56

Петър

преди 1 месец

Те лошите Американци им казаха 1 месец преди атентата, зашото го знаеха от *** .Защо лошите Американци като толкова много знаят не предотвратиха атетата на Ал Каида в ФАЩ ?Защото не знаят нищо буахаха.

55

емо

преди 1 месец

русофоба попов съзнателно е сгрешил наименованието на статията, с цел промиване на елементарни мозъци - разследването намира пряка връзка между атентата и военното разузнаване на украйна, за което безпределно ясно заявява бортников, чието изявление между другото се цитира в статията. и тези лъжци се наричат журналисти.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Русия ако е държава кат овиц то българия смешка ли е? Така и не разбирате колко унищожително е една славянска култура да "скача" на друга такава.

53

Анонимен

преди 1 месец

...може да се каже със сигурност, че украинското военно разузнаване е пряко замесено в това нападение... Едва ли има някой, който даде съмнява, че Украйна не е замесена.

52

Анонимен

преди 1 месец

Окрайна ще си плати за всички терористични актове, нищо няма да остане от тая квази държава

51

Анонимен

преди 1 месец

разбира се че ще обвинят и Украйна, то лукавостта на тия нямат граници. Само лъжи и изнудване може да се очаква от тях

50

Анонимен

преди 1 месец

Русия е държава като виц! Онзи ден Путин изпрати 2 хеликоптера,самолет и 50 спасители заради катастрофата, в която загина иранския президент! А в Якутия - руската столица на диамантите, въпреки катастрофалните наводнения,още чакат държавна помощ??? Бурлаците няма да заживеят нормално никога ,докато ги управлява КГБ!

49

А бе

преди 1 месец

Е,че ще признаят беше ясно! Руската политика е смес от руски народни приказки,пропаганда и шизофрения! Доскоро тяхно знаме бяха спортистката Елена Исимбаева и ММА боеца Нурмагомедов! Оказа се ,че първата е емигрирала на Канарските о-ви,Испания и си живее там,а дагестанеца е станал гражданин на Емирствата,което значи че се е отказал от руско поданство! Такива ми ти патриоти,да и завидиш на Русия...

48

Анонимен

преди 1 месец

Аз чета друго: Украинското военно разузнаване има непосредствено отношение към терористичния акт в "Крокус сити хол".

47

Шебек

преди 1 месец

Заглавието пак е объркано, типично за днешните медии...

46

Анонимен

преди 1 месец

Таджикистанците са нягали към Беларус бе, даже Лукашенко си призна. Аман от фейк нюз

45

Анонимен

преди 1 месец

До всички знаят Тези терористи са бягали към Украйна, а сградата е собственост на евреи; а жената на нападнатия словашкия премиер е украинка. Този цирей Украйна не се ли озапти, много неприятности ще имат държавите!

44

всичкото зло еотКиев

преди 1 месец

толкова тона помия, лъжи и изфабрикувани факти по адрес на Украйна ... москалите вече нямат здраво работеща жичка в главите си, всяко зло срещу Русия им се привижда, че идва от Киев .. напълно са си загубили ума, но сами са си виновни, фабриката за лъжи, параноята и ирационалното мислене рано или късно удря обратно, и те вече не знаят на какво да вярват, смешници

43

всички знаят

преди 1 месец

руския-московски клон на ИДИЛ който се казва *** е под ръководството на световния терорист- Путин .

42

стига бе

преди 1 месец

Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната (ГУР МО) на Украйна има пряко отношение към терористичната атака в "Крокус сити хол". Това заяви директорът на Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия Александър Бортников. Не знам как сте в четене с разбиране, но заглавието е подвеждащо.

41

Крим не е руски

преди 1 месец

всички знаем че най-големите терористи са руснаците- свалят пътнически самолети, убиват жени и деца , унищожават болници, детски площадки, жилищни сгради, язовири, хранителни и енергийни запаси. Руско- Московския клон на Идил се казва:***!- седалище -адрес ЩАБА НА МИДИЛ В РУСИЯ Хорошевское шоссе, 76б, рядом со штаб-квартирой ГРУ в Москве.

40

Анонимен

преди 1 месец

Нема никво значение, че както винаги колхозниците лъгаха и лъжат като разпрани, важното е кАпейките да им вярват. И така алкохолиците вече успяват да лъжат трето поколение кАпейки и те се радват и чакат да дойдел бащицата им и да им оправил живота хахаха

39

Крим не е руски

преди 1 месец

адрес ЩАБА НА ИДИЛ В РУСИЯ Хорошевское шоссе, 76б, рядом со штаб-квартирой ГРУ в Москве.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ислямска държава стои зад атентата, еди кой си клон, еди кой си адрес и тн. ама... и УКРАЙНА седи зад атената - ахахахаха

37

Дарк

преди 1 месец

Атентаторите рядко биват предварително разкривани В САЩ да им направи впечатление, че атентаторите от 11 септември 2001 са се обучавали в САЩ да пилотират самолети за стотици пътници без да вземат уроци по излитане и кацане?Ето това може да се нарече фрапантен пропуск,за пояснение на тези по-долу дето пишат,че Русия станала за смях.От бившите републики търсят прехрана в нея и е ясно какви са,за да се хванат на такива неща за по под десет хиляди лева.Във всеки случай джихадистите не искат пари.