48

Иванов

преди 1 месец

Всички от ДПС подскачат като се спомене изселването на търчеещите се българи а защо никой не казва защо се стигна до тези събития в българия.а простичкия отговор е апетитите на Турция към България и подклаждане към терор,така че никой да не ми реве че държавата е виновна аз лично бях свидетел на метри където избухна бомбата на пясъка на плажа срещу интера варна.

47

До 45

преди 1 месец

"...кому е нужен този документ-толкова много години след сьбитията..."Сьбитията не станаха чак пък ,,след толкова много години"!Бяха в началото на 90-те години,все още има живи свидетели!А ти защо постоянно ревеш за ,,робство та робство" за нещо,даже не станало, преди повече от век и нещо,а?!?!А техния геноцид не е измислен,стана ееей оня ден,пред очите на Европа и света!Смотаните холандци ги предадоха за 1бутилка сръбска сливовица в рьцете на младич и кръвожадната му шайка!

46

Хладния разум

преди 1 месец

Сърбия е най-големия хулител и клеветник на България.Следващия път като видя сръбски клевети с/у България просто ще приложа линкче към Резолюцията за Геноцида.Много от българите може да не осъзнават, но това е победа за България

45

Анонимен

преди 1 месец

Това ни е отредено от историята,природата,съдбата...Хииич и не си мислете,че ще станем братчеди и роднини!Ние-турците и българите!500 и кусур г.ви дадохме възможност да живеете нормално и да се множите но вие за 40 г.власт се опитахте да ни унищожите!Псевдоисториците ви с фалшивата история за сьбитията от онова време ви промиха мозъците и направиха пропастта м/у нас още по дълбокаНо вече е нашето време-на турците и Турция!Така,че успокойте топката и престанете с тая мегаломания и омразаИначе...

44

О оооо неее

преди 1 месец

До Христо Христов Точно, убийците могат да разпознаят методите на другите като тях ;) затова и тия двете внасят срещу сърбетата.

43

Анонимен

преди 1 месец

Целта на тази резолюция е ясна! Политиката на Сърбия е трън в очите на ЕС и НАТО. Сега пак ще има размирици! Кому е нужен този документ,толкова години след събитията! Дявола не спи!

42

Анонимен

преди 1 месец

А ясно ми стана кой пише за копейки и *** като говорим против сорос ей коментара долу го доказва, българомохамеданите,и евентуално роми подплатени от Сорос.

41

До бако

преди 1 месец

Ако ти стиска ела в Делиормана и Кърджалийско!Не забравяй,че турците са единствените,които в цялото съществуване на ком.тоталитаризъм се вдигнаха масово с голи ръце срещу озверелите млция и войска!Много добре си спомням лицата на войничетата,гледаха ни като изплашени зайчета!Представяш ли си да имахме оръжие?!Поне една единствена ловна пушка да имахме ама много преди това ги събраха до една!Те и братушките не са в сьстояние да ви помогнат вече!Така,че по спокойно с фантазиитеДа не те чуе аскера

40

Обективен

преди 1 месец

Вероятно и нашия представител в ООН с разголен гyз насочен към US посолството е гласувал " за" резолюцията.

39

Анонимен

преди 1 месец

А за геноцида след 11 ноември у нас кога? 2 500 000 българи по-малко с решаващата помощ на западните партньори!

38

Анонимен

преди 1 месец

За геноцида след 9 септември у нас кога? 35000 българи избити, с помощта на съветската армия!

37

Анонимен

преди 1 месец

Позор за оня кремълски лакей Орбан! Пълен позор

36

Анонимен

преди 1 месец

резолюция на българския парламент за турския, гръцияки и сръбския геноцид над българи кога?

35

До Ясен

преди 1 месец

Така е, руzнаците вербуват и роми.

34

Ясен

преди 1 месец

Тук само ограничени малограмотни копейки ли пишат? Като се има предвид, че представителят им е ром от Варна, всъщност е нормално.

33

Христо Христов

преди 1 месец

Германия и Руанда - рамо до рамо, лика - прилика... две държави извършвали самите те геноцид.

32

баба мара

преди 1 месец

няма победа ако не бяха бошняците щяха да са сърбите същото сега е в украинав македония когато се намесват външни сили така е

31

Anonimen

преди 1 месец

Преди клането е имало нападение на отрядите на Насер Орич около 3 Хил сърби са избити но това удобно се премълчава. Вероятно някой от войниците участвали във избиването на мюсюлмани са имали убити роднини от тях върви ги спри да не се саморазправят

30

Първо

преди 1 месец

Не са 8000, а 800 и бог да ги прости. Второ готвят за трети път балканите за начало на голяма война. И трето, онуй чудо в Газа не беше ли по-впечатляващо?

29

Хашим Тачи

преди 1 месец

един от лидерите на косоварите е международен престъпник- търговец на наркотици и човешки органи.............той нае@@ба една американска вещица Мадлин Ол'Брайт и тя задейства процедурата за признаване на Косово за самостоятелна държава!!Затова албанците в Косово развяват американските знамена!!