25

До г-н Терзиев

преди 1 месец

Уважаеми г-н Кмет на СО, ние като граждани гласували за Вас отправяме молба, която се състои в това да въведете контрол и срокове в повереното Ви Направление по архитектура и градоустройство! Поинтересувайте се какво се случва с проектите за регулация и др. там! Обърнете внимание, че там няма срокове и има преписки, които стоят с години без никакво движение! Това е гавра със столичани, които Ви гласувахме доверие!

24

Така е

преди 1 месец

Тези в Направление Архитектура и Градоустройство са за уволняване до един! Това е най - корумпираното място в Столична община! Бавят проекти по 4 - 5 години и нагоре! КОРУМПИРАНИ до безобразие! Не им ли дадеш пари проекта ти стои на трупчета! Очевидно, че и НОВИЯ КМЕТ няма желание за промяна, щом назначава тамошни за началници на отдели, вместо да ги уволни!

23

До кмета

преди 1 месец

Г-н Кмет! Ние като граждани отправяме молба към Вас, оправете си нещата в НАГ!!! Недопустимо е хора да чакат с години за регулация и др. Вашите архитекти, които работят там мотаят преписките без причина! От половин година се оправдават с Вас, че сте уволнил служителите в отдел Озеленяван и нямало кой да ги съгласува. Там цари абсолютен абсурд и безхаберие!

22

Бако

преди 1 месец

По евтин пиар не съм виждал.Хубаво си даваш заплата,похвално,но нужно ли да се хвалиш с това?

21

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

галка е израснала с васка. Чудно за какво са и проблеми , като цял живот е била Принцеса. За какво работи , милата.

20

Ели

преди 1 месец

Дарява заплатата си човекът. На него пари не му трябват, нали кара колело. Не му е нужно да плаща разходи по автомобил. Ха ха!

19

Йо

преди 1 месец

Терзиев да вземе да дари и поста си! Как можахте да го изберете този колоездач?!

18

дедо Ташунко

преди 1 месец

Господин кмет Терзиев, дори Княжево няма канализация. Същата е вкарана в септични ями, а оттам отива по естествен път във Владайската река. Канализация има на част от центъра, останалата част на квартала е пълна лайнаризация. А това, че подарявате заплатата си на нуждаещи се, Ви прави чест.

17

Анонимен

преди 1 месец

Bярно е, че HR взима повече от инженер. И това е навсякъде. Просто вече живеем в онези времена "Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила!"

16

Анонимен

преди 1 месец

Евала, че я дарява, но всички други си вземат незаслужено големите заплати. Идете в НАП, НЕК и вижте назначените през последните 2 г. с какви заплати се назначават и колко хиляди е разликата между стари и нови. Как може човешки ресурси да вземат повече от инженер или хората отговарящи за здравето. Прекали се с всичко.

15

А следващата-

преди 1 месец

Тази на пострадали от наводнения, следващите - на жертви от безумната и престъпна реорганизация на транспорта по Патриарха.

14

5 милиона кампания

преди 1 месец

Кампанията му за 5 милиона лева кой я плати? Тия пари да беше дарил тозо мушморок

13

404

преди 1 месец

Не заплатата а оставката си дари ,че сте некадърното управление всеки божи ден ни вади очите !!

12

Софиянци към кмета

преди 1 месец

Не ти искаме мижавата заплата...искаме си ЛИФТОВЕТЕ !!!!

11

Слава за Терзиев

преди 1 месец

А гербавия Фандък колко заплати дари за 12 години??? Нито една!!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Да дари кеша от чувалите, повече полза ще има!

9

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Софиянци случиха на кадърен кмет!

8

Гадорян Грузивиков

преди 1 месец

Тоя комунист да вземе да си дарява комисионните,а не заплатата от 10 бона! Само от новата маркировка в центъра с подписа си е ,,усвоил" над 100 000 лева и то законно! Такива са за раз стреля,а не да ми ги давате за пример!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Закрил си е фирмите или ги е прехвърлил законът го задължава. Дарява заплатата си. И от какво се издържа? Ще кара 4г на спестявания ли? Айде моля ви се, това няма да стане. Очевидно някои му плащат по друг начин

6

Анонимен

преди 1 месец

Абе никой не иска да си даряваш заплатата, бе, стига с тия простотии вече. Нали Фандъкова беше виновна - водите ли дела срещу нея, съдите ли я??? Защо не съдите фирмите, правили ремонтите и строежите ако не са спазили нормите!? Защо не промените нещо, за да няма наводнения? Мис Бони не тича да снима потоците. Единствено ми харесва, че се опитваш да намалиш колите в столицата, което е похвално. Стига с тия популистки дарения, хващай сериозните теми и натискай мъжки, не се крий от хората!