Хората са постигнали всичко това с бунтове,революции и да дойдат отнякъде мързеливи кърлежи за да развалят всичко - не е нормално.

186

Анонимен

преди 1 месец

До202. Те не са чужденци

185

Анонимен

преди 1 месец

Тези са като нашите от партия Възраждане . Насаждат някакъв национализъм ама ,ако може да сме зависими само от Москва . Свободен пазар да няма защото обичта ще ни я купи Запада. И сега в чакалнята на Бойко , който е шефа , колко по дълго сме за партия Възраждане е добре

184

Анонимен

преди 1 месец

Тези подмятания срещу чужденците идват от тези с култура от социалистическия режим на ГДР/ срещите ми с тях са били винаги отвратителни/ /DDR/. Израстна ли с режима на ЩАЗИ от родители готованковци на заплата . Тридесет години са без професия и няма способности за нищо . Запада с пазарния си начин на живот не ги приема. Дрехите са фасада, не са проблем да се облече всеки в германец . И те не са мерило за способности . Такива съм ги вижда в западната част освен даде напият за работа не стават.

183

Анонимен

преди 1 месец

до 188, "довлеклите" се бяха поканени лично от премиерката меркел - "Welcome, refugees!", тя нареди на цяла Европа да отвори границите си и да ги пропуска без всякаква проверка, защото бащите точно на тези "богаташчета" се нуждаеха от работна ръка, когато стигнаха необходимия брой от един милион, Австрия затвори границата, после Унгария, гръцки НПО се опитаха да прекарат имигранти към Македония, Меркел ги заплаши със съд за нелегален трафик на хора и всичко свърши

182

Анонимен

преди 1 месец

Те са си в държавата ,а вие чии го дирите там ,че и претенции имате,*** долу не получавал специално отношение от немските институции ама се жалва щот бил бял-получаваш това което получават всички други Андрешко.Ти си в чуждата къща ,не те в твоята.Сега като изритат евреина Шолц и нещата ще си доидат на мястото .Всеки кои отдето е дошъл Това е Алтернативата за Германия

181

Анонимен

преди 1 месец

Аууууу ! А защо небяха така потресени немските медии след разрешената демонстрация на ислямисти с искане за халифат ?

180

Един чичко с мустаци

преди 1 месец

Аз бях прав ! Действията на мигрантите в Германия и армията на Израел в Газа го доказват.

179

Анонимен

преди 1 месец

Е какво да викат, Германия за сирийците или Германия за турците!? Това мисиркитe съвсем не сте с ума си!

178

Анонимен123

преди 1 месец

Ааааа що бре

177

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо чудно! Това им е в кръвта! Явно вече започва да им писва от пришълци. Освен работна ръка, част от тях вършат безобразия, а и украинци ги налазиха.....

176

Бул

преди 1 месец

Ех тези "богаташчета"как Ви дразнят,те са си в тяхната родина,що винаги гледате в чуждото канче, нашите "богаташчета" къде са?

175

Анонимен

преди 1 месец

Е, там вече се води разследване за 15 секунден клип, а тук един фюрер през ден е в БНТ и се дере да лъже и маже. Че и последователи си има - все с основно образование и тук там по някоя дърта фашага.

174

Анонимен

преди 1 месец

А защо всички възмущаващи се не направиха една мощна протестна демонстрация тогава, когато в немските училищни трапезарии престанаха да приготвят блюда със свинско месо заради каприза на малограмотните пришълци, довлекли се в Европа,за да живеят на социал? Тяхната религия не им позволявала да консумират свинско месо, но в немската традиционна кухня то присъства, подходящо е за местния климат, а за децата е особено полезно!