7

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е паркирането в центъра,да се заплаща денонощно и целогодишно от всички,а за живущите там да струва поне десет евро на ден. Няма как някой който има имот там,а най-евтиният такъв в района да е петстотин хиляди евро,да ми плаща измислени карти за по петдесет евро и да си държи ръждивият скрап там. Ако им е скъпо,да си продават имотите и в колибите на прадедите си.

6

Софийска баница

преди 1 месец

До Тони Явно гостите на столицата не знаете, но паркирането в София е практически безплатно от поне 4-5 години. Щото, ако 2 лв. за паркинг са от значение за теб, тогава няма никакъв смисъл да ползваш кола. Непосилно скъпо ти излиза.

5

Тони

преди 1 месец

Безплатното паркиране току що ме изненада приятно. Нека по-често има такива изненади!

4

Мен

преди 1 месец

Така направиха нещата в центъра, че за живущите там да няма паркоместа, а какво остава за новософиянците. Така че по добре да се занимават с лифтове, отколкото да развалят статуквото, което лошо или не, си работеше.

3

дядо яга

преди 1 месец

правилно...сега е приятно да караш по София. Като в доброто старо време...Скъпите ни управници ни подариха два дена гювеч....хм...тъй като от такива като тях това изисква някакво благородство и мисъл, по скоро причината е ,че не могат да накарат контрольорите да им работят в официален почивен ден....това е по достоверно

2

Политкоректен

преди 1 месец

Пролях сълза на умиление за Столична много голяма община!

1

колко тъжно

преди 1 месец

новософиянците отново няма да могат да се възползват от безплатното паркиране