24

Анонимен

преди 1 месец

всички безработни ли станаха инфлуенсъри :)))

23

Да,бе,да

преди 1 месец

Кой луд няма да напусне?Това видео е старо...От една година...И не на последно място,това е макдоналдс...кой луд няма да напусне макдоналдс за $100.000.Това са безумно много пари и то в брой,като се има в предвид,че тука %98 нямат над $500 в сметката и живеят от заплата на заплата.

22

Бай Урко

преди 1 месец

И днес дойде при мене един и ми дава 10 000 000 ако веднага се откажа от таксито, е няма как да си оставя 13 год ръждясала Дачия Логан Комби! !!

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17. Брадчед, земи се в ръце и започни да говориш на български език, че си много зле.

20

Аман

преди 1 месец

Аман от тинтири минтири! Кажете го кой е инфлуенсъра! Да дойде да пробва моята колегиалност! :))

19

Иван

преди 1 месец

В Глово за 2 часа на ден взимаш 100 лева само от бакшиши. Имам един познат на 8 часа, 400 лева дневно от бакшиши и още 1200 чисто на месец заплата. 22 работни дни прави на месец и доволно прибира 10 хиляди лева чисто. Жена му е сервитьорка в ресторант и под 5 хиляди лева на месец чист доход никого не е падала. За София се водят хай ърнари с 200 хиляди лева чист годишен доход. Имат 4 апартамента, нямат средно образование.

18

Пфф

преди 1 месец

Ако е в Сан Франциско, Сан Диего или Ню Йорк, най-вероятно печели доста над 100 хиляди долара годишно, така че това не е голяма сума, за да напусне работа. В САЩ бакшишите са задължителни, като има места където почват от 15% минимум. Дават ти таблетчето и избираш 15%, 25% или 50% бакшиш.

17

Анонимен

преди 1 месец

Любопитно ми е, колко бакшиш е оставил "тубъра" дето вади пари с видеото.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ъъъ, у нас в ИТ сектора съкратихме колега, че започна да абюзва, работейки Б2б И фрийланс на 4 места и го хванахме. 220к лв. обезщетение за човек на 30. Тука ми говорят за 100к долара.?! При бачкотещите бачкери 100к долара са си пари, де.

15

Анонимен

преди 1 месец

Изкуккали бабишйерници и дедки мятат парите. И не е важно дали и как гласуваш, важно е кой е наврял флашката с изборния "резултат" в мадуровите машинки в деня за ИИ размисъл. И всите гласуващи на майчин език десетки хиляди чисти българи екскурзианти трето поколение да избират прасеевски и дпсеевски

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12. Верващите мятат пари през балкона и ходят на "избори". Даже се връзват от писма как нкой ще им даде няколко милиона само трябва да изпратят пари за "превода".

13

Анонимен

преди 1 месец

Само една забележка - Dana White на български е Дейна Уайт, а не Дана.

12

3ахитрял

преди 1 месец

Тия постановки ги има от една камара време, вече никой не ги брои за значими:https://youtube/watch?v=DuQbOQwVaNE

11

Анонимен

преди 1 месец

Продължение: в 5:25 ч сутринта белчо отишъл до фитнеса да потренира 10 минути. След което получава платен аксес до душче, тоалет и бегом в 6 ч. Сутринта на сандвичената тръстика - първа работа за деня. Добре дошли в реалния живот. И приказките за дядо коледа с чувала- подарък от 100 хилки, ги оставете на вЕрващите нас са ни лъгали достатъчно да прозираме истината

10

Анонимен

преди 1 месец

Идеята е да има сълзи, радостно изумление, благородство и докато се осъзнаеш, избършеш сълзите и успокоиш дишането, асоциалките пак са те преметнали.

9

Анонимен

преди 1 месец

Аз мога да направя клип как предлагам 100 милиона, но не ми се занимава. Който иска има голямо поле за действие.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5. То няма имена няма нищо вероятно с цел реклама та и ние да драскаме по телефоните да намерим клипа и да зяпаме, тоест да им направим още парички.

7

Анонимен

преди 1 месец

5 e прав, всичко е фейк в инстаграм и е само с мания за гледания и лайкове.

6

Анонимен

преди 1 месец

Белчо отказал кинтите с довода, че иска да работи за 10 долара на час с бакшишите на 3 работи и по 18 часа на ден, докато падне на браздата и дарят тялото му на науката. Колко умилително! Направо да се разплаче човек. А като му свършило третото работно време в 24 часа Белчо отишъл да подремне в колата си на паркинга, в 5:15 сутринта будилникът му го събудил и той си направил кана кафе в импровизираната полева кухня- палатка

5

Анонимен

преди 1 месец

Пак некви фейкове. Предварително са се разбрали да направят подобен клип за да го врътнат и направят парички от гледаемост и реклами, а после да си ги делнат. После пък се появава някой друг инфлиенцър да даде 15 хилки. Що? Ми гледаемост, реклами, а раята свайпва тилифоня и се радва. Фейк до фейка. Завършвам с въпрос. Как точно избира да отиде точно в това заведение и да пита точно тоя работник?