11

СМЕХ...

преди 1 месец

ХУБАВОТО НА ФЛАШКИТЕ Е ...ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ, МАНИПУЛИРА ИЛИ ЗАГУБИ , АКО НЕ ТИ Е ПО ВКУСА ИЗБОРА.....НО , С БЮЛЕТИНИТЕ Е КОФТИ , ЩОТО НЕМА КАК ДА СКРИЕШ ЦЕЛИЯ ЧУВАЛ...ХА,ХА,ХААААААААА

10

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 месец

..ДОРИ МАШИНИТЕ ДА СА ЗДРАВИ ---ПАК ШЕ СКРИЕМЕ ФЛАШКИТЕ И ШЕ НАГЛАСИМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ, БЕ.......ТУКА --Е ТАКА!!!

9

СМЕХ...

преди 1 месец

Мундров, Мундров....всичките ти старания и усилия с тия машини са "НА МУНТИ"......ШЕ ИЗПУШАТ ПАК , КАТО ПО-РАНО.....

8

Анонимен

преди 1 месец

До до 5 Заплатите в България са едни от най-ниските изобщо. Да не говорим за забавянията и недоплащането, а понякога и пълното такова! Шегуваш ли се?

7

до 5

преди 1 месец

До Анонимен,при вас колко пъти я увеличаваха и все сте недоволни,не се наядохте,кажи една страна,където заплатите да са увеличени с повече от вашите,няма нали,ама не спирате да мрънкате и на какво отгоре хвърчат заплатите ви,дали сте почнали да работите или пък някакви разходи имате,единствената причина е че сте случили на управляващи дето ви галят с перце

6

Обективен

преди 1 месец

Е как няма да има ? Вие си противоречите - Дъртака Запрянов каза,че Путин ще манипулира вота . Е,как ще го манипулира ,ако не хакне машините за изборите. Той сателитите на Мъск хакна и укрите стрелят без да знаят накъде им летят ракетите , та едни китайски машини за гласуване няма да хакне.

5

Анонимен

преди 1 месец

УВЕЛИЧАВАТ ПАК СЕГА МИН ЗАПЛАТА В РУМЪНИЯ А ПРИ НАС НЯКОГА НО НЕ СЕГА

4

Аналгин

преди 1 месец

Не ми се вярва

3

Гaля

преди 1 месец

A cъrлacyвaнo лu e c nocoлcтвoтo?

2

Анонимен

преди 1 месец

А хартиените отрязаци ще съвпаднат ли с информацията от флашките или пак няма ? И трябва ли да се признава вот в секция в която не съвпада хартията с флашките ?

1

Анонимен

преди 1 месец

Така казаха и на Американците през 2020!