57

Чудя се

преди 1 месец

Кой я плаща , служебния кабинет на граб ли

56

Анонимен

преди 1 месец

Асамблея на национаните предатели и западните им господари.

55

баба мара

преди 1 месец

стига вече спрете оръжието толкова народ се изби заради печалбите от оръжиетопреговори и мир без външна намеса където е нато там е смърт-та не искамеконфликти с русия ние сме тук от векове за векове махаите се от тук и ни оставетена мира нато да не се разширява на изток мир мир мир мир

54

една пиратка

преди 1 месец

у НДК и всичките натовски амшалаци ше оцапат гащите

53

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо, без НАТО, Бг съвсем ще я втаса, само снаряди у кутийки ще има.:))

52

Анонимен

преди 1 месец

О, герберино, поради что се срамиш да се наречеш натовец преди срещата и да не избягаш от общественото мнение? Събират се като конспиратори и чужди агенти на чужда териотория.

51

Анонимен

преди 1 месец

И да пият лека бира,че е много горещо!

50

Анонимен

преди 1 месец

Мечокът ще ги схруска всичките на закуска.

49

сравнението

преди 1 месец

Цар БорисIII към депутатите приели решението за влизане в тристанния пакт-Е МОЖЕШЕ И БЕЗ ОВАЦИИ И ДИТИРАМБИ!Войната е започнала а тук се упражнявате в евроатлантически промивания на мозъци!Фашизоидите от фашингтон искат да принесат Европа курбан за сатаниските си мечтания!ИЗХОДА-ИМПЕРИЯТА НА АНТИЧОВЕЧНОСТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА!

48

Анонимен

преди 1 месец

А дано на връщане да ги споходи нЕкоя руска ракета!!

47

Пепо

преди 1 месец

Да пратят на бате Зеленски Люк Скайуокър със светлинния си меч да отсече главата на Мечката,както каза мама.

46

Джуч

преди 1 месец

Нарязаха ни 250 самолета 600 ракети и танкове . Свиха армията до 15000 по малко от джандармерията. Сега дайте да дадете. Праъете да пратите. Ама джуч.

45

Анонимен

преди 1 месец

А дано природата ни помогне и спаси с едно земетресение от 14 степен по рихтер

44

Стига бе,

преди 1 месец

Руските таракани, който нахлуха в Украйна да грабят, убиват и мародерстват,обявяват другите за "военнолюбци"? Безценно...

43

Бабите на пейката

преди 1 месец

По бай тошовия тоталиризъм и Л.Живкова . Бог да ги прости . Имаше международни асамблеи на мира . София се пълнеше с деца от цял свят. Биеха камбани рисуваха пееха Сега асамблеи на войната и точене *** ножове. Превзели са ни лоши извънземни.

42

Ха ха,

преди 1 месец

До "Гошо "! Ти на Кремълски лъжи ли вярваш! Че на тази среща в Истанбул Лавров твърдеше, че въобще не са нападали Украйна ? А фактите са, че на 2-3-ти март е имало заповед да се проведе парад насред Киев , да си назначат Янукович , и нататък се знае...

41

Анонимен

преди 1 месец

Напускаме НАТО И ЕС и отиваме в БРИКС- и гледай къф рай за милионерите и милиардерите е там- Индия- над 271 милиардери а народът тъне в мизерия и мръсотия, виси по врати, прозорци и покриви на автобуси и влакове, комунистически Китай 814 милиардери- - мин заплата 400лв, средна 1800лв и средна пенсия 43 лв, над 30 000 000 китайци живеят в пещери- няма ресурс за имот- в ЮТУБ и ГУГЪЛ, Русия- мин заплата- 360лв, средна 1800лв и пенсия- 200/400лв- олигарсите им странно забогатели живеят на ЗАПАД.

40

ГОШО

преди 1 месец

До някой: за да се проведат преговорите в Истамбул Русия се оттегли от Киев. Това беше условие. След подписани споразумения Зеленски скъса документа и забрани преговори с Русия. Така че Русия не е искала да превзема Киев и на нея и трябва санитарен коридор заради натовските ракети и те го постигат.

39

Гошо

преди 1 месец

След като Украйна не е член на НАТО какво ще разискват? Това е един съюз доминиран от САЩ и е използван за терористичните цели на САЩ. Войната се води на територията на ДОНБАС която обяви независимост от Украйна и това доказва не отбранителната, а нападателната стратегия на НАТО. САЩ разбиха целия арабски свят и сега всички ние страдаме от мигранти.

38

Някой

преди 1 месец

Русия загуби войната, още когато не можа да превземе Киев за две седмици! От тук нататък, ще е само агония!