61

Минуващ

преди 1 месец

Щом унгарците нямат обща кауза с НАТО могат спокойно да напуснат, това не е като при СИВ да им пратят танковете от Кремъл. А че Орбан е готов да ги праща като пушечно месо в момента, в който танковете на блатната империя дойдат до границите им, всички трябва да са абсолютно сигурни, че точно така ще се случи. Със сигурност този тарикат няма да прати вниците си на първа линия. Също като един друг дебел безпринципен нашенски тарикат от Банкянско. . .

60

Анонимен

преди 1 месец

Орбан иска да защити унгарците,няма да ги праща като пушечно месо да умират за чужда кауза.И политиката му относно мигрантите е същата,не като в България ,,бежанци,, по хотели трета година а българина работи и изнемогва и като закъснееш с ден да си платиш сметката за тока оставаш без такъв..или да си пътуваш без винетка..

59

Пак по опорката?

преди 1 месец

До Дино: А на сина на дядо Байдън откъде му идват доларите? Май от Украйна. Но Орбан върши нещо полезно за унгарците. А Хантър Байдън - само за себе си.

58

Дино

преди 1 месец

До емоЗависим изцяло от Путин и рушветите му ! Вземи и чети какво прави Орбан и особено зет му и откъде са им парите ! Руски ***

57

И ние да помислим

преди 1 месец

Или трябва да сменим управляващите, или, за по-сигурно, да си преформулираме задълженията, които поемаме заради участието ни в НАТО. Война с Русия със сигурност не ни трябва.

56

емо

преди 1 месец

умен, мислещ и независим политик, ръководещ се единствено от националните интереси на страната си и затова неудобен за американците, които не искат много да се мисли, а да се изпълнява, както прави управляващата ни евро-атлантическа сбирщина.

55

Паню Баирски

преди 1 месец

Жалък руски слуга! Вън от НАТО!

54

силни държави - слаб

преди 1 месец

Малките държави каква роля имат , след като Големи и силни държави определят правила . САЩ , Англия , Франция срещу Русия ,

53

Анонимен

преди 1 месец

Типична кАпейка, ми излез от НАТО ве шамшал. Иначе точно като кАпейките, плювкаме по ЕС и НАТО ама ни една кАпейка не иска в мизерията на пРосия да иде. Начи иска да е в НАТО ако него путаренко реши да до схруска ама нямало да помага като другите, ше ползвал само благинките. Капейска работа и малко цгнска

52

Тиква

преди 1 месец

Правилно прави Орбан,нато агресивен блок, убива суверинитет на държавата.

51

Ха-ха

преди 1 месец

Говорите за Унгария, а слагате снимка на топ просяка на планетата, що така?

50

Анонимен

преди 1 месец

мъж с топки а не близач на краварски за9дници каквито са нашите управници- които като им свирне посланника пълнят памперса

49

Анонимен

преди 1 месец

Орбанчо е типичния селски тарикат на дребно, като всички копейки. Унгария е пробита от корупция и там, както и тук средната класа е на изчезване.

48

Промяна

преди 1 месец

Снимката има за цел да действа подсъзнателно на читателя с цел промяна

47

Анонимен

преди 1 месец

Орбан гледам на снимката заприличал на зеленски . Какво ли не прави изкуствения неинтелект

46

Анонимен

преди 1 месец

Ние, от както сме член на НАТО нищо не сме получили от този съюз. Само където си разформировахме армията и даваме пари за чертежи. Ако няко си мисли, че нато ще ни защити, за справка да погледне Кипър.

45

Стоян Стелий:

преди 1 месец

"Снощи сАм се напил00... Връте ме главо... Затуй сАм залудо снимка на ФюрЪра сложил0 на статия преписа0 ! Пускай Миле Китич! Налей ми,братЕ!"

44

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха.

43

Дрън дрън

преди 1 месец

На Орбан са му блокирали десетки милиарди от Брюксел, и просто се опитва да ги изнудва! Отблокират ли му парите, и той бързо ще клекне! При този всичко е сметка!

42

Анонимен

преди 1 месец

Унгария напуска НАТО и ЕС и се пресъединява към БРИКС- рай за милиардерите и ...тежко на работниците им- за няколко години УНгария в БРИКС ще затъне! Китай с над 800 милиардера и 30 000 000 жители които живеят в пещери поради липса на ресурс- гледай в ЮТУБ, попитай в ГУГЪЛ с мин заплата 400лв и средна 1800лв и средна пенсия43лв- това Орбан го знае, знае го и неговият опонент- какво ли ще се случи....