182

taschunka wituf

преди 3 седмици

Така ли ще съсипеш от глад мечка

181

Анонимен

преди 3 седмици

Фашистка Украйна се нуждае от необходимостта, дребния клоун да вдигне бялото знаме пред руските части,за да се спре убиването на млади хора от двете страни.

180

Iii

преди 4 седмици

Тази статия е написана сякаш някой на запад мисли за доброто на Украйна. Сладко бонбонче за украинските будали. Всъщност Украйна е стръв в капана за лов на мечки. Дори и да уловят мечката стръвта вече ще бъде издадена. А печалбата е за ловеца.

179

Боби

преди 1 месец

Добро утро, спите ли? Санкциите само блокират икономиката на целия ЕС. Действат като ембарго.

178

УКРИ ВЪРНЕТЕ ДОНБАС

преди 1 месец

И КРИМ НА РУСИЯ И ДА СЕ СВЪРШВА С ТАЯ ВОЙНА

177

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски, капитулирай! Не наливай още масло в огъня! Руснаците си искат тяхното, което им беше взето, не искат чуждото, дайте им го, ти нямаш шанс, той държи три играчки в ръцете си, които не е използвал, не го провокирайте да ги използва!

176

Анонимен

преди 1 месец

До тотиЧе те "посткомунистическите" държави, не са ви канили, вие се настанихте в тях с НАТОто си. И между другото, БКП(комунистическа партия) сме имали, но комунизъм не сме имали изобщо, а имахме социализъм и републики! Виж имената на социалистическите държави, всички са републики, като започнеш от Народна република(!) България, Германска демократическа република(!), Чехословашка социалистическа република(!) ит.н. Някои хора от запад, назобани с пропаганда, имат много грешна представа за соца

175

Бако

преди 1 месец

Синът ми стана днес на 18,мисля ,че вече е достатъчно голям ,утре го изпращам да да умре за братска Украйна и евроатлантическите ценности

174

Анонимен

преди 1 месец

На Зеленски целта е, да си отърве кожата , да спаси откраднатото от Украйна и да му остане парче украинска земя, за да не се налага да емигрира и евентуално да го убият някъде, това е целта му, но това не е цел на украинците и да плащат с кръвта си за лудостта и нацизма на това престъпно управление!

173

Анонимен

преди 1 месец

Кървавия клоун Зеленски е масов убиец и е опасен за цяла Европа престъпник, трябва да се маха! И при това не е украинец, защо украинци не управляват Украйна , а чужденци и чужди марионетки я управляват? Защото ако са украинци, ще изхвърлят това корумпирано правителство, олигарси и Киевската хунта, ако трябва и с военен преврат!

172

корупцията убива

преди 1 месец

Какво имахме през соца - високо образовани, работливи хора, развита култура, силна промишленост, селско стопанство, машиностроене, роботизация, химическа промишленост, строяхме си сами даже пристанищата, корабите, автобусите, мотокари и други возила, сами си произвеждахме почти всичко и го продавахме в цял свят, а заплатите стигаха, за да се живее нормално, без лишения. А какво видяхме след това - насилие, бандитизъм, бедност, наркотици, безработица, вкарване в дългове на държавите ни и т.н.

171

тоти

преди 1 месец

Видя се че пос комунистическите държави не саразбрали че никой на ЗАпад не ги иска и са храна за лешоядите!!!

170

Щирлиц

преди 1 месец

Лекарството е предписано,търпение Зеленелски.

169

Анонимен

преди 1 месец

Абе на чужд гръб и 100 тояги са малко! Заради интересите на щатите измряха хиляди млади хора, а отгоре на всичко не разрешават на украинците да капитулират. Щял да превземе цяла Европа! Дрън-дрън ярина. Вие ги нагазихте от всякъде, правите преврати и революции, и искате руснака да си трае. Ами не... Все едно вас да ви нагазят римляни от Фалкутето и вие да си траете, а? Интереса клати феса, а американския интерес клати Европа.

168

Минуващ

преди 1 месец

Зеленски не е нужно да умира, може да бъде сменен по всяко време за разлика от бункерния плъx. Проблемът за руснаците е, че целият украински народ не иска да има нищо общо с руския свят вече. Следващият им президент ще е още по-надъхан да изгони агресорите и да вдигне 6 метрови дувари на източната граница.

167

Анонимен

преди 1 месец

русия ще се разпростира само в това което е руско блатата около москва

166

Анонимен

преди 1 месец

има и това е капитулация на русия придружено с бесене на путин

165

Хиро Хамада До

преди 1 месец

Закъснял свят: Кажете ***- как ще се случат нещата? Ех, бедни украинофили толкова сте прости и наивни, няма да стане това, което искате. Войната ще свърши, когато Зеленски умре! Това е!

164

Ха ха ха

преди 1 месец

Има кратък път и това е капитулацията на украйна и доброволното и присъединяване към РФ.

163

someone

преди 1 месец

Само тогава руското ръководство ще може да седне на масата за конструктивни преговори - и да приеме независимостта на Украйна в дългосрочен план.Никога няма да стане това, нацистка Украйна е заплаха за Русия, а пък в НАТО абсолютна, с шантаж и заплахи никога няма да седна Москва да подпише подобен пасквил, това е и голямата илюзия на Запада.