95

Анонимен

преди 1 месец

дали знаят, че банките вече са обучени и подготвени от януари2025

94

Анонимен

преди 1 месец

Българите отдавна са престанали да се тревожат за каквото и да било.

93

Тери

преди 1 месец

Нормал е те булгурите 99% са топдебили,единият процент който се тревожеше отдавна е навън!

92

бизнесмен

преди 1 месец

По-големи заплати ще вземате, само ако паднете на колене пред шефа си, тоест работодателя и с горещи сълзи се помолите за малко по-голяма заплата. Само с молби и много сълзи може да постигнете нещо!

91

Анонимен

преди 1 месец

До Гражданин на светаТоалетната хартия и бананите ти са в един логически ред. Връзката им е дупарата ти.

90

Евроши3ометър

преди 1 месец

Попитахме 100 човека на женския пазар... Айде у лево!

89

Анонимен

преди 1 месец

Защо не кажете, че направо 99% са доволни, тоест всички сме щастливи и летим в облаците :)))

88

12.08.1974

преди 1 месец

Когато през август 1974 година съветски бойни кораби с тържествено осветление и илюминации хвърлиха котва във варненския залив във връзка с 12-и август, денят на българския военоморски флот, това беше историческо събитие. Дотогава не бяхме виждали руски военни в бегето. След седмица си заминаха, а на самият 12-и август беше много тържествено в морската градина. Фоерверките бяха страхотни!

87

НЕ ЗНАЯТ ГРАМАТИКАТА

преди 1 месец

РАЗНИ ЕЛКИ И НЕЛИТА > " 56 % ОТ БЪЛГАРИ-ТЕ >>> " > слага се зад-поставен опред. член драги кокошки

86

ПроСоТо

преди 1 месец

нищо не помниш !!!!...Просто си измисляш ...Или четеш какво са ти подали ?..-Виж какво,"авер",:-АЗ съм СЛУЖИЛ в БНА,КЛЕЛ СЪМ СЕ ПОД БЪЛГАРСКОТО знаме да пазя и защитавам Родината си с цената на живота ми !Естествено,че имаше офицери,завършили школи в Москва...Но имаше и наследници на ЦАРСКИ офицери,каквито родът ми помни..Границата се пазеше ДВУПОСОЧНО,верно е!..Но тези,които искаха да избягат намираха други начини..А ползата от пазенето беше,че НЕ допуснахме НАВЛЕЦИ да нахлуят в Бг..

85

Помнещ

преди 1 месец

До ПроСоТо Как да нямаше окупационни войски - даже си имаха име - БНА - Българска народна армия. Тя отгоре до долу беше офицери които "специализираха" в Москва. А нейните войници пазеха границите .... да не би някой БЪЛГАРИН да ИЗБЯГА (не да влезе в България) от България. И стреляха на месо, впрочем.

84

БелМангал

преди 1 месец

Усмърдело на цигой нери гето. В което им е добре само на тия които обраха държавата и народа!

83

Мразя България

преди 1 месец

Най ска па на та държава на света!

82

ПроСоТо

преди 1 месец

мда,и аз това щях да го попитам...Милия той /тя/ !...М/у другото,авер,кенефпапир имаше и "при Живков" в изобилие!...Имаше един "КМХ" -"Комбинат за малограмажна хартия" в Белово,който си работеше "на 6" ..А "руска окупация" просто НЯМАШЕ !!!!...Единствено в Бг НЯМАШЕ окупационни войски на СССР !!!...А банани?...О, ИМАШЕ банани и тогава !...В гааа щите та баща ти и чичо ти..

81

до 78

преди 1 месец

Стани "самонает" и си плащай по 10 000 щом смяташ, че ги заслужаваш. Аз на човек, който е недоволен от заплатата си и въпреки това стои на тази работа, без някой да го кара на сила, не бих му плащал и стотинка. По-скоро бих му сложил 10лв. ВХОД за работното място.

80

Анонимен

преди 1 месец

До Гражданин на света.. Аве , ти на Факултето , света ли викаш ?

79

Анонимен

преди 1 месец

Тук ми е втора работа!

78

Анонимен

преди 1 месец

Като знам колко са доволни българите и не само те, надали ще дойдат непалците да ви слугуват :))) Да ви имам и агенциите :) Кисненето в барчетата не значи, че си голема работа, значи че си безработен :)))

77

Пи444ки мр1сниии

преди 1 месец

76 Не на мен ми плащат толкова питам как се спестяват пари за почивка в чужбина с такава заплата питам ши б аните депутати ченгета и мутри и комунистите които обраха държавата!

76

Евроатлантик

преди 1 месец

С 3 бона пенсия и куп пари в банката ... остава и да се притеснявам... Единствено здравето ми е важно...