8

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимени ако се опиташ да си свариш компотите с лаптопи ше ти излезне златно, а така хем си интелигенция, хем има за зимата.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Британски учЕн - Нали текстът на книгите, качен в интернет също е книга? По-горе се говори за типовете четива, които българинът предпочита. Няма значение дали книгата е от хартия или е в електронен вариант. Но да не се забравя и това, че да четеш текст на монитора е по-уморително за очите в сравнение с четенето на отпечатаното върху хартия.

6

Анонимен

преди 1 месец

Българинът най-много чете етикетите с цените по магазините. После ги сравнявма със своята заплата или пенсия и цъка с език.

5

IQ 3.14

преди 1 месец

инж. балкански чете сутрин етикета на тубата с шампоан, по технически причини. и толкоз. дали си купува книги и кво приказва на кафето са още 2 отделни теми, щото показните четци и лаладжиите дето четат библията и корана в оригинал никой не ги е отменял.

4

Британски учЕн

преди 1 месец

Книгата е отживелица, и каква е тая лъжа че 70% не са влизали в библиотека, най-голямата библиотека в света е Интернет, там може да се намери и прочете ВСИЧКО. Книгата след първото/второто прочитане става непотребна, вещ, която заема място, трупа прахоляк, за направата се изсичат дървета. В днешно време една флашка може да побере хиляди книги. Съжалявам за хората на възраст които не са в час и не знаят откъде се включва компютъра но реалността е - времената са други, книгите умират.

3

Анонимен

преди 1 месец

А как водите статистилата за пазара втора ръка, семейните библиотели и пиратството в нета? Не, че нещо, но у нас има 600-700 книги.

2

Анонимен

преди 1 месец

Az 4eta Фейса.

1

Анонимен

преди 1 месец

Защо не попитате читателите, а питате издателите ?