111

тая шамандура

преди 4 седмици

МЕ РАЗСМИВА... ум море, патки пасе, глава шамандура...

110

Анонимен

преди 4 седмици

ленин фалира русия, путин Я ЗАКРИВА ! ленин беше платен от Германия и от американски евреи. След време ще научим и за господаря на путин...

109

баба мара

преди 4 седмици

русия трябва да преговаря със сащ те водят воината комикът от цирка е еднонещастно мюре което го тъпчат с наркотици и то не знае по кои свят е животолкова народ се изби заради американските печалби межд съд какво дреме

108

Мда

преди 1 месец

Мандата на зеленски изтече преди -2 месеца и сега незаконно узурпира властта , след като не са проведени избори

107

Бах мама му.

преди 1 месец

Това ли измисли Путин за извинение ?

106

до "Така е &quo

преди 1 месец

Но е точно обратното . В кой клас бе баба ? Че много неграмотно изглежда и драскаш.

105

до 81

преди 1 месец

А ти кой си ?

104

до пияния

преди 1 месец

Верно си пиян и не можеш да си владееш фантазиите. Стегни се . Вземи нещо за нерви.

103

Анонимен

преди 1 месец

Към хората, които не са запознати с конституцията на бивша Украйна: Според украинската конституция правомощията на президента траят 5 години. В случай на война могат да бъдат удължени, но Украйна не е обявявала война на Русия, нито пък Русия е обявила война на Украйна. Военното положение не е упоменато като причина да се удължат правомощията на президента. Според конституцията, ако немогат да се проведат избори, президента е ДЛЪЖЕН да предаде правомощията на председателя на нар. им събрание.

102

Анонимен

преди 1 месец

Ами самият Подоляк официално заяви, че са постигнали в Истанбул споразумение, но по ЗАПОВЕД на Борис Джонсън именно УКРАИНЦИТЕ продължиха войната. По официални изказвания на Ангела Меркел и Макрон, Минските съглашения са имали за цел да осигурят време на фашагите да ги обучат, и да ги снабдят с оръжие. Е тука тия, дето твърдят, че Русия искала да продължи войната някак си забравят това. Пишат лъжи да си изкатат двата долара за деня и туй- то.

101

L.

преди 1 месец

Капацитета на евроатлантиците тука прехвърля и отрицателните числа. Путин бил искал мир? Точно обратното - Путин вече има повод да продължи войната до когато си иска. Украйна няма законен представител за преговори.

100

Н. Щонов

преди 1 месец

Пуйлото е готово още днес да сключи примирие на текущо завзетите териотрии, защото видя че с притигането на новата американска помощ , обосраната му армия заседна при вълчанск, от тук насетне ще става само по зле. Родните друзя тук се тръшкат за вяличието на кремълския nocepко и рушката нация, обаче укрите без флот, почти без авиация и с оръжие сбирщайн от целия свят налагат яко по мордата путинските тарикати. Друзя мислете за опорки отсега, че фейковия путиснки мир отива на кино от 6 до 5.

99

Анонимен

преди 1 месец

С терористи не се преговаря, затова Путлерини президента на Хамас и ислямска държава да си бие чалмата в земята, а не да се изказва по теми отвъд капацитета му.

98

Анонимен

преди 1 месец

Прав е Путин. Той поне си направи избори, колкото и да са фиктивни. А Зеленчукът като какъв ще преговаря ?? Като американски наместник в Украйна...??

97

Фердо

преди 1 месец

Точно с такива заглавия и коментари наливате вода в мелницата на Путин! В днешно време информацията не може да се скрие. Истината е, че той каза, че подписването на евентуално мирно споразумение с Украйна трябва да е легитимно а отговорът на това, кой е легитимен в Украйна дава украинската конституция.

96

Анонимен

преди 1 месец

Легитимните украински власти се намират в Брюксел и Вашингтон. На поле в Украйна са само местните гуверньори на тези власти. Това се знае кажи речи от цялата международна общност.

95

Анонимен

преди 1 месец

Ще му се на Путин мирни преговори.

94

Крим не е руски

преди 1 месец

точно путин не е признат за президент от ,ЕС, България, САЩ и целия свят. с нагласените избори в русия.

93

Я па ти..

преди 1 месец

До да 97 Русия се пише с главно Р бе , невежа . Обичаш я , а я подценяваш , че и коментираш. Айде бегай.

92

паф

преди 1 месец

в тая война се избиват както украинци, така и руснаци! мислите ли че щатите и запада няматначини и инструменти да накарат зеленски да иска мир? имат, и то много, но не искат! защо? защото е изгодно за тях! хич не ги интересуват нито едните, нито другите!