52

Анонимен

преди 3 седмици

С идването на Кирил Петков и Асен Василев в политиката, се появи езикът на омразата, и простащинатв българската политика.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Първо бих обърнал вниманието към журналистите, чийто език и степен на грамотност е плачевен и обиден!

50

...ЩОМ...

преди 3 седмици

..ИЦО ХАЗАРТА И ТОШКО АФРИКАНСКИ МОГАТ ДА БЪДАТ "ПОЛИТИЦИ" ...ЗНАЧИ И *** ОТ ЛИЛЯЧЕ ИЛИ КРИВА БАРА , МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ......КВО МУ ПРЕЧИ??!

49

СМЕХ...

преди 3 седмици

А, ВИЕ КАКЪВ ТОЧНО ЕЗИК ОЧАКВАТЕ ОТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И ХОРА БЕЗ ОСОБЕННО ОБРАЗОВАНИЕ , ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА С ПАРИ И ПРОТЕКЦИИ..??!ЗА ПОЛИТИЦИТИ СЕ ИСКА "ЦЕНЗ" И "ПОЛИТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА"----А, У НАС СЕЛСКИ И НАРОДНЯШКИ ПРОИЗХОД И КРЪЧМАРСКО ВЪЗПИТАНИЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА---/...ИЛИ КАКТО КАЗВА ЛЕНИН ----"..И ЕДНА ГОТВАЧКА МОЖЕ ДА ПРАВИ СВЕТОВНА ПОЛИТИКА".../

48

Vs

преди 3 седмици

Кои политици! То в България няма такива! Има само далавераджии, лъжци и измамници!

47

ДЪРТ МЕРАКЛИЯ

преди 4 седмици

САМО ДА ми ПАДНЕ ...

46

Анонимен

преди 4 седмици

До Оххх, Наде! Ни можи...не виждаш ли, че е заета, има пръстен на оня пръст.

45

Оххх, Наде!

преди 4 седмици

Искам да сравня моя език с този на професор Сталянова. В близка среща да ги сравня и ги анализираме заедно. Сравнителен анализ на езици - моят и на Надето Сталянова.

44

Toni Ivanov

преди 4 седмици

Езикът на политиците ни ли? Че ние отдавна нямаме политици,а гамени. Политик е човек,който в предизборната си кампания говори,той какви политики ще проведе,ако дойде на власт за благото на целия български народ. Този който плюе по опонента си,за да покаже уж колко той е по-добър от него не е политик,а хулиган.

43

Абе

преди 1 месец

Сталянке Ами ИВАН ПИЛЕТО ГРАДУС.. КОЙТО Е ПОДАРЯВАЛ ЗЛАТО НА БУЦИ И ДРУГИ ПАЧКИ ..МАТА ХАРИ .. Хората забравят.. всичко за три дни....

42

няма нуждаот чуждици

преди 1 месец

А тази Н.С. използва много чуждици. Май така разбира тя обогатяването на езика.

41

Ангелина

преди 1 месец

По- голямата част от "политиците" говорят и действат по същия безскрупулно- брутален и агресивен начин ,като техните "избиратели" ,които са им себеподобни. Те не случайно ги " избират " ,за да ги представляват в НС. Ако не бяха корпоративните зависимости - ГЕРБ/ДПС и компания без оглед на "цвят" отдавна нямаше да съществуват. Тях ги има ,чрез "армиите им за убийства" обвързани в зависимости и интереси в схеми и далавери ,заради които са готови дори да убиват. "Не народ ,а ***" е казал поета !

40

CCCCCC....

преди 1 месец

MAMA...aaaa!!!!

39

Ти да видиш..

преди 1 месец

Това момиченце на снимката ли е проф.Надежда Сталянава ? Ако е така , браво.

38

Пенсионер

преди 1 месец

А езика на журналистите да не би да е по добър ? Вместо да се придържат към книжовния български език , те го опорочават и демонстрират отчайваща неграмотност.Най ме дразни обръщане на словореда и вулгарни думи.

37

Милиардер

преди 1 месец

Те не са мои политици, а на мисирките и мисирините им на медиите. Така ги определи и нарече мутрата от Герб. Честита еврозана на гуверньора им на тези от БНБ, както и на рабтощети в тази несъществена за мен институция. Бюджетна при това. Както и останалите с бюджети.

36

Журналист

преди 1 месец

Те, политицине ви, за това и не могат да говморят. Липсват имне само тези неща. Липсват им пари и избиратели. Честити ицборш во со;шжлжцшти ш ржбштжлжцшти шм. Сакто и но тизш жт |БНБ, които ми обясняваха че не разбирам нищо. От тогава изминаха около 10 г., а станвах от хилядер, милионер. К/ато пак ми обяснят, че не ги разбирам, ще сдтана милиАрдер. Честита 2024 на Митьовците. Те си имат именни дни, за разлика от мен. Другата разлика е, че те си нямат пари. Дори запрати си нямат. Служебните им.

35

Българин

преди 1 месец

Политицине ни са все пияни. Дори и без да са м сръчми. То, такива и си няма, а те искатн вякои да им плащатн сметките. За тяхно сведение или информация, будалитне в страната ни свършиха отдавна. Дори и субсизиите на партиите им свършиха. Да си искат от членовете и членките си. Така ги объркаха закиноте, че дори и Годпод Бода да следза на земята българска, вяма как да я оправи. А пък, тя си ни е наша, а не на политиците ни.

34

до 30

преди 1 месец

До Анонименкакаъвто народа такива му и управниците !

33

IQ 3.14

преди 1 месец

на колко години и от кой техникум трябва да си, 2024 да ползваш в речника си "луфт"