155

Ицко

преди 2 седмици

Тоя грозник, още ли го храни Сорос ?!

154

ДЕПМ

преди 3 седмици

Скрий се, ако обичаш , защото яловите ти коментари са само проруски, а в същото време си живееш удобно къде ? Америкааа ... лицемеееер

153

Вишну

преди 3 седмици

Уважаеми господине, ще те призная за добър ако осигуриш на всеки един от 6 465 000 - те жители на България по едно куфарче , тип дипломатическо , пълно със по 1 000 000 евро или швейцарски франкове. Безвъзмездно. Без условия. В противен случай си като онези , които вкупом станаха непотребни , те си знаят кои са.

152

Гошо

преди 3 седмици

Кръстев, кой харесва употребена тоалетна хартия?

151

Да бе пич

преди 4 седмици

Само вие сте демокрация и никой друг ,и Зелената сделка и 36 милиарда за пфайзер са най големите ви успехи, само дето простите не го разбирали, абе вие отдавна сте скъсали с действителността.

150

Костя

преди 4 седмици

Белязан рептил

149

Бай Х-й

преди 4 седмици

Не знам,май всички са купени от НПО та,хората са недоволни защото обедняват за сметка на депутатите и евродепутатите,защо не коментирате защо в САЩ,няяма борса за ГАЗ И ТОК,защото е доказана спекула борса за монополите

148

Анонимен

преди 4 седмици

Толкова добри, че предадохме и християнските ценности на дедите си.

147

Анонимен

преди 4 седмици

Ванката Кръстев така и не разбра, че никога не е бил нито добър, нито харесван....😂

146

Shrek

преди 4 седмици

Кривата муцуна отдавна се е самоопределил, като ***! Отдавна папа парички на яслата на Сорос, тоя тъмночервен наследник на лапачи от народното имане! Не му вярвайте на нито една дума!

145

Анонимен

преди 4 седмици

Най-логичният изход е изпускане на енергия т.е.термоядрен разпад или не по-добрият вариант-гражданска война. Украйна е само демо-версията, следва Израел, следват всички други.

144

Анонимен

преди 4 седмици

Вариант 3. за Европа е Америка, ( както се пее от Рамщайн всички живеем в Америка), но енергията в етнически аспект на Америка клони към цветно общество т.е.САЩ също трябва да се трансформират на по-ниско социално ниво. Според 2 закон на термодинамиката трябва да се внесе или изпусне енергия в системата за да се достигне до ново равновесие.

143

Анонимен

преди 4 седмици

Европа е в състояние на ентропия според 2 закон на термодинамиката. Европа е слаба и не може да постигне равновесие на това енергийно ниво(разбирайте всеки аспект) на това общество. Европейското общество трябва да намери равновесие на по-ниско социално ниво. Вариантите са 2: 1. Евразия,2. Халифат.

142

Анонимен

преди 4 седмици

Господ винаги бележи слугите на Дявола, а ние странно защо не се вслушваме в народната мъдрост: Пази се от белязани!

141

88х88

преди 4 седмици

Заради такива " мислите" като лицето написало статията Европа е превзета от малцинства, LGBTQ+ движения и незаконни мигранти мъже ! Всички проблеми в Европа са следствие на неолибералните политика налагани от такива като Кръстев ! Зелената сделка е просто един данък въздух върху населението на Европа. От нея печелят спонсорите на НПО-та даващи пари на такива като Кръстев и Весела Чернева !

140

Ром'с

преди 4 седмици

Тя вече е на път към гилотината пусната от Вашингтон,но народа и експертите мислят ,че ще се самоубие и таз версия има живот.ЕС избирайки скъпият газ на САЩ и техните компании по света ,то Тя води до разрушаване на ЕС+подмагането на Украйна и верятността да се намесят по някакьв начин във войната...то ще доведе точно до самоубийство на гюлетината .В Белият дом има конфликт между Блинке и Салливън ..засега Джото е на страната на "мира" на Съливан ..

139

Анонимен

преди 4 седмици

Жалко как ЕС излъга българите..

138

Анонимен

преди 1 месец

белязан антихрист

137

Анонимен

преди 1 месец

А защо е толкова грозен освен, че е лъжец и не обича истината ?

136

тя

преди 1 месец

Урсула предаде Европа ,работи за Украйна и САЩ слещу еврапейските народи !