294

ленин фалира русия,

преди 4 седмици

путин Я ЗАКРИВА ! ленин беше платен от Германия и от американски евреи. След време ще научим и за господаря на путин...

293

Анонимен

преди 4 седмици

МИР на руски е СВЯТ ! РУСКИ МИР значи РУСКИ СВЯТ !!! ЗА НЕГРАМОТНИТЕ, КОИТО НЕ СЕ УСЕЩАТ !!! ПУТИН ИСКА РУСКИ СВЯТ, ДА ЦАРУВА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, РАЗБРАХТЕ ЛИ МАМИНИ И ТАТИНИ РОЖБИ ???

292

баба мара

преди 4 седмици

русия не иска да унищожава никого защитава рускоговорящите на укр територияот 2014 сащ курдисаха порошенко за президент и се почна къде е сега ам милионеркрие се в сащ намерете му видеото от 2014 г подобно поведение се наблюдава и вмакедония спрямо българите

291

Анонимен

преди 4 седмици

Че кога Украйна е била независима...??? Айде да си говорим за всичко останало, но не и за "независимостта" на Украйна!

290

Анонимен

преди 4 седмици

Путьонкин е терорис и военопрестъпник и скоро Той и цялата Русия няма да съществуват

289

До 292

преди 1 месец

Прав си! Виждам доста прилики с една друга държава, името на която започва със северна..

288

Юлиян

преди 1 месец

В Космоса има закони.По-голямата планета привлича по-малката и тя се върти в нейната орбита.Така е и със земята,и на нея.Русия нормално увлича в своята"орбита"държавите около нея,включително и България.Така и ще бъде.Какво да правиш-закони!

287

Анонимен

преди 1 месец

Унищожаването на Украйна е свързано и унищожаването на Русия. Европа ще граничи с Кавказ. Черно море изцяло ще е в ЕС. Това е жизнено необходимо за цялото население и за демографското развитие на България. Всеки европеец го знае.

286

Анонимен

преди 1 месец

Путин е велик държавник.

285

мдаааа

преди 1 месец

Тръмп: Време е да спрем да сваляме правителства по света и да прогоним фашистите на Байдън.. .Ще сложа край на войната в Украйна, защо да плащаме милиони и да загиват хора, заяви бившият американски президент.. .

284

Алекса

преди 1 месец

Да унищожи "независима"Украйна ? Че има ли такава независима Украйна хо хо хо

283

Юлиян

преди 1 месец

Украинци,отворете си очите.Вие сте вече"меченьi(белязани)от вашите западни"приятели"!Вие сте"мръвката","горивото" за техния военнопромишлен комплекс.Вие сте"неизбежните,съпътващи жертви"!Милост за вас от тяхна страна няма да има.Ще ви дават оръжие,колкото да можете да поддържате огъня на войната,но само толкова.Никой не ви гласи за победители.За вас е гласена само ролята на"героически загубилия"."Героически",но неизбежно губещи.И така до последния..,ако не се усетите навреме!

282

Юлиян до 293-2

преди 1 месец

...готвеното им от Запада"харакири".Кой им"шепнеше"в ухото на "Зеле и компания"-силни сте!Ще ви дадем най-модерното оръжие,ще ви обучим и ще победите!На "г-л-у-п-а-ка" толкова му и трябва.Ще правят "Велика Украйна"!И то точно между Русия и Полша!Е,как да ги наречеш по друг начин?

281

Юлиян до 293-1

преди 1 месец

И още:преди да се стигне до абсолютно оправданото навлизане на руските военни части в Донбас имаше цели 8(осем)години на апелиране,уговорки,предупреждения и компромиси от страна на Русия,за да накара тези уж "правозащитни организации" да си отворят очите за безчинствата на неонацистката хунта.Осем години на артилерийски обстрел по жилищни райони населени с рускоговорящи.Осем години на"посредничество на добра воля"от страна на Запада,единствено с цел да се подготви неонацистка Украйна за ...

280

Юлиян до 293

преди 1 месец

Не се прави на"паднал от дървото".Омръзна ми да повтарям-главният,истинският виновник за една война е не този,който я започва,а този,който я прави неизбежна.Отвори си и другото око-това,което нарочно затваряш,за да не признаеш очевидното,че вината за тази война е 200%на САЩ и НАТО.Те са"оперирани"от срам още от самото си създаване.Използват и манипулират всички."Отбранителен съюз",който предизвиква постоянно и навсякъде войни,които го"хранят",които са жизнено важни за неговото съществуване.

279

Юлиян до 293

преди 1 месец

Предишният коментар го бях написал преди да видя 293.

278

Юлиян до 290

преди 1 месец

И колко"мъдрост"се иска да видиш"очевадното"-стремежите на САЩ под"шапката"на НАТО,използвайки непомерната себичност и грандомания на най-лесно манипулируемите социални групи-футболните агитки и неонацистките формирования,които на 90% се припокриват и преливат една в друга,да инспирират една наистина братоубийствена"прокси" война.Война,която ще доведе в"най-добрия"случай до маргинализирането на Украйна,а във всички останали до нейното изчезване от картата.

277

До 292

преди 1 месец

Няма такова понятие "псевдо държава" -руска пропаганда която нелепо повтаряш.Не разбирам как може да приемаш унищожаване на една държава с живи хора,техните домове,индустрия ,инфраструктура ,да се националиста чужда собственост ,в кой век живеем,за да гледаме тази примитивна война в държава със суверенитет която има история, Украйна да е ново име,но това няма значение ,много държави имат нови имена са след ПСВ и преди това.Това най големия позор на 21 в.от държава с претенции за цивилизация.

276

Юлиян до 290

преди 1 месец

Ама,че безсмислици си нацвъкал.Има навременно,даже закъсняло решение-да се прекърши веднъж за винаги гръбнака на неонацистката хунта в Киев и НАТО да поприбере пипалата си по-далеч от границите на Русия.Защото Украйна е в действителност едно политическо недоразумение.Псевдодържава,появила се на картата без минало,история и традиции,за сметка на това с прекомерно самочувствие и несъответстващи на възможностите и амбиции.А за самозабравилите се Русия има "лек"и сега гълтат горчивото"хапче".

275

Анонимен

преди 1 месец

Под "независимост" и "демократични ценности" вече се има предвид слогуване на Западът.