156

Анонимен

преди 4 седмици

Гаден мръсен католически полски педофил е бил Папата!!!

155

Анонимен

преди 1 месец

Същата статия я четох в Труд! Изключително гнусна! Писана от агент Руслан! Тези хора се изравят изпод земята редовно за да ни напомнят за ДС!

154

Анонимен

преди 1 месец

СОЦИАЛИЗМА СЕ СВАЛИ ОТ НАЙ-ВИДНИТЕ КОМУНИСТИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НАБЛИЖАВАХА ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ И РЕШИХА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ КАТО КАПИТАЛИСТИ! ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ, СПЕСТЯВАНИЯТА В БАНКИТЕ, КАКТО И СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ ЗАДГРАНИЧНИТЕ ФИРМИ,С АВОАРИ ЗА МИЛИОНИ! НИЕ СЕ РАДВАХМЕ! ТЕ СЕ СНИШИХА И ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ СЕГА СА МИЛИОНЕРИ! ТЕЗИ КОИТО НОСЕХА СИНИТЕ ЗНАМЕНА СЕГА СА С МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ!изкупени земи на безценица и изкупени спестявания във фалиралите банки!

153

анти-религия

преди 1 месец

Нямам нужда от нищо за да мразя тази институция, католическата църква е едно срамно петно в историята и трябва да бъде заклеймена и забранена. Нито един диктатор, болест или звяр е отговорен за смъртта на повече хора. Тия за натрупали планини от кости и са напълнили морета с кръв... Долу религията!

152

до 153

преди 1 месец

Чикатило е украинец.

151

Анонимен

преди 1 месец

Типичен педофил. Физически моята му го издава.

150

Анонимен

преди 1 месец

И още нещо. За да стана този педофил папа, американците утрепаха предишния папа. Идеята беше да се свали социализма и за тази цел САЩ не подбираха средствата.

149

Абе

преди 1 месец

Конспирации всякакви !

148

Анонимен

преди 1 месец

До DO 159 - Не ти ли е ясно, че е казано "ще чакат на опашка" в преносен смисъл? Ако големец с такъв ранг иска момиче, винаги ще има желаещи и ще организират обслужването достатъчно дискретно за да не се разбере. "Новини" като тази от текста по-горе са 100% фейк, целящ да създава негативни настроения спрямо определени институции.

147

румбата бимбалов

преди 1 месец

а така а така, да има кликове че яндекс нещо бават парите.

146

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

за папата не знам ама помните ли съветския комунист чикатило - доказан пeдoфил, канибал и масов убиец, дето същите дето тропат кокалите на йоан павел втори, го освободиха от ареста щот бил член на кпсс, и го неутрализираха чак след като нападна не кое дете требва

145

IQ 3.14

преди 1 месец

другото интересно нещо е че покрай епстейн излезнаха документи директно уличаващи секви светила в злоупотреба с агнешко, втч стивън хокинг. само че в народното читалище това не се коментира, единствения папа, тръгнал срещу руснаците им е големия проблем

144

IQ 3.14

преди 1 месец

До Мислете трезвоae те клана хилъри епстейн за тва го мишобирнаха, щот папата ходил да гони ученички из италия ;) статията е като за милиционера, дето некв 13 годишен пикльо го "Разкрил" със помощта на крадени снимки и фалшив профил

143

DO 159

преди 1 месец

Вие май не мислите трезво ? Дали ?Представяте ли си Папата да си избере от опашката дете момиче ?Ще има филм за Оскар .

142

Мислете трезво

преди 1 месец

Ако човек с ранг на папата има нужда от интимности с млади момичета, няма да му се наложи да отвлича и ликвидира. Кандидатки за близостта му ще се редят на опашка, включително и непълнолетни.

141

Анонимен

преди 1 месец

Жалко, че е изчезнала тийнейджърка и съдбата й е неизвестна, но защо хвърлят обвинения върху папата? Не могат да му простят това, че помагаше за рухването на престъпните червени режими в Източна Европа ли?

140

Анонимен

преди 1 месец

Симеон Велики бил в Търсикурската школа. По стара християнска традиция е бил онождaн всекидневно за да стане татков послушко хрисим. Усетил от къде дуxa вятъpа и се навеждaл доброволно, за да може хем да не го убие татко му както е направил с брат му езичник, хем да се докопа до власт и пари. Сладко, а? Сладко, сладко го е пoeмал и даже се е връткaл с дyпетo за да може монасите да свършaт по-бързо.

139

Анонимен

преди 1 месец

Завършен педофил. Вижте му само мазната гнусна физиономия.

138

Анонимен

преди 1 месец

Да цереш ли отиде? Стана ми скучно без тебе.

137

Анонимен

преди 1 месец

"и борис и симеон са монаси" - То и Баба Гyси беше монах!