33

Анонимен

преди 1 месец

Е точно това е номера! Че трябва,трябва! Но кой! Доста би вложили 100 милиона в бизнеса с Витоша! Тук има партиен ключ!

32

Анонимен

преди 1 месец

А ти коя фирма предлагаш?

31

Анонимен

преди 1 месец

Витоша Ски е мафиотска фирма, извиват ръце да им разрешат да презастроят и унищожат Витоша и затова спряха нарочно лифтовете. Оправданието, че нямало части *** го разправяй на малките деца... Части има и може същата линия да се модернизира с по-нова в същото трасе, но не... те искат да правят мегакурорт и ако не стане на тяхната, няма да пуснат лифтовете на софианци... гнусна работа... когато и да ги почне съда и прокуратурата, все ще им е късно на тия тюфляцииии!!!

30

Анонимен

преди 1 месец

аз имам по-добро предложение... съд за витоша ски до дупка!!! изм3кяри д0лни!!! съсипаха планината!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Тия милиони евро за нищо ги имате Ей!

28

цеко минеев

преди 1 месец

Малко са 100 милиона, да извадят 2 милиарда. Искам лифт до всяко борче!

27

Анонимен

преди 1 месец

Нови писти и лифтове през гора се правят със СЕЧ...

26

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

До 6 години , Ми се Струва и 1 Пирон Няма да Забият ....Ще Стане Джжунгла.......Говорят Само Лъъжии.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА....След 6 години - там ще се пързаляне Само - Мечките на Бриджит Бардо....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

25

Схема

преди 1 месец

Ама то Кобурготски преди 20 години ревеше за проекта Супер Боровец за да увеличи стойноста на "неговите" имоти по край Мусала. И кво станало с проекта сега?! И къде "царя" сега?!

24

Г-жа Хазартова

преди 1 месец

До хх Ти си платен *** и не от най-интелЕгентните. Средната заплата знаем как се изчислява малко като свинското със зеле. Апартаменти по 800К лева са непосилни за хора със средната ти заплата. Като добавиш и че елементарните нужди в бг са по-скъпи от средното за ЕС, не остават много пари за лифт карти. Не знам кой ти плаща да пишеш, но може би не е избрал правилния служител и би било да се обърне към по-подходящ. П.С. София е бедна занемарена провинция, още от кацането лъха на соц блато.

23

мак

преди 1 месец

Предвиждат грандиозно строителство, бетониране и унищожаване.

22

ХиХи

преди 1 месец

Туй кът трите моста на Дунав

21

Обещано

преди 1 месец

А още тая година Цеко ще направи на Черни връх един корт и едно футболно игрище, за да има повод Баце да се качва на планината, па макар и с джипката на горското.

20

Анонимен

преди 1 месец

"Витоша ски" да си вземат парцалките лека-полека.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18, нещо бащиния ли ти стана планината че ще даваш наклон бе помочко? :))))

18

хехе 2

преди 1 месец

знает ели кога ще стане това на куково лято !

17

хх

преди 1 месец

Комунизма беше отдавна, а старите лифтове още по-отдавна. Днес София е богат град, средната заплата е над 3000 лв. Хората дават по 200-300 или 400 К в Евро за апартаменти в които да живеят, няма проблем да си плащат лифт картите и да се возят по лифтовете.Който няма пари, да върви да работи. Другите ще карат ски, особенно важно е това за децата и младежите. Вместо да висят по кръчми и де се друсат, по добре да спортуват. Здрав дух в здраво тяло. Стига сълзи и сополи за античните лифтове

16

Анонимен

преди 1 месец

Като ги видя тия съвременните планинари с 5 литровите джипове, бъгита, мотори и всякакви други офроуд шкембе тиняци, по-добре и тия лифтове къде ги има да ги спрат, а пътищата да ги засипят да станат непроходими. В планината се ходи пеша, не да си форсираш мотора и джипа за зраве, ясно тиняци?

15

Христо Христов

преди 1 месец

Но няма лошо. Важното е, че сега правят планове по европейски... и смятат в евро!

14

до 1

преди 1 месец

До Анонименще лъжат защото "народа " го позволява !