202

Българка

преди 1 месец

Господ сили да дава на братския,славянски народ на Украйна в борбата за свобода срещу вероломния и жесток окупатор! Амин!

201

Анонимен

преди 1 месец

Всеки русороб е китайски роб!

200

Анонимен

преди 1 месец

Пръкналата се през 1991 година Недо-държава Расиа: знаме - Власовско от Холандия, герб - византийски кокошки, химн - интернационална бредня, територия - монголско-чечено-калмишко-бурятско-якутска, население - видиотени рашодебили, расийски език - измислен език на крепостни доярки и овчари , който никой не го знае, писменост-българска,история - фантазии на душевно-болни.

199

До истинския мъж

преди 1 месец

А ако знаеш урките колко руски салати избиха след като Путин реши да си играе на война лошо ще ти стане.

198

Войната свършва

преди 1 месец

когато национал-фашистката хунта на Путин бъде унищожена.

197

Пепи

преди 1 месец

Същите глупости сипеше и през 2014, че ще спре с Крим:) И Хитлер така е почнал, само със Силезия и Полша.Шегобийко.

196

Куку

преди 1 месец

Путин е един объркан стар човек,древната сентенция,че абсолютната власт развращава абсолютно... важи в пълна сила за това малко човече!Най смешното е,че всяка седмица обикаля Китай-Беларус а там никой не се интересува от неговата война!

195

Анонимен

преди 1 месец

Какъв край на войната.Та тук става въпрос за чудовищно много пари.Тъкмо военно промишления комплекс започна да се задвижва и да гълта милярди и да се спре войната.Няма да стане.Войната това икономически възход,иновации триумф на високите технологии и милиониинвеститори очакващи високи дивиденти.Тъй като не гори тяхната черга а някъде далеч в Украйна и Близкия изток апетитите ще стават все по големи.Ако някой озапти човешката алчност войната ще свърши което е невъзможно.Така че надежда йок.

194

истински мъж

преди 1 месец

Наркомана вчера е равал,и направо поискал НАТО да влезе във война с Русия!Този луд ли е?!Скоро време ще реве по руските затвори.Но с него трябва да отидат стотици украинци от висшето украинско ръководство.Укрите,обезумяли започнаха избиване на руснаци от 2014 г.-около 10 000 руснаци.Сега ще плащат прескъпо.А изкукалите евролиберасти,много да внимават.

193

Сандо

преди 1 месец

не! рашките не може никой да ги спре вече. те ще спрат като решат да спрат

192

Анонимен

преди 1 месец

А путин питаха ли го какво мисли?

191

Ушшанки

преди 1 месец

А какво стана с отиването до Лисабон?

190

Анонимен

преди 1 месец

Няма значение вече какво иска и мисли Пуфкин. Русия ще бъде унищожена!! Тази война може да свърши само когато Сибир стане китайски а останалото заличено и изравнено със земята.Ето това ги чака матрьошките.

189

Анонимен

преди 1 месец

Тази война ще завърши само по един начин. Русия разрушена а *** мъртъв.Казах!!

188

Анонимен

преди 1 месец

А Молсова кога ще освобождават? Че и Румъния, и БГ чакат...

187

Анонимен

преди 1 месец

Sled.kato.sa.Obekt.na.Ataka.ot.Izrael.To.kakto.s.Prigozzin.e.Neobhodimo.Vaznite.Figuri.na.Iran.da.Izcheznat.Ofizialno..i.Da.se.Skriat..i.Da.Upravlavat.ZadKulisno.predvid.Budestata.Adrena.Voiina.Razpalena.ot.Izrael.srestu.Iran.Palestinzite.i.Zelia.Mussulmanski.Sviat..pismoto.na.Albert.Pike.ot.1871.godina.v.Googal...... ..... ..... ......

186

Анонимен

преди 1 месец

Путлероджендърите се гърчат вече 3 години срещу държава която е сигурно 10 пъти по малка и с 1/5 от населението им. Представете си какво ритане на путлероджендъри ще падне ако нападнат държава която им е равна, но то СССР има 1 единствена победа срещу равностоен противник и това беше благодарение на САЩ и Англия, иначе все ги смазват от бой. А някакви путлероджендъри явно надрусани с неопределени вещества си фантазират за победа на путлероджендърите в Украйна, хахаха.

185

Хунка

преди 1 месец

Нормално е да иска мир, другия месец пристигат първите самолети ф-16

184

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен (215)Цирея е Рашия и трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА веднъж ЗАВИНАГИ !!!

183

Анонимен

преди 1 месец

Путин ли ви каза това?! Аааа, преписахте го от едни дето и го казала една жена която го чула от трети братовчед на зълвата. Смешни сте!!Ако някой разчита булгарише медии да го информират по-добре да престане изобщо да ги чете!! Учете Английски !! Езика *** обективната журналистика. Езика който има значение. Другото е безполезен бъллвоч!!!