393

анонимен64264

преди 3 седмици

какво ни дреме за тия укропи бе ,да вървят на майната си малко ли са ни нашите проблеми та само за тия *** пишете

392

Анонимен

преди 3 седмици

За сега украйна губи войната с Русия. Въпросът е дали и нато ще я загуби или ще си затрае. Европа е в невиждан икономически ступор. Няма спасение, докато влиянието на америка не бъде прекратено. На никой не му дреме да украйна, с изключение на руснаците.

391

Анонимен

преди 3 седмици

Това увеличаване на напрежението прилича на плана с измислицата за коронавируса. От две седмици и маски стана на две години и сума ти инжекции, както се видя всичко беше безполезно. И сега по същия начин увеличават по малко да не се усеща.

390

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна няма никакъв шанс. Само луд може да си мисли че с някакви удари щял да обърне нещо.

389

Димо

преди 4 седмици

Че то вчера ген сека на НАТО призна че едни снаряди не може да изпрати каму ли пък ракети или друго скъпо и сложно въоръжение ,прах в очите на наивниците от Украйна на които им се казва измирайте ние ще пратим оръжие и боеприпаси ама още малко изчакайте,че точно сега не можем да ги произведем и така вече една година.Съвременната война е война на заводите не на количеството войници ,а нито Европа нито САЩ имат достатъчно ресурси и заводи колкото Китай ,Иран , Индия+ресурсите и заводите на Русия.

388

Не се учудвам.

преди 4 седмици

Американски подполковник иска европейците да воюват в Украйна. Но не иска амрикански войници там.

387

Анонимен

преди 4 седмици

укрйлаинците предизвикаха войната,сега идкат само пари и оръжия,страшно племе са..

386

Коце Копея

преди 4 седмици

Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

385

Деди

преди 4 седмици

И как тези удари със западни оръжия ще "помогнат" на Осранната? Една "опорка", която се повтаря много пъти не става ИСТИНА! Както доскорошната "опорка" - "ще помагама на Осранната, колкото е необходимо", ха-ха! Поне един ербаб ОТАН-ец не се престраши да обясни това "колкото е необходимо". Пропаганда, та дрънка - от най-долно качество!

384

Анонимен

преди 4 седмици

Относно дебатите дали НАТО-вски войници ще ходят за де бият за Украйна, нали вече направиха една проба - един легион французи оцеля само няколко дни и "свободните" медии и до днес крият колко точно са тези жертви. Този резултат от пробата доведе до изявленията "засега помощ със жива сила не се планира"!

383

Пърл Харбър

преди 4 седмици

Отбранителна война не може да бъде спечелена.

382

Келеш

преди 4 седмици

Трън ли си дрън ли си..Паметници не зная дали падат ама на теб сивото ти вещество е паднало до IQ-0...🤣

381

Боримечката

преди 4 седмици

До Бг..форумният т.ъ.п.а.к...Малко ако се запознаеш с предисторията на този конфликт няма да е зле за да не ръсиш жълтокафяви размисли и страсти🤣

380

Скот Ритър

преди 4 седмици

Да отивали Европейските войници...Забележете...тц.тц.тц. Тия Янси епхтен за *** ни взимат в Европа!Да вземат да дадат пример ама нещо не им стиска да воюват с Русия,защото знаят че бързо ще се о.с.е.р.а.т..!🤣

379

ГРЕЙТФРАНКДОЙЧ

преди 4 седмици

ЩЕ СЕ НАМЕСИМ,АЛА ПЪРВО ДА СИ СЛОЖИМ ВАЗЕЛИНЧЕТО,ЧЕ ИНАЧЕ БОЛИИ...

378

съсел

преди 4 седмици

Този Матисек явно си е падал доста на главата . Ето такива ще ни доведат до смърт . Какво да се прави като дявола има много последователи .

377

Анонимен

преди 4 седмици

Русия в момента претрепва НАТО на украинска територия. Само за сравнение можем да кажем, че цялото НАТО барабар със САЩ произвеждат около 1,2млн снаряда 155мм, а само РФ произвежда 4,5 млн...

376

Анонимен

преди 4 седмици

Не знаех, че западът не се е месил, до сега все си мислих, че парите и оръжията идват директно от марсианците. Пак ли нискокачествена пропаганда в жълта медия?

375

BG форумното краварч

преди 4 седмици

до 385 Ми укрите 10г. водиха гражданска война и избиваха руско население а САЩ и Вликобритания ги насърчаваха, въоръжаваха и обучаваха, ми укрите кат са си дали Д-то сега да си носят последствията.

374

Анонимен

преди 4 седмици

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!