15

Пропов

преди 1 месец

Аман от велосипедалисти! Врат се и изскачат като джедай от всякъде. Най нахални и най опасни! Искат да карат по улуците пък нямат нито регистрация, нито хабер за правилата и кое как се прави. Безотговорни нагли самоубиийци са , ама повличат и шофьорите със себе си като стане нещо. Цялото семейство имаме колелета, ама то се излиза сред природата., В цетъра на града няма място, опасно е и е изнервящо. Там трябва да се ходи само пеш и да има няколко огромни(но скъпи) паркинги за колите.

14

Striker

преди 1 месец

Като цяло подкрепям идеята, но не и въвеждането. Това не става на парче. Иначе в центъра на града няма място за коли. Това е място за пешеходци и колела. А в кварталите също е ад, за което са виновни всички кметове в последните 30-40 години.

13

Иван

преди 1 месец

Когато четем репортажите на Dnes.bg не трябва да забравяме , че няма бивши комунисти !

12

Анонимен

преди 1 месец

Каде в центара чуйек може да си паркирва кемпера? Хубво и да има ток и вода наблизо да си зимами, около ЦУМ и Света Неделя е що годе добре, ама много навлеци, тряба висока ограда.

11

Анонимен

преди 1 месец

И кой го превърна в такъв? Тиквата и Фандъкова.

10

Денисс

преди 1 месец

Когато се съгласува проект за промяна на организация на движението или инфраструктурата и каквито и да било ремонтни дейности всяка служба си слага печата и се вписва на ръка-Наименование на ведомств;трите имена,ъжност и подпис на съгласуваност!ТФЧКА!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно, всички улици в провинцията са същите. Пример, в Пловдив Старият град е пълно с паркирали коли а само до преди години нямаше и една. Честита промяна, сега всичко може, положението е трагедия.

8

Анонимен

преди 1 месец

Всички лъжат защото знаят че няма последици!Банкя ООД повлече крак преди 15 години и всички като видяха че няма правда започнаха да лъжат кой колкото може повече.После пак ми обяснявайте колко лош бил соца. Само дето тогава и през ум не можеше да ти мине ДС лъжеш така безобразно. Ама нямало банани и долари. Е и???!?

7

Анонимен

преди 1 месец

очакваме скоро да забранят пешеходците заедно с велосипедистите, пречат на местните да се приберат и да си паркират пред входа

6

Анонимен

преди 1 месец

гербаджийска столица... няма оправия

5

Анонимен

преди 1 месец

целия център е превърнат в платен паркинг

4

Анонимен

преди 1 месец

Прав е.

3

вожда на ЛГБТ:

преди 1 месец

Ние за това преместихме нашето сборище на площад "Княз Алексадър 1"...гей парада ще се проведе на този площад със съдействието и прякото участие на кмета на София-Васко Ушето и мис Бони..."Витошка" и "Патриарха" вече са отживелица...

2

Върл Левскар

преди 1 месец

Разкарайте некадърната групичка от ...... !Хайде ИТН !

1

Гaля

преди 1 месец

Kвoт cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...