210

Анонимен

преди 4 седмици

Ако не можем да мечтаем за бъдещето си, то със сигурност ще ни изненада

209

Анонимен

преди 4 седмици

ИИ може да изпълнява единствено инструкции с които разполага. В момента в който се случи нещо непредвидено става фал. За да има достатъчно инструкции трябва да има достъп до отдалечен сървър а това е голям проблем за компаниите. Хаби се много ток защото ако се ползва от много места ще изисква и много поддръжка. Така че няма как да замени хората.

208

Иван

преди 4 седмици

Искам да видя как ИИ ще строи сгради, пътища, копае тунели и т.н.

207

българина

преди 4 седмици

важното е да се самоунищожим

206

Канибал

преди 4 седмици

Компютър няма да замени човек, не е същото.

205

...

преди 4 седмици

Ще се получи "залиняване" на човечеството....ако това се случи...

204

Анонимен

преди 4 седмици

Голям кеф ще е ИИ да поправя по-бързо авариите по ВиК мрежата, че не се търпи. Ама надали... Пилешкият мозък на Мъск не може да вижда тези неща.

203

Анонимен

преди 4 седмици

Интересно, откъде ще дойде този "универсален висок доход", ако не работите, и всичко край "много умните", ще се върши от роботи и ИИ, а точно "умните" ще работят ако нещо ги кефи, или пък ще експериментират с нещо за кеф. Определено "умните" в момента ползват ИИ, не работят, а както пише в коментар 202 т.1 трупат "универсален висок доход" от продажби на долнопробни автоматизации, "развиват" информационни технологии в областта на дезинформацията, пробват се в политиката.

202

Анонимен

преди 4 седмици

ИИ няма алтернатива. Колкото и хитрия бай *** да го увърта, ИИ ще се наложи навсякъде.

201

Анонимен

преди 4 седмици

Който разбира малко от ИИ знае, че съвремената технология е на базата на статистически индуктивен анализ на голямо количество данни и изобщо неможе да се справя с дедуктивни задачи. Затова е и глуха улица. Колкото по-широко се използва, толкова повече лъсват недостатъците му. Лошото е че 1) алчни корпорации заменят човешките услуги с долнопробна автоматизация 2) повечето хора работят неща за които и естествен ителект не трябва и с по-примитивна автоматизация от ИИ могат да се заменят.

200

Анонимен

преди 4 седмици

Като ви се запуши канализацията,или през зимата снега затрупа пътищата и накъда далекопроводите...чакайте ИИ(тст Михаля)

199

тоти

преди 1 месец

Много е добре,но не се е..е и няма да забременее със сигурност..........

198

до 197

преди 1 месец

Не смяташ ли, че вече е настъпила отдавана и без ИИ?

197

До 179 Хммм

преди 1 месец

Ти не си този, който трябва да съди кой е добър и кой е лош , кой ще живее и кой ще умре.

196

Анонимен

преди 1 месец

Роботите и ИИ нямат душа и ще настъпи духовна деградация на човечеството

195

Балон Хлоп Дъск

преди 1 месец

На кривата ракета космоса и е крив... Толкова за визионерството с ИИ и гръмките прогнози за бъдещето на човечеството.

194

Анонимен

преди 1 месец

споко, българите няма да усетят нищо от проблемите на ИИ. Тук сме в друго измерение.

193

Анонимен

преди 1 месец

Живота върви и не спира. Колко и да се пънете,протестирате,опонирате,ондулирате и пасмантирате той си върви..И няма да спре!

192

Професора

преди 1 месец

Тоя и той взе да се изживява сякаш светът зависи от него.Между другото той е най-големият инициатор в света за внедряването на ИИ.А с това демонстриране от негова страна на всесилност,взе да ми пада много в очите този човек.Той изгря на хоризонта като новатор и надежда за света,но вече се очертава като един от главните виновници на крахът на човешката цивилизация.Оправи хората на Земята,сега тръгнал да оправя и Марс.Добре че му падат ракетите,иначе и Марс да е ,,оправил" до сега.

191

Анонимен

преди 1 месец

Как мислите? Ако изобретят Красив Мъжки Изкуствен Интелект със златни обици на ушите и с Мъжки КурДоКолянко Вибратор, Заплождащ с Изкуствена ДНК, кого ще избират младите моми, пушещи Интелигентни Електронни Цигари, за мъж - нормалните мъже или Изкуствения Мъжки Интелигентен Вибратор, който ще работи за нея безплатно и ще и плаща за оплождане?